Gelin gidin

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar skildim artik ya su kaynanadan.
Iyi davraniyorlar bana ama sevmiyorum sevemedim kadini ya ben, dogumdan sonra iyice sogudum kadindan zaten. Hic yardimi falan dokunmadi. Yapayanlizdim. Daima esime msj atar gelin diye. Suan 8 haftalik oglum var bu gelin bize msjlari fazlalasti iyice ya! yok oglumu ozlemisler falan. Kendi anneme haftada 2 kez gidemiyorum. Ayda bir gidiyorum. Ustune esimde diyor gidelim falan. Ben artik daima gitmek istemedigimi biraz belli ettim. Hep erteliyorum. Yakindada acik acik soylemek istiyorum ki yeter artik ben bile abartmiyorum. Yanlis mi yaparim acaba? Yada inadima bende anneme gidicem haftada 4 gunu anlasin oda

Cahil cahil derken nasıl yani?
Kadın iyi niyetliyse, iyi davranıyorsa bi zararı yoksa gidin sizde gerçekten özlüyorlardır.

Kucucuk bebegin kafasinin altina kocaman yastik koymalar. Yatagini yapiyorum yok orda yatmasin. Maxicoside yatsin. Orda halbuki belli agrir diye yapiyorum yatagini koltuga.
Ustune kendi kokmus basortununu atiyor cocugumun ustune karanlik olsun diye uyusun diye. Kendim bile bunalmistim aldim cektim o sicakta.
Alistirmak istemiyorum ikide bir gelin gidin msjari atmasina. Bizim kendi isteyimizle gidelim istiyorum kendi anneme yaptigimiz gibi. Yoksa anneme haksizlik olur oda gormuyor torununu her hafta

Zaten bebeğin var.bende olsam gitmek istemem.insanin bebeği olunca zaten evin işine zor yetişip , fazlasıyla yoruluyor.bir de bu ziyaretler angarya geliyo insana.ben birileri mutlu olacak diye kendimi mutsuz edicek hiçbirseyi yapmamayı yeni yeni öğrendim.rahat ettim.bende önümüz bayram , kvyi uzun zamandır gormuyorum , gormekte istemiyorum.kara kara düsünuyorum.gitmesek olmaz.ayni sehirdeyiz üstelik.kp cok iyi insan onu da üzmek istemiyorum.ama kv yi görmek istemiyorum.offf stres bastı beni yine

Kucucuk bebegin kafasinin altina kocaman yastik koymalar. Yatagini yapiyorum yok orda yatmasin. Maxicoside yatsin. Orda halbuki belli agrir diye yapiyorum yatagini koltuga.
Ustune kendi kokmus basortununu atiyor cocugumun ustune karanlik olsun diye uyusun diye. Kendim bile bunalmistim aldim cektim o sicakta.
Alistirmak istemiyorum ikide bir gelin gidin msjari atmasina. Bizim kendi isteyimizle gidelim istiyorum kendi anneme yaptigimiz gibi. Yoksa anneme haksizlik olur oda gormuyor torununu her hafta
Ozaman siz konuşun anne bebekle çıkmak istemiyorum düzeni değişiyor bir günde sonra beni zorluyor. Biz düzenli şekilde sık olmasa da geliriz yada siz gelin diyeceksiniz başka yolu yok.

Ama bu kokusu sinmiş eşarp falan takılacak mevzu değil, sigara falan içmiyorsa kokusu sizi neden rahatsız etsin ki ?

Aynen, bebek yokkene yapiyordu aynisini zaten. Umuyordum ki bebekten sonra azaltir. Dahada fazlasti. Ustelik esimde kv demeden once soyluyor gidelim diye eskiden oyle degildi halbuki demezdi hic. Ben acik acik soylesem mi ki yeter artik diye? Belli ediyorum cunku aslinda ama yine yine :(

Aynen, bebek yokkene yapiyordu aynisini zaten. Umuyordum ki bebekten sonra azaltir. Dahada fazlasti. Ustelik esimde kv demeden once soyluyor gidelim diye eskiden oyle degildi halbuki demezdi hic. Ben acik acik soylesem mi ki yeter artik diye? Belli ediyorum cunku aslinda ama yine yine :KK43:
Kaynanan senin bebeğine kendi annelik yapmaya çalışıyor aklınca,o yüzden sen ne dersen de bebeğine kendi istediğini yapmaya devam etcek

Ozaman siz konuşun anne bebekle çıkmak istemiyorum düzeni değişiyor bir günde sonra beni zorluyor. Biz düzenli şekilde sık olmasa da geliriz yada siz gelin diyeceksiniz başka yolu yok.

Ama bu kokusu sinmiş eşarp falan takılacak mevzu değil, sigara falan içmiyorsa kokusu sizi neden rahatsız etsin ki ?
Belki 3 hfaftada hatta ayda 1 banyo yapıyodur benm kaynanam gibi :bicak::halay:

Mesafe koy ve bebegin annesinin sen olduğunu kaynanana tavırlarinla belli et lütfen, bebegim burda daha rahat yatıyor de mesela yoksa kaynanan seni sadece taşıyıcı anne gibi görmeye başlar ve hergün bebeği yanında ister benden söylemesi,ben çok çektim,sen çekme bu sıkıntıyı

Mesafe koy ve bebegin annesinin sen olduğunu kaynanana tavırlarinla belli et lütfen, bebegim burda daha rahat yatıyor de mesela yoksa kaynanan seni sadece taşıyıcı anne gibi görmeye başlar ve hergün bebeği yanında ister benden söylemesi,ben çok çektim,sen çekme bu sıkıntıyı

eşinin ailesi artık senın ilk ailen gibi olucak bebeği görmek isteyecekler sık sık maalesefki.Ama ben haksızlık oldugunu düşünüyorum.İki ailenin de eşit görmesi gerekiyor.Sırf evlendik diye sürekli kayınvalideye öncülük edilmesinden nefret ediyorum.Böyle gelmiş böyle gidiyor ne yazık ki.

Iyi davraniyorlar bana ama sevmiyorum sevemedim kadini ya ben, dogumdan sonra iyice sogudum kadindan zaten. Hic yardimi falan dokunmadi. Yapayanlizdim. Daima esime msj atar gelin diye. Suan 8 haftalik oglum var bu gelin bize msjlari fazlalasti iyice ya! yok oglumu ozlemisler falan. Kendi anneme haftada 2 kez gidemiyorum. Ayda bir gidiyorum. Ustune esimde diyor gidelim falan. Ben artik daima gitmek istemedigimi biraz belli ettim. Hep erteliyorum. Yakindada acik acik soylemek istiyorum ki yeter artik ben bile abartmiyorum. Yanlis mi yaparim acaba? Yada inadima bende anneme gidicem haftada 4 gunu anlasin oda
Kotu biri olsada bunlari yazacaktiniz degilmi? Ilerde evladiniz buyudugunde evlendirdiginizde anlarsiniz ne demek istedigimi..

Sık sık gidilmez tabi. Ama kv açısından bakınca oğlunu, torununu özlemesi normal. Sende annesin ve kaynana adayısın. Empati yapıp orta yol bulmalısın. Özlemeleri çok normal. Kırmadan gidip gelmeler için bir düzen koymalısın.

ne den bu kadar kötü niyetlisin kendi annen yapsa bu söylediklerini gözüne batmaz sonuçta biri oğlu diğeri torunu anlattıklarından ben kötü niyet yada büyütülecek bişey görmüyorum Allahtan kork senin abin yada erkek kardeşin varmı bilmiyorum ama senin düşüncelerini sizinde gelininz yapsa ne hissedersin sen doğurdun diye yalnız senin değil o cocuk sonuçta babanın evinden getirmedin

Benim annemde kv, iki gelini var çok sık aramaz hele hiç çağırmaz, onlar beni istese kendileri ararlar, gelmek isterse gelirler der, abimler düşkün annemle sürekli konuşurlar ama gelinler haftada bir 15 gümde bir gelirler yada çağırırlar hiç baskı yapmaz, benim kv de baskıcı ve bıkıyorum

Basortusunu cocugun ustune neden atarlar anlamam, temiz mi pis mi belli degil. Bir de doktorlar cocugun kafasini ortmeyin diyorlar,ic kisim cok sicak oluyor zararli diye.

Kokmus başörtüsü öyle mi ?? Senin kocan o Kokmus başörtülü kadından çıktı. Hayırdır yumurtadan çıkıp kabuğunu mu begenmiyon? Asıl cahil sensin sen ! Kokmus-mus....:KK62:

Back
X