Kına Gecesi Gelin Hamamı

minikcicek

Aşkısının Minik Papatyası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.436
18
68
Zonguldak
Kızlar arkadaşlarla gelin hamamı yapacağız, her türlü öneriye fikire açığım.

Yanlız ufak bir sorun var, peştemalim yok ve güzel bir peştemal bulamadım henüz ( şöyle süslü püslü olsun ve ucuz olsun, ya da beyaz olsun ben onu süslerim :)) )

İnternetten ya da hangi mağazalardan ( yerel mağazalar hariç ) alabilirim ?

olmuş epey, işine yarar mı bu saatten sonra verecğim fikirler bilmiyorum ama, ben kına gecemi hamamda yapmayi düşünüyorum vakti geldiğinde. meyve tabakları ve osmanlı şerbeti limonata servis etmeyi planlıyorum. hatta şerbetleri plastik kadehler alıp onalrda vermeyi düşünüyorum. tef darbuka ile kendimiz çalıp oynayalım, ben de bindallı değil de dansöz kıyafeti gibi bişiler giyeyim. ayağıma hal hal mesela, kına yerine de hint kınası şablonları alıp ellerime ayağıma hint kınasından yakmayı planlıyorum. diğer konuklara da kına şablonu dağıtmayı düşünüyorum. tüm genç kızlar ellerinde hint kınalarıyla çıksın hamamdan:)

peştemal sabun ve lif ten minik hediye keseleri hazırlayıp hepsine vermeyi planlıyorum belki fikir oalbilir.

arkadaşlar hamam eğlencemizi yaptık o kadar eğlendik ki anlatamam :) misler gibi de olduk hep beraber tavsiye ediyorum :))

arkadaşlar hamam eğlencemizi yaptık o kadar eğlendik ki anlatamam :) misler gibi de olduk hep beraber tavsiye ediyorum :))

eglenmenıze sevındım canım hemen ayrıntılarınnı ıstıyorum ne gıydın hedıye dagıttın mı kac kısydınız ne kadara mal oldu neler yaptınız hepsını sırayla yazar mısın bende yapmayı dusunuyorum da

Valla biz 8 bayan gittik, herkes kendi masrafını kendi karşıladı. Zaten hamamda yemek - içmek yasaktı..

önce havuz sefası sonra sauna sonra buhar sonra da hamama geçtik, bu yüzden bol bol peştemal, mayo ve havlu kombinasyonu yaptık Hediye olarak da kendim biblo, tül, lavanta, gül ve kurdela kombinasyonlu süsler yaptım onları dağıttım.

yemek içmek niye yasak yahu ben de hamamda bekarlığa veda düşüünüyorum ama şöyle sarmalar börekler falan da olsun isterim

yemek içmek niye yasak yahu ben de hamamda bekarlığa veda düşüünüyorum ama şöyle sarmalar börekler falan da olsun isterim

bizim gittiğimiz yerde yasaktı canım, bir otelin hamamına gittik çünkü.. Bir de kına organizasyonu yapmıyorlardı zaten.. Konsept seçemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…