• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin/görümce miyiz kız kardeş mi?

Herkes yasamak istedigi olcude olan insanlarla evlensin. Napsin yani insanlar, banka mi soysunlar, adam mi kacirsinlar, bu yastan sonra sosyal medyada takipci mi kassinlar ne istiyor. First ladynin buyurduklari "tam istedigi gibi" olsun diye nereden bulsun bu insanlar parayi.

Bir daha boyle konusursa "abimin ve bizim durumumuzun farkinda oldugunu farzediyorum. Gordugun gibi sevgi ask heveslerini yasamana yetmiyor degil mi?" diyeceksiniz.

Manyaga bak sanki kendinizi zenginmis gibi gosterip sonradan ta daaa biz fakiriz ahhha demissiniz gibi.
Defalarca ciddi olarak annem de abim de konuştu,bak biz buyuz bizi tanıyorsun diye.ilk verdiği tepki evet anlıyorum haklısınız oluyor ama sonra lafını söylüyor,suratını asıyor.
Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız

Almak istedikleri ve hayalleri konusunda ona anlayis gostermeyip bizden budur tavrinda yaklasiyorsaniz seni de gorecegiz demesi bana anormal gelmedi.
Yarin obur gun siz de evlenme niyetindeymissiniz sizin de istekleriniz hayalleriniz olacaktir vardir da zaten..
Buradan anlattiklarinizla kiza fesat diyemicem, sizi arayip ne demek istediler ben boyle boyle anladim diyormus,
siz de yok diyip aciklamanizi yapiyormussunuz.
Yasitsiniz diye kiz kiza konusmak istiyordur belki bir frekans tutturduysaniz.
Bu arada asiri edepsizce yapilan yorumlar var, bu forumdan gittikce soguyorum.
Evet aramızda öyle bir samimiyet vardı,ben de bu samimiyete güvenerek konuştum zaten,ama sonra bunları abime karşı kullanmaya başladı.abim neden beni zor durumda bırakıyorsun dedi.ondan sonra bir şeyleri yanlış yaptığımı düşündüm.
Ailemin tepkisi şu şekilde oluyor,kızım seni anlıyoruz keşke gücümüz olsa da yapsak ama biz buyuz.
Rest çekme şeklinde,beğenmiyorsan git şeklinde bir yaklaşımımız olmadı.

Back
X