• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin hanımın Amacı Ne?

İyi akşamlar k.k
Yaklaşık iki hafta önce büyük oğlum talihsiz bir kaza geçirdi.Kolu kırıldı.Vücudunun çeşitli bölgelerine dikişler atıldı.Ve daha pek çok şey oldu.Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.Buraya yazarken bile kaza anı gözümün önüne geliyor,içim acıyor.
İki haftadır ona bakıp bakıp çok üzülüyorum.Yine de Allah'a sonsuz şükür olsun ki onu bize bağışladı.Tedavi sürecindeyiz.Allah kimseyi evlatları ile sınamasın.
Şimdi konuma geçiyorum.Ağabeyimin eşi bir telefon bile etmedi geçmiş olsun demek için.
Çocukça bir msj atmış.Aradım açmadın.Geçmiş Olsun yazmış.Kazadan tam bir hafta sonra.Telefonumda tabikide arama filan yok.Yani bildiğiniz yalan söylüyor.
Telefonum hep açık çünkü durmadan arayan soran oluyor.
Durup dururken mi böyle yaptı.Tabiki hayır.
Olay küçük oğlumun doğum gününde başladı.1 yaş doğum günü yapmamızı bekliyorlardı.O sırada bizim ufaklık hasta oldu.Doktor ilaç derken gününde yaparız yapamayız derken ağabeyim ve eşi annemi arayıp benimminikponcigim bizi niye doğum gününe çağırmıyor diye defalarca aramışlar.
Tabii ben bu arada işe gidip geliyorum.Aynı anda oğlumun dr.işleri ile uğraşıyorum.Annem aradı durumu anlattı.Bende ona oğlumun son bir kontrolü kaldı.Onu da yaptıralım.Duruma göre haber vericez dedim.
Doktor kontrolü sonrası annemi ağabeyimi eşimin ailesini görümcemleri herkesi davet ettim.Pazar gününe ayarladım ki herkes gelebilsin.
Hepsi olur geliriz dediler.C.tesi gecesi saatlerce şeker hamurundan pasta yaptım.Pazar sabah erkenden kalkıp bütün evi sildim süpürdüm.
Börek çörek salata kurabiye ev süsleme hepsini öğlene kadar bitirdim.
Doğum gününü öğleden sonra yapacaktım.
Saat tam 13 de telefonum çaldı.Ağabeyim ben hastayım.Biz gelemiyoruz dedi.
Dedimki neyin var üşüttüm grip oluyorum dedi.Tamam dedim.Yeğenim ile gelinimiz gelsin dedim.
Gelinimizi verdi telefona.Aslında biz gelebilirdik de gelemeyiz falan filan başladı bahaneler saymaya.Dedimki gelin çok hazırlık yaptım.Yegenimde olsun burda ama o beni dinlemiyor bahane üretiyor.
Bende o sinirle yüzüne kapattım telefonu.
Annemi aradım.Dedimki onlar için doğum gününü pazara aldım.Onların yaptığına bak.
Annem sonra onlara ne dediyse Doğum gününe geldiler.Gayette iyi ağırladım onları.
Ama bizden gittikten sonra ne olduysa oldu.Gelin hanım bana düşman oldu.
Çocuğum kaza geçirmesine rağmen beni arayıp bir geçmiş olsun demiyor.Yedi kat yabancı arıyor ama o aramıyor.
Ben hatalı mıyım?Ne yapmalıyım bilemedim.Bir el atın kızlar.
niya kafaya takıyrsunuz oğlunz tedavi sürecinde gereksiz insaları hayatınızdan eleyin gitsin

Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Doğum gününe geldiklerinde neden yengenizden özür dilemediniz?
Geldiklerinde ev çok kalabalık ve ben çok telaşlıydım
Ama tabiki bunlar bu durumu mazur göstermez
Ancak kendisi de son derece keyifliydi
Keşke olmasaydı
İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim

İyi akşamlar k.k
Yaklaşık iki hafta önce büyük oğlum talihsiz bir kaza geçirdi.Kolu kırıldı.Vücudunun çeşitli bölgelerine dikişler atıldı.Ve daha pek çok şey oldu.Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.Buraya yazarken bile kaza anı gözümün önüne geliyor,içim acıyor.
İki haftadır ona bakıp bakıp çok üzülüyorum.Yine de Allah'a sonsuz şükür olsun ki onu bize bağışladı.Tedavi sürecindeyiz.Allah kimseyi evlatları ile sınamasın.
Şimdi konuma geçiyorum.Ağabeyimin eşi bir telefon bile etmedi geçmiş olsun demek için.
Çocukça bir msj atmış.Aradım açmadın.Geçmiş Olsun yazmış.Kazadan tam bir hafta sonra.Telefonumda tabikide arama filan yok.Yani bildiğiniz yalan söylüyor.
Telefonum hep açık çünkü durmadan arayan soran oluyor.
Durup dururken mi böyle yaptı.Tabiki hayır.
Olay küçük oğlumun doğum gününde başladı.1 yaş doğum günü yapmamızı bekliyorlardı.O sırada bizim ufaklık hasta oldu.Doktor ilaç derken gününde yaparız yapamayız derken ağabeyim ve eşi annemi arayıp benimminikponcigim bizi niye doğum gününe çağırmıyor diye defalarca aramışlar.
Tabii ben bu arada işe gidip geliyorum.Aynı anda oğlumun dr.işleri ile uğraşıyorum.Annem aradı durumu anlattı.Bende ona oğlumun son bir kontrolü kaldı.Onu da yaptıralım.Duruma göre haber vericez dedim.
Doktor kontrolü sonrası annemi ağabeyimi eşimin ailesini görümcemleri herkesi davet ettim.Pazar gününe ayarladım ki herkes gelebilsin.
Hepsi olur geliriz dediler.C.tesi gecesi saatlerce şeker hamurundan pasta yaptım.Pazar sabah erkenden kalkıp bütün evi sildim süpürdüm.
Börek çörek salata kurabiye ev süsleme hepsini öğlene kadar bitirdim.
Doğum gününü öğleden sonra yapacaktım.
Saat tam 13 de telefonum çaldı.Ağabeyim ben hastayım.Biz gelemiyoruz dedi.
Dedimki neyin var üşüttüm grip oluyorum dedi.Tamam dedim.Yeğenim ile gelinimiz gelsin dedim.
Gelinimizi verdi telefona.Aslında biz gelebilirdik de gelemeyiz falan filan başladı bahaneler saymaya.Dedimki gelin çok hazırlık yaptım.Yegenimde olsun burda ama o beni dinlemiyor bahane üretiyor.
Bende o sinirle yüzüne kapattım telefonu.
Annemi aradım.Dedimki onlar için doğum gününü pazara aldım.Onların yaptığına bak.
Annem sonra onlara ne dediyse Doğum gününe geldiler.Gayette iyi ağırladım onları.
Ama bizden gittikten sonra ne olduysa oldu.Gelin hanım bana düşman oldu.
Çocuğum kaza geçirmesine rağmen beni arayıp bir geçmiş olsun demiyor.Yedi kat yabancı arıyor ama o aramıyor.
Ben hatalı mıyım?Ne yapmalıyım bilemedim.Bir el atın kızlar.

öncelikle çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, umarım yavrun hemen iyileşir. boş ver insanlar böyle işte. kendi kalitesizliğini göstermiş. uzak dur zor gününde yanında olmayanın işi ne Allah aşkına seninle?

öncelikle çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, umarım yavrun hemen iyileşir. boş ver insanlar böyle işte. kendi kalitesizliğini göstermiş. uzak dur zor gününde yanında olmayanın işi ne Allah aşkına seninle?
Bazen oluyor böyle şeyler
Diyorum ki keşke olmasaydı

Sizdeki on yargida gozden kacacak gibi degil ama bu GELININ derdi ne nedemek .. yani siz onu rsmen gelin gibi goruyorsunuz ve bunu ona hissettirdiyseniz bunca zaman bircok soruna zemin hazirlayabilir bu his.

yaptığı hoş değil ama sizin üstüne durmanız da gereksiz boşverin aramasın yni çok da dert. bi hafta sonra sadece mesaj atmış filan falan.. çok önemli yani arasa nolurrr aramasa nolur.

üfff kendi çocuklarınıza enerji ayırın gereksiz insanları hayatınızdan çıkarın

Konumu dikkatlice okuduysanız c.tesi sabah bebeğimi dr.a goturdukten hemen sonra onlar için (çok istediklerini anladım )d.gününü ertesi günü yaptım Ve dr.dan geldikten hemen sonra arayıp davet ettim
Ben gayet anlayışlı bir insanım ki bir yığın stres olarak 20 kişilik d.gününü onlar için yapıyorum
Onlar bana hiç imkanın var mı bebeğin ne durumda demiyorlar
Müthiş düşünceliler!
Annemi arayıp arayıp bunaltıyorlar.
Madem d.günümüz bu kadar önemli keşke benim yerime onlar bebeğe d.günü yapsalardı.Biraz yardım etselerdi.
Evet bana göre travmatik merhameti olan herkese göre de travmatik bir durumdur.Bir çocuğun ölümden dönmesi.
Anlayış karşılıklı olur.
Ama onlar buna rağmen tam d.gününün gününde arayıp gelmiyoruz diyorlar.
Beklentiler karşılıklı olur.
O benden d.günü yapmamı bekledi ben ondan aramasını.
Bu arada ağabeyim geldiğinde hiç de hasta görünmüyordu.Başka bir durum olduysa bilmiyorum.
Oğluma koşsun demiyorum Hoş yedi kat yabancı kaza anında koştu Allah Razı olsun onlardan.Hemde kan bağı olmayan insanlar koştu yardım etti.
Ne de olsa iyi insan olmak bunu gerektirir.
Evet herşey karşılıklı bize koşmayana bizde koşmayalım öyle mi?Fıtratımda var tanısamda tanımasamda koşarım.
Düşmez kalkmaz bir Allah var.
Kimim kime ihtiyacı olacağı belli olmaz.
Ben sizin gibi düşünmüyorum.
Gorumcemin evladına birşey olursa size göre kan bağı olmayan insanlara koşulmuyor ya ben koşarım hoş tanımadıklarımada koşarım.
Telefon kapatmam hatalı bir hareket biliyorum
Telafi etmek istiyorum
Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkürler
Kan bağı olmayan insanlara koşulmaz demedim, sizinle problemi varsa gelmek zorunda değil.geline yaptığınız muameleyi 7 kat yabancıya yapmıyorsunuz yapsanız emin olun onlarda gelmez. Neyse hatalı olduğunuz halde hala gelseydi gitseydi yardım etseydi vs.kolay gelsin size. Acil şifalar kuzunuza

Sizdeki on yargida gozden kacacak gibi degil ama bu GELININ derdi ne nedemek .. yani siz onu rsmen gelin gibi goruyorsunuz ve bunu ona hissettirdiyseniz bunca zaman bircok soruna zemin hazirlayabilir bu his.
Gelin gelin heran insanın suratına çarpıyorlar o lafı vallahi sinir olmamak mümkün değil. Bence gelin konu açsaydı görümcemin derdi ne ? Daha uygun olurdu. Çünkü tlf gelinin suratına kapatan görümce!!!

Back
X