• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin/görümce miyiz kız kardeş mi?

kızkardeşiz yanılsamasına düşme sakın.
ilerleyen zamanlarda daha çok canınız sıkılacak.
gelininiz sinyalleri vermeye başlamış çoktannn.
orta karar biraz mesafeli bir ilişki moduna geçin.
aralarındaki hiçbir mevzuya asla karışma.
yorum yapma.
evde olanları anlatma.
vs.
vs.
işin özü az konuş:))

aranıza mesafe koy canım. şimdiden böyle diyorsa evlendikten sonra tepenize çöker :KK12:

İlerisi için söylenenler çok üzüyor beni,çok canımı sıkıyor :(
Arama ciddi bir mesafe koymam gerekitiginş buraya yazamadan önce de düşünmüştüm,şu an iyice emin oldum.

istediğim gibi olmadı dediğinde elimizden gelen bu zamanla istediğin herşey olur, senin içine sinmeyince kimsenin içine sinmiyor, Ama yapacak bişey yok. Biraz düşünüp taşınıp sizin mutlu olacağınız en iyi çözümü bulalım, Böyle olunca bu mutlu telaşlara gölge düşüyo deyin. Bakalım ne diyecek

istediğim gibi olmadı dediğinde elimizden gelen bu zamanla istediğin herşey olur, senin içine sinmeyince kimsenin içine sinmiyor, Ama yapacak bişey yok. Biraz düşünüp taşınıp sizin mutlu olacağınız en iyi çözümü bulalım, Böyle olunca bu mutlu telaşlara gölge düşüyo deyin. Bakalım ne diyecek
Buna yakın bir konuşma annem ile yaptılar,"haklısınız,bazen ben abartıyorum."deri ama sonra kendi bildiğine kendi isteklerine devam etti

Besbelli ağzından laf alıyor.
Mesafeni koy biran önce.
Yok gelinimizdir ablam gibi kardeşim gibi falan diye düşünme zaten böyle düğün öncesi zamanlrda her evde gerginlkler olur sen olaylarn içine girme.

evde olan hiçbirşeyi bilmemeli. sinsi bir düşman:sopa: yetiştiriyorsunuz :KK9:

Hiç birşey istediğim gibi olmuyor nedir yaa. Elinizden geleni yapıyormuşsınuz içiniz rahat olsun bence. Kendiside zenginmiş birazda onlar destek olsun madem herşeyi istediği gibi yapsın. Ayrıca kardeş gibi olmak çoook zırdur bence. Binde bir anca çıkar öylesi. Ve kesinlikle aile içinde konuşulanıda söylemeyin bence. Çok soğukta olmayın ama aradaki o mesafeyi mutlaka koyun derim

Hiç birşey istediğim gibi olmuyor nedir yaa. Elinizden geleni yapıyormuşsınuz içiniz rahat olsun bence. Kendiside zenginmiş birazda onlar destek olsun madem herşeyi istediği gibi yapsın. Ayrıca kardeş gibi olmak çoook zırdur bence. Binde bir anca çıkar öylesi. Ve kesinlikle aile içinde konuşulanıda söylemeyin bence. Çok soğukta olmayın ama aradaki o mesafeyi mutlaka koyun derim
Elimizden geleni yaptığımızı görmüyor ne yazık ki,hep hayalinin eksik taraflarını görüyor.o hayallere ulaşmak içinde kendi çabası hiç yok.ailesi yardım etmiyor.kız tarafı diye ayırdıkları şeyleri yapıyorlar;o şekilde mi paylaşım yapıldı.
İçim rahat ailemden yana sadece ileride abimi üzer mi diye düşünüyorum,o istediğim gibi olmadı bunu yapmadınız diye.korkularım var.
Mesafe şart artık doğru

Besbelli ağzından laf alıyor.
Mesafeni koy biran önce.
Yok gelinimizdir ablam gibi kardeşim gibi falan diye düşünme zaten böyle düğün öncesi zamanlrda her evde gerginlkler olur sen olaylarn içine girme.
Ben de çekilmeye karar verdim artık çünkü hata yapıyorum fark ettim,bana kalacak ihale bu gidişle.

Ben de çekilmeye karar verdim artık çünkü hata yapıyorum fark ettim,bana kalacak ihale bu gidişle.
valla canım bizdede var bir gelin biz 6 kızkardeşiz ben kızın hiçbirşeyine karışmadm ne söz alışverişine ne nişan ne kına fikrimi sordu ben bilmem sen kendne yakışanı bilrsn dedim hep ayy sonra arada kalıyor insan canm.
bizimkini cok iyi sanardk agzı var dili yok derdik simdi çıkarıveriyor valla dilini öyle laflar sokuyor ki apışıp kalıyorum şimdi cvp versem bir türlü vermesen bin türlü o yüzden artniyetli düşünmüyrm off diyorm zaten tonca derdm varr bide bunu dertlermn arasına ekliyemem diyorum yaani ne kadar melek gibi görünsede en iyisi bile sana el düşüyor.

yani eğer tam olarak durum böyleydi tabiki gelinde suç sonuçta durumları iyi de olsa kötü de olsa damadın ailesi hiçbirşey yapmak zorunda değil, ben inanmıyorum erkek tarafı şunu yapsın kız tarafı bunu yapsın muhabbetine. bana da hiçbirşey yapılmadı bi bilezikten başka, sinir oldum mu evet ama eşime bile söylemedim. size nasıl aksettiriyor gelin onu anlamadım

diğer sorunlarda da sizden laf alıyor tabiki senin hiçbirşey söylememen lazım abimle hallet deyip kapat kes. ne çip bi kızmış telefonla arayıp ne dediler diyo çok ilginç

Sizi aradığı zaman ona evde onun ile ilgili konularda kibar bir dille yorum yapacağınıza ,X abim ile halledin DEMELİSİNİZ.

İlerisi için söylenenler çok üzüyor beni,çok canımı sıkıyor :KK43:
Arama ciddi bir mesafe koymam gerekitiginş buraya yazamadan önce de düşünmüştüm,şu an iyice emin oldum.
malesef böyle ama.
insanların medeni ilişkiler çerçevesinde kalması cidden çok zor.
sen iyi niyetli olsan da karşındaki o niyette olmadıktan sonra ne fayda.
üzülmene gerek yok bence.
daha akıllıca ve profesyonelce yaklaşacaksın meseleye:))
politik olmakta ve mesafeli bir ilişki sürmekte fayda var.
yavaştan bu düzleme çek ilişkinizi.
rahat edeceksin emin ol:))

Neden size bu kadar rahat konuşmasına izin verecek mesafeyi kaldırdınız aranızdan her insanla bi mesafeniz olsun

Arana mesafe koyma ama abinle yengenin arasına girip laf aktarma sonra kötü olan sen olursun. Bide dediği şeyler beddua değildir bence başa gelince beni daha iyi anlarsın demek istiyordur. Maddi konudada beğenmiyosa ailesi desteklesin siz elinizden geleni yapıyosanız şakayla karışık diyebilirsin bence

Herkes yasamak istedigi olcude olan insanlarla evlensin. Napsin yani insanlar, banka mi soysunlar, adam mi kacirsinlar, bu yastan sonra sosyal medyada takipci mi kassinlar ne istiyor. First ladynin buyurduklari "tam istedigi gibi" olsun diye nereden bulsun bu insanlar parayi.

Bir daha boyle konusursa "abimin ve bizim durumumuzun farkinda oldugunu farzediyorum. Gordugun gibi sevgi ask heveslerini yasamana yetmiyor degil mi?" diyeceksiniz.

Manyaga bak sanki kendinizi zenginmis gibi gosterip sonradan ta daaa biz fakiriz ahhha demissiniz gibi.

Almak istedikleri ve hayalleri konusunda ona anlayis gostermeyip bizden budur tavrinda yaklasiyorsaniz seni de gorecegiz demesi bana anormal gelmedi.
Yarin obur gun siz de evlenme niyetindeymissiniz sizin de istekleriniz hayalleriniz olacaktir vardir da zaten..
Buradan anlattiklarinizla kiza fesat diyemicem, sizi arayip ne demek istediler ben boyle boyle anladim diyormus,
siz de yok diyip aciklamanizi yapiyormussunuz.
Yasitsiniz diye kiz kiza konusmak istiyordur belki bir frekans tutturduysaniz.
Bu arada asiri edepsizce yapilan yorumlar var, bu forumdan gittikce soguyorum.

çok soru sorarsa

yok artık sana hiç birşey anlatmıyacam ben sana söylüyorum sende gidip

abimi dolduruyorsun oda bana patlıyor kusura bakma de.

malesef böyle ama.
insanların medeni ilişkiler çerçevesinde kalması cidden çok zor.
sen iyi niyetli olsan da karşındaki o niyette olmadıktan sonra ne fayda.
üzülmene gerek yok bence.
daha akıllıca ve profesyonelce yaklaşacaksın meseleye:))
politik olmakta ve mesafeli bir ilişki sürmekte fayda var.
yavaştan bu düzleme çek ilişkinizi.
rahat edeceksin emin ol:))
Evet biraz politik olmak bana da iyi bir seçenek gibi geliyor.samimi olalım sıcak olalım;her şeyi konuşabilelim istedim ama iş istemediğim yöne gidince en iyisi dediğiniz gibi profesyonel olmak herhalde :)
İnsan yaşayarak öğreniyor,umarım daha rahat olurum,teşekkür ederim :)

Neden size bu kadar rahat konuşmasına izin verecek mesafeyi kaldırdınız aranızdan her insanla bi mesafeniz olsun

Aramızda zamanla oluşan bir samimiyet vardı,ona güvendim.

Arana mesafe koyma ama abinle yengenin arasına girip laf aktarma sonra kötü olan sen olursun. Bide dediği şeyler beddua değildir bence başa gelince beni daha iyi anlarsın demek istiyordur. Maddi konudada beğenmiyosa ailesi desteklesin siz elinizden geleni yapıyosanız şakayla karışık diyebilirsin bence
Şakayla karışık tatlı dille ailen de yardım edebilir istediğin şeyler konusunda dedim,vay efendim ben aileme nasıl böyle bi şey söylerim,bizim ailemizi ne zannediyorsun sen tarzı sert bi tepki aldım.
Ben de hiç istemem mesafeli olalım ama artık gerektiğini düşünüyorum.
Umarım beddua olarak söylememiştir,elbette benim de hayallerim var ana karşı tarafın buna gücü olmadığını biliyorum.insan yaşamadan bilemez büyük konuşmak istemiyorum ama bana karşı taraf iyi niyetle "yapacaklarımız bu kadar" dedikten sonra onları üzecek şekilde "ben böyle hiç hayal etmedim" diyemem.

Back
X