gelin kaynana çok komik

samimi

Nirvana
Pro Üye
30 Ağustos 2008
3.022
3.976
658
İzmir
Birgün gelin ve kaynana gezmekten eve dönerken sokakta ağlayan yaşlı bir adam görmüşler.Adamın yanına gidip,
ne oldu amca neden ağlıyosun diye sormuşlar.adamda
daha ne olsun karım öldü ama arkasından bir dua okuyan bile yok.çok yanlızım hiç kimsem yok.demiş bunun üzerine kayınvalide gelinine sevaptır kızım gelde adamcağızın evine gşidip dua okuyalım demiş.gelinde olurmu anne hiç akşama valla kocam çok kızar olmaz gitmeyelim demiş.kayınvalidenin ısrarına dayanamayan gelin sonunda kabul etmiş ve eve girmişler.yaşlı adam hem geline hem kayınvalideye tecavüz etmiş.bu sefer gelin kayınvalidesine söylenmeye başlamış.senin yüzünden başımıza neler geldi ben sana demiştim gitmeyelim diye akşama ne cevap vercez demiş kayınvalide de bunun üzerine gelinine.aaaaa valla seni bilmemem ama ben yedisine kadar gelirim sevap demiş:roflol::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu kaynana 7sıne de gıderrr 40ınada gıderrr hatta 52 sıne bıle gıder valla şakkıdı

kaydirigubbakcemile3
Bu kaynana 7sıne de gıderrr 40ınada gıderrr hatta 52 sıne bıle gıder valla şakkıdı

hattaaa kaçırmadan sene devriyesi bile yaparlarrkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hepsinede gider bu kayınvalide hatta tamamen kalırda baksana :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…