Şuan annesinde duruyor bize tavır yaptı işte ben size ağır mı geldim vesaire ama kimse ona zaten git işte biz seni istemiyoruz demedik öyle insanlar değiliz olmayızda sadece annemle telefonda mesajlaştık ve izinsiz telefona baktı sonrada bize tavır yaptı abimde aynı şekildeSizinle konuşmuyor ama hala sizin evde mi ?
Yani şimdi siz de haklısınız ama mesajda ailesine neden gitmiyor yerine, kendi çocuğuyla ilgilensin sen işlerini yap deseydin ya da açık açık konuşsaydiniz, kendi cocugunla ilgilen bizim hazirliklarimiz var diye daha iyi olurduŞuan annesinde duruyor bize tavır yaptı işte ben size ağır mı geldim vesaire ama kimse ona zaten git işte biz seni istemiyoruz demedik öyle insanlar değiliz olmayızda sadece annemle telefonda mesajlaştık ve izinsiz telefona baktı sonrada bize tavır yaptı abimde aynı şekilde
Bence hatalı olan yenge, mesajları gizlice okumak onun hatası. Geri adım atmayın.Yani şimdi siz de haklısınız ama mesajda ailesine neden gitmiyor yerine, kendi çocuğuyla ilgilensin sen işlerini yap deseydin ya da açık açık konuşsaydiniz, kendi cocugunla ilgilen bizim hazirliklarimiz var diye daha iyi olurdu
Abınız annesinin evınde kalıyor die eşiyle kalıyor kadın doğal olarak . Belki abiniz istemedi yengenızın ailesinin evinde kalmayı ?Ben zaten anneme normalde yardım ediyorum şirket falanda istemedi o zaten kimseden yardım istemiyor ne yengelden ne benden ama kadın işini yapmadığı icin derdini benle paylaştı ki biz o mesajda biz onu istemiyoruz alıp başını gitsin falanda demedik cocugu onlara brak işini yap dedim ve sonrada işte annesine niye gitmiyor dedim
Selam.Herkese merhaba size bir derdimi paylaşmak istiyorum
Ben görümceyim ve abim 10 yıldır evli ve yengemle şuana kadar hiç sorun yaşamadık ama son zamanlarda bir kavgamız oldu ve sizden durustce kimin haklı oldunu söylemenizi istiyorum
1 yaşında bir çoçukları var ve annem sürekli torununa baktı onlar Almanyada duruyor ama ayrı kiralarda annem her gün gitti ona yardım etti her neyse
Bizim evimiz türkiyede ve onlar tatil için buraya geldi hepimiz aynı evde oturuyoruz ve yengem ailesinin yanına hiç gitmedi benimde nişanım var annem temizlik yapıyor ama kadın zorlanıyor sürekli cocuğa annem bakıyor annem zaten seve seve bakar ama kadın işlerini yapamıyor kendi cocugunun bile arkasını toplamıyor yani o derece birşey yapmıyor ve bi gün ben işteyken annem bana işte napıyosun falan yazdı işerimi yapamıyorum onlardan vesaire ve bende o mesajda dedim ki yani bırak onlara çoçugu işini yap boşver kendi ailesine niye gitmiyor gibisinden ve yengem olacak insan bi kaç gün sonra annemin telefonunu izinsiz alarak bu mesajları okuyor ve bizle şuan konuşmuyor yani bütün olay bu ben kendimi bu konuda suçlu hissetmiyorum ama tabi sizinde fikrinizi duymak isterim siz bu konuda böyle bir insanla konuşurmuydunuz abimde aynı şekilde bizle konuşmuyor benim nişanım var geleceklerinden bile emin değilim
İkimizede küs yine söylüyorum biz onu kötü niyetle zaten demedik yok işte biz onu istemiyoruz burdan defolsun gitsin demedik sadece annesine neden gitmiyorum yazdım o mesajda kimin aklına gelebilir ki telefonu karıştıracaAnnesine gitsin demeye hakkınız yok, hep susmuşsunuz kabak başınıza patlamış. Gelin de arkasına abinizi almış size afra tafra yapıyor. Ben olsam kendi haline bırakır, olayın seyrine göre hareket ederdim. Gelininiz annenize de mi küs ?
Ben yengemle birşey konuşamıyorum çünkü o her şeyi hep ters anlıyor sadece onuda suçlamak istemiyorum belki onun fikrince bizimde hatalarımız olmuştur ama biz zaten onla konuştuk o niyetle söylemediğimizi dedik o sürekli her konuyu yanlış yöne çekiyor yani kısacası onla konuşmak pek işe yaramıyorYengeniz haksız. Telefon özel eşyadır. Mesajlarda özeldir. Kimse kimsenin alanına bu kadar teklifsizce dalamaz.
Baktıktan sonra gördüklerinden kendisi sorumlu. Hiç mi utanmaları yok? Karı koca rahatça telefon karıştırdım diye söyleyip küsebiliyorlar.
Sizin 'neden anne evine gitmiyor?' demeniz yanlış. Oda olmamış. Burada iki seçenek vardı. Ya yengenize bunu doğrudan teklif edecektiniz. Yada anneniz çocuğun hiçbir sorumluluğunu almayacak işine bakacaktı.
Anne baba aynı evin içinde yetişkin iki insan. Çocuklarının sorumluluğunu almayıp yaşlı kadına yüklüyorlarsa ne işe yarıyor bu insanlar? Niye evlat sahibi olmuşlar?
Burada annenizde de hata var. Fedakarlığın bir ortası olması lazım.
Temizlik içinde dışarıdan yardım almanız en uygunu. Bütün sorumluluk annenizde kalmış
Haklısın... Mesajların okunacağını da bilseydin daha ayrıntılı yazardın hanımefendiye. Abin de kusura bakma da yarım akıllı nankörün tekiymiş. Diyememiş mi senin benim anamın telefonunda ne işin var? Çocuğun anası anam mı da bu triplere giriyorsun?Şuan annesinde duruyor bize tavır yaptı işte ben size ağır mı geldim vesaire ama kimse ona zaten git işte biz seni istemiyoruz demedik öyle insanlar değiliz olmayızda sadece annemle telefonda mesajlaştık ve izinsiz telefona baktı sonrada bize tavır yaptı abimde aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?