- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
DUAMMMKizlar herkes duasını paylasabilir mi bugün listeyebilirim anca hafta içi giremiyorum cuma gunu de hatim bittikten sonra dua olacak Lütfen okumayanlar cuma gününe kadar okusunlar
Allahümmec anlî minledünke zzürriyyeten tayyibeten mutîatenKizlar herkes duasını paylasabilir mi bugün listeyebilirim anca hafta içi giremiyorum cuma gunu de hatim bittikten sonra dua olacak Lütfen okumayanlar cuma gününe kadar okusunlar
Canim paylascam en kisa zamandaKafiyesizsiir
5 528mucizemmm
C cansu_tr
PiaLeon
kaplumbik
S Sabr-Sukur-Dua
H Hufezaa
terliksuu
ftemiz
M mer_4260
caramel_7
Selenofil Selenofil arkadaşı
Namaria
Rainbow Peace
ayseMsb
Kirmizi pabuc
Ala ala
Kızlar duasını paylaşmayan arkadaşlar paylassin
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin tüm insanlar ve benim için de. Doğan tüm bebekleri anneleri babaları çok sevsin her şey sevgisizlikten geliyor insanın başına çünkü. Ben şanslıydım anne babamdan yana benim evladım gibi tüm evlatlar da sevilsin inşallah Rabbim her türlü kazadan beladan korusun benim evladimi ve diğer tüm evlatları inşallah.Kafiyesizsiir
5 528mucizemmm
C cansu_tr
PiaLeon
kaplumbik
S Sabr-Sukur-Dua
H Hufezaa
terliksuu
ftemiz
M mer_4260
caramel_7
Namaria
Rainbow Peace
ayseMsb
Kirmizi pabuc
Ala ala
Kızlar arkadaşlarımızın da isteği üzerine dualarimizi kısa yazalim olur muKafiyesizsiir canım duamızı paylasirken kısa tutsak diğer dua gruplarında oldıgu gıbı paylasmasak kendi adıma konusayım dualarken sıkıntı oluyor kalabalığız sonıcta
Hediye kulunun sağlıkla doğum yapmasını ,yeni evladını ve diğer yavrularını islama uygun yetiştirebilmesini hayırlı evlat olmalarını eşine ve kendisine şifa evlerine bereket ve huzur nasip eyle amin.Kafiyesizsiir
5 528mucizemmm
C cansu_tr
PiaLeon
kaplumbik
S Sabr-Sukur-Dua
H Hufezaa
terliksuu
ftemiz
M mer_4260
caramel_7
Namaria
Rainbow Peace
ayseMsb
Kirmizi pabuc
Ala ala
Amin canim Rabbim tüm hasta kullarına şifa versin insaAllah ❤Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip et bütün hayırlı dualarımızı kabul et. Tüm hasta kullarına ve Seda kuluna şifa nasip et . Yuvasında huzur hayırlı evlatlar nasip et
Rabbım sıfasını versin evlatlarına sevdiklerine bagislasin ınsallahKızlar şuan bana bir haber geldi. Bir abimiz trafik kazası geçirdi.yogun bakımda. Üç çocuğu var. Adı Ömer onu da dualarımiza katar miyizKafiyesizsiir kardeşim ❤
Amin Allah razı olsun.Rabbım sıfasını versin evlatlarına sevdiklerine bagislasin ınsallah
Rabbim ya Şafi ismi hürmetine şifa versin rabbim yardımcısı olsun çocuklarına bağışlasın canımKızlar şuan bana bir haber geldi. Bir abimiz trafik kazası geçirdi.yogun bakımda. Üç çocuğu var. Adı Ömer onu da dualarımiza katar miyizKafiyesizsiir kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?