- 29 Mayıs 2016
- 173
- 274
- 103
- 39
- Konu Sahibi Miniksercesezen
Biz hep 4 yıl boyunca gelin/görümce değiliz kardeşiz dedik.sırlarımızı paylaştık,dert ortağı olduk ama bu yaşananlar iyice uzaklaştırdı.belki de bu uzaklık en iyisi.Gelin hanım bencil ,sizden laf koparıyor samimiyeti gerçek değil,senin gelin olmanıda görücez ne demek bariz gözünün içine bakarak sana beddua ediyor,benim de bir akraba vardı aile büyükleri arasında sorun olunca kendi kızları bakalım ne olacak diye yüzüme konuşurlardı,çok şükür halinden memnunum ama böyle art niyetli insanları görüyorum sürünüyorlar,böylelerin iki yakası bir araya gelemez maalesef ,bari abiniz bunun nefsinden çekmese,dünya onun olsa mutlu olmayacak derecede tatminsiz insanlarla doldu ortalık,maalesef saygı tamah kalmamış,aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış gelin hanıma bunu söyleyin bidahakine dizide kullanmasına müsade etmeyin ,ve konu başlığına cevap gelin görümcesiniz kardeş değil
Seni de görücez dedikten sonra,aşkolsun beddua mı ediyorsun dedim.kesinlikle hayır sen benim kardeşimsin dedi.benim de ufak kız kardeşim var ben ona bunu diyemem,kalbimden bile geçmez.
Sanki ailemdeki parayı ben tutuyorum,özellikle harcatmıyorum.ay nasıl olacak bu işler artık bilemiyorum