• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin gezdirme\görme muhabbetleri

iyi yapmışsın canım aynı şeyi kayınvalideler yapsa kıyameti kopartırım benim annem yapsa aynen onada tepki veririm kimseyi kayıramam ne münasebet canım daha elimin kınası dururken misafir falan kim olursa olsun canım ben kocamla başbaşa olmak isterim.bende kaynanamla çok sorun yaşadım böyle nerdeyse ortamıza yatacaktı tövbe tövbe :57::57:bide torun soruyodu boyuna bende lafı yapıştırdım başbaşa kalamıyoz ki dedim

:52::52::52::52::52::52: çok yerinde olmuş cevabın.

Ben mi acaba bi garibim dedim kendi kendime.Acaba teyzeme haksızlık mı ediyorumdedim.
Anneme haksızlık mı ediyorum.Sülalemi çağırmalımıyım acaba dedim kendi kendime çok düşündüm.

Ama sonra düşündüm ben her aileyi bi hafta misafirliğe alsam bizim sülale bi senede ancak bitiyor.
eee sonra dicekler bi senedir gelmiyoruz.hadi bu sene tekrar gelelim. :52:

Artık ben anca misafire ve onların yiyeceklerine çalışırım,kocam da beni boşar dedim.Artık annem ne kadar parçalansa da kimseyi çağırmıyorum.Gelmek isteyen olursa gel diyorum.Zaten ben çağırmadığım için kimse cesaret edip gelmiyo o başka :52:

:52::52::52::52::52::52: çok yerinde olmuş cevabın.

Ben mi acaba bi garibim dedim kendi kendime.Acaba teyzeme haksızlık mı ediyorumdedim.
Anneme haksızlık mı ediyorum.Sülalemi çağırmalımıyım acaba dedim kendi kendime çok düşündüm.

Ama sonra düşündüm ben her aileyi bi hafta misafirliğe alsam bizim sülale bi senede ancak bitiyor.
eee sonra dicekler bi senedir gelmiyoruz.hadi bu sene tekrar gelelim. :52:

Artık ben anca misafire ve onların yiyeceklerine çalışırım,kocam da beni boşar dedim.Artık annem ne kadar parçalansa da kimseyi çağırmıyorum.Gelmek isteyen olursa gel diyorum.Zaten ben çağırmadığım için kimse cesaret edip gelmiyo o başka :52:

bende çok fazla böyle misafirliğe gitmeyide sevmem sürekli misafir de istemem yani kendi akrabalarımda olsa.bence gayet normal düşünüyosun çünkü insan yeni evliyken eşiyle vakit geçirmek istiyo gelendi yok gidendi benim burnumdan getirdi kaynanam cadaloz:27:gece ayrı gündüz ayrı yerde ya bana gelirler ya biz gideriz bide kaynanamın gittiği yerden kalkmayı bilmeme sorunu var gece 1de evde oluyoduk e sabah eşim işe gidecek erken kalkıyoruz uykumuz geliyodu .yani tamam herşey cinsellik değil ama ben eşimle karşılıklı bi kahve içemedim be aaaa:52:

Bu konu cok hosuma gitti tak takistir git ne olmus yani:9:
ne kadar bilezik varsa takk hatta boynuna setini ve 2 metrealtin
boyunlugunuda eksik etme :1:

demekki icine girdigin toplum bundan anliyor :8:

sonradan ben yapamam deme
eee bastan düsünseydin derler sonra ...

Bu konu cok hosuma gitti tak takistir git ne olmus yani:9:
ne kadar bilezik varsa takk hatta boynuna setini ve 2 metrealtin
boyunlugunuda eksik etme :1:

demekki icine girdigin toplum bundan anliyor :8:

sonradan ben yapamam deme
eee bastan düsünseydin derler sonra ...

aaaaaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık ayol kaynanamın akrabasımısın yoksa:53::53::53:

Ben evlendikten sonra 6 ay evdeydim...Evliligimizin 1 ay sonrasi eve cagirdik kayinvalidemin tüm komsularini ev & gelin gezmesine..! Sonra ben 2-3 gittim kayinvalidemin komsularina Mevlid filan bahanesi ile..! Daha sonra´da kayinvalidem cagirmadi zaten...O kadinlar yasitin degil, sikilirsin dedi! Bende iyi dedim..! :10:

Ben evlendikten sonra 6 ay evdeydim...Evliligimizin 1 ay sonrasi eve cagirdik kayinvalidemin tüm komsularini ev & gelin gezmesine..! Sonra ben 2-3 gittim kayinvalidemin komsularina Mevlid filan bahanesi ile..! Daha sonra´da kayinvalidem cagirmadi zaten...O kadinlar yasitin degil, sikilirsin dedi! Bende iyi dedim..! :10:

anlayışlı kayınvalidelere bayılıyorum bizimkide tam tersi biz gençlerle anlaşıp biyere gidicez tam bi bakıyorum kaygana da hazırlanmış her defasında böyle ama .....

en iyiside bu zaten...
bende mesafeliyim asla özelimi sırrımı paylaşmam
soru sorarsa cevaplarım başkada muhabbete girmem
adım soğuk geline cıktı.....
ilk zamanlar cok sıcaktım kendi ailem gibi gördüm onları
ama bu iyi niyetimi anlayamadılar
şimdi koca bi mesafe var
1.5 yıllık evliyim her gittiğimde gelin görmeye gelirler
farklı şehirlerdeyiz ne zaman gitsek bi ordu misafir gelir taze gelin gelmiş diye
baştan aşagı süzerler hizmet beklerelr
sanırım bana bakmaları ömür boyu sürecek:27:

aynen canım ben daha nişanlıyım, beni daha ilk zamandan sogutmayı başardı,patavatsız lafları düşüncesiz hareketleri usandım.ben başka şehirdeyim, her onlara gittiğimde, evi tıklım tıkış doldurur, millete gösterme peşindeydi, Hep aynı şeyi yaptı gece 12 lere kadar misafirleri oldu her gittiğimde. nişanlımın uyarılarıyla yapamıyor artık.
Eskiden çok iyiydim güleryüzlüydüm, şimdi o sormadan konuşmuyorum, yanlarında fazla durmuyorum, adım soguk geline cıksın benimde, ben isterim bunu özellikle, uzak dursun benden yeterki. Evimizde onlarla aynı şehirde ama onlardan uzakta olucak, gidip gelmicem bile sık sık, alışacak, düğünüme şurda 2 hafta kaldı, düşün nasıl soğumuşum

valla benim k.validem arnavut, çok anlatırdı evlenmeden önce bu gelin gezdirme muhabbetlerini, hatta gelinin 6-7 kıyafet değiştirip her seferinde sırayla bütün misafirlerin ellerini öptüğünü vs...ama sağolsun bi kere bile gel bööle gezelim edelim demedi...tarz olarak da genelde spor giyinirim altınlarımı da nikahtan sonra hiç ellemedim bile; kendisi çok özenmesine rağmen sağolsun hiç ısrar etmedi altınlarını tak diye...Allah anlayışlı insanlardan razı olsun ne diyim:1:

valla benim k.validem arnavut, çok anlatırdı evlenmeden önce bu gelin gezdirme muhabbetlerini, hatta gelinin 6-7 kıyafet değiştirip her seferinde sırayla bütün misafirlerin ellerini öptüğünü vs...ama sağolsun bi kere bile gel bööle gezelim edelim demedi...tarz olarak da genelde spor giyinirim altınlarımı da nikahtan sonra hiç ellemedim bile; kendisi çok özenmesine rağmen sağolsun hiç ısrar etmedi altınlarını tak diye...Allah anlayışlı insanlardan razı olsun ne diyim:1:

oooooo arnavutların adetlerini bilirim teyzem arnavut gelinidir.çok şükür onlardaki kadar yok bizde.ama anlayış meselesi kesinlikle doğru düşünmüş kaynanan .senin tarzına kişiliğine saygı göstermiş seni değiştirmeye çalışmamış.ne diyim bravo böyle kaynanaları kendime örnek alıyorum ilerde inşallah bende kaynana olucam :emir_bebek::emir_bebek::49:

Back
X