biraz anlayışlı davranamazmısınız, annenizi buladar aradıklarına göre gelmeyi arzu ediyorlardı, ogün demekki gerçekten bir problem vardı ve gelemiyorlardı, belki abinizin ciddi bir rahatsızlığı vardı vs. Başka sebepler vardı bunu düşünün birde.yaşadığınız zor bir durum geçmiş olsun hepimizin evladı var, allahım şifa versin. Ama size göre travmatik , geline göre değil ama. Sürekli gelinden beklenti içindesiniz Gelininiz bukadar önemli madem öyle birdaha daha dikkatli saygılı davranın.
İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim
Konumu dikkatlice okuduysanız c.tesi sabah bebeğimi dr.a goturdukten hemen sonra onlar için (çok istediklerini anladım )d.gününü ertesi günü yaptım Ve dr.dan geldikten hemen sonra arayıp davet ettim
Ben gayet anlayışlı bir insanım ki bir yığın stres olarak 20 kişilik d.gününü onlar için yapıyorum
Onlar bana hiç imkanın var mı bebeğin ne durumda demiyorlar
Müthiş düşünceliler!
Annemi arayıp arayıp bunaltıyorlar.
Madem d.günümüz bu kadar önemli keşke benim yerime onlar bebeğe d.günü yapsalardı.Biraz yardım etselerdi.
Evet bana göre travmatik merhameti olan herkese göre de travmatik bir durumdur.Bir çocuğun ölümden dönmesi.
Anlayış karşılıklı olur.
Ama onlar buna rağmen tam d.gününün gününde arayıp gelmiyoruz diyorlar.
Beklentiler karşılıklı olur.
O benden d.günü yapmamı bekledi ben ondan aramasını.
Bu arada ağabeyim geldiğinde hiç de hasta görünmüyordu.Başka bir durum olduysa bilmiyorum.
Oğluma koşsun demiyorum Hoş yedi kat yabancı kaza anında koştu Allah Razı olsun onlardan.Hemde kan bağı olmayan insanlar koştu yardım etti.
Ne de olsa iyi insan olmak bunu gerektirir.
Evet herşey karşılıklı bize koşmayana bizde koşmayalım öyle mi?Fıtratımda var tanısamda tanımasamda koşarım.
Düşmez kalkmaz bir Allah var.
Kimim kime ihtiyacı olacağı belli olmaz.
Ben sizin gibi düşünmüyorum.
Gorumcemin evladına birşey olursa size göre kan bağı olmayan insanlara koşulmuyor ya ben koşarım hoş tanımadıklarımada koşarım.
Telefon kapatmam hatalı bir hareket biliyorum
Telafi etmek istiyorum
Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkürler