- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 35
Bende nazlideniz hanima katiliyorum siz bizden evet kiskaniyor nasil yenge o siz cok iyisinz dememizi bekliyorsunz. Yanlis anlamayin tartismak deil amacim dusundugmu söylüyorum. Bence sizin abimle cok yakinz cok severiz tavrinizi bile hissetmis olabilir. Bu yuzden mesafeli olabilir. Cunku bundan snra abinizin ailesi esi cocugunun annesi hayat arkadasi yillarini gecirecegi insan o. Haliylede en yakini. Bende bir gelinim gorumcemde var onceden benm gorumcemde benm kardesim en cok beni seviyor.gibi sozlerle kendini benmle yaristirirdi. O benm icin kocamdan once gelir derdi bnde onun icin herksten once gelirim derdi amaci bana yerini bil demekti bu 2 yil boyle devam etti bize el oglu ve el kizi falan hitaplarinda bulunurd birgun dayanamadm esime ablasinin yaninda oylemi dedm hayir benm icin esim once gelir dedi ve konu kapandi. Ama ben artik ilk evlendgm gibi sicak olamadm artik cunku onlar beni bu hale getrdi. Demek istedigim yengende bunu hissediyor olabilr yani aciktan soylemesende biz cok yakinz ozel konusuyoruz kelimesini boyle anliyor olabilir
ben neden abimle aramızdaki bağı ona karşı kullanayım ya o kadarda küçülmedim..
aksine abimin böyle bi tavrı var.kusura bakmayında ne yengemin gözüne sokarım aaa abim beni çok seviyor diye...bu ne saçmalık!!!
Ama kimsede abimle yarım saat konuşmamı bahane edip kötü kötü bakamaz...asıl onun yaptığı çocukluk oluyor.
işine gelince tüm yardımına koş görmediğin samimiyetin on katını göster sonrada böyle olsun.
Bende yengemin davrandığı gibi soğuk olsam bi adım ileri gidemeyiz.
Bi taraf olmuyorsa diğer taraf olsun misali yapmam gerekiyor.ailemin mutluluğu huzuru için.
En son evde iki tane bekar iki görümcesi olduğu halde hele ablam ondanda büyük..kendisi çalıştığı halde bize
-siz pasif davranıyorsunuz.geri plandasınız.ben babadan araba isticem şöyle böyle deyince yine sustuk biz.
iyi niyetimizi saflık olarak görüyor artık.
çocuğa bakılması lazım bana gönderir.alışveriş yapacak beni çağırır.misafiri gelir aynı şekilde...
ama sıra samimiyete gelince yok buzdolabı.bi ablam sırf bu tavırlarından konuşmuyor kendisiyle.onada kırıcı konuşmaları olmuştu.ablam alakasını kesti.bense ısrarla iyi olayım derdindeyim.
Burdaki gelinlerde her yazdığımı üzerine alınmasınlar artık ya.hele eşini paylaşamayan kıskanç tipler hiç yazmasın lütfen.
ben yengemin doğum günü için planlar yapan,abim onun olumsuz bi yönünü arkadan söylese bile hep yengemi savunan biriyim.
birileride bana kıskanç demiş.ne diyim güldüm sadece.
Bilen biliyor zaten...