• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin - kaynana ..

slawxx1122

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
33
9
286
33
Arkadaslar kaynanami ve kaynatami hic sevmiyorum bazi sebeplerden dolayi.....
Birakin onlarla oturup sohbet etmeyi isimlerini duymaya bile katlanamiyorumm. Cok yalanci vede terbiyesiz insanlardir. Esimin onlarla hic alakasi yok (ayy canim kocam) ben boyle konusuyorum ama asla saygisizlik yada terbiyesizlik yapmam onlara karsi. Yaslari buyuk oldugu icin..
Kac kez yalanlarini gordum. Kaynanami defalarca kapimi dinlerken yakaladim bunun gibi seyler.....
Size sormak istedigim onlari arada napiyosunuz nasilsiniz diye aramam gerekirmi?
Bana kalsa selam bile vermemde
Annemle babam aramam gerektigini soylediler. Fakat hicmi hic istemiyorum konusmak.
Esimde aramami istedi..
Ne yapmam lazim ?

Birakin onlarla oturup sohbet etmeyi isimlerini duymaya bile katlanamiyorumm. Cok yalanci vede terbiyesiz insanlardir. Esimin onlarla hic alakasi yok (ayy canim kocam) ben boyle konusuyorum ama asla saygisizlik yada terbiyesizlik yapmam onlara karsi. Yaslari buyuk oldugu icin..
Kac kez yalanlarini gordum. Kaynanami defalarca kapimi dinlerken yakaladim bunun gibi seyler.....
Size sormak istedigim onlari arada napiyosunuz nasilsiniz diye aramam gerekirmi?
Annemle babam aramam gerektigini soylediler. Fakat hicmi hic istemiyorum konusmak.
Esimde aramami istedi..
Ne yapmam lazim ?
Sevmeseniz de caniniz kocanizin varlik sebepleri sonucta
Onemli olan saygı zaten sevmek zorunda degilsiniz.
Arada acip hatirlarini sorabilirsnz esinizn hatrina.mesafeli ve saygili olun yeter

Esimde aramami istedi..
Ne yapmam lazim ?

Sevmek zorunda degilsin canim ama arada bir aramaktan bisey kaybetmezsin. Hem esininde gonlu olmus olur onun hatri icin bile ara sor nasilsiniz diye zaten 2 dk gecmez telefon konusmaniz :)

Konustum simdi
6 dakika 2 saniye sürdü
Soyledikleriyle sinirim bozuldu aksam aksam
Akilli insan bazi seyleri bilir cahil insan herseyi bilir diye bi laf varya tam bunlara gore
Herseyi biliyolar masallah
Hem soruyolar hemde insani hicbir konuda konusturmuyolar

Sen kocanin hatrina arayivermis...
Onlar ogullarinin hatrina adabiyla otursalar ya bi kere de!!!
Koca hatri koca hatri!! Koca koca insanlar yalan soylemeye kivirmaya utanmasin hic!!

Esimde aramami istedi..
Ne yapmam lazim ?
Ben özel gün disinda aramıyorum
Çnk ben de sevmiyorum hiç
Canınız istemiyorsa aramayın

Yani arada hic kavga tartışma herhangi bir sey olmadıysa aranabilir.

En azından 2 3 hafta da bir cuma günü arayıp kv yi sorabilirsin.

Kp aramak zorunda değilsin.

Ben ailemi aramasını isterim açıkçası. Çünkü ailem eşimi seviyor ve aramasını da bekliyorlar.
Eşim de sagolsun arar. Hoş her aradığında sen de annemi arasana diyor. Sanki koşullu. Böyle demese ben canım istediğinde zaten ararim.
Gerçi ben de bazen annemi ara diyorum.

Yani böyle :)
Çok büyük bir sey olmadıysa nadir de olsa ara.
Sürekli aramak zorunda değilsin.
Daha doğrusu hic aramak zorunda değilsin sadece eşinin de gönlü olur.
Gelin de hic aramıyor lafını edemezler.

Sen kocanin hatrina arayivermis...
Onlar ogullarinin hatrina adabiyla otursalar ya bi kere de!!!
Koca hatri koca hatri!! Koca koca insanlar yalan soylemeye kivirmaya utanmasin hic!!

Aynen canim ya hep koca hatrı..
Her zaman susan, idare eden biz oluyoruz
Ne yaparsak yapalim, ne soylersek soyleyelim o yaştan sonra onlari degistiremicegimiz icin hep susuyoruz

Önce bir avatara sonra da yazılanlara baktım.. Bir ona baktım, bir yazılanlara... Ne değişiyor anlamıyorum, tahammül mü, tevekkül mü... Anlayamıyorum..
Kardeşim, terbiyesiz de olsa, manyak dahi olsa... Edepsizin, hadsizin önde gideni dahi olsa.. Eşin yanındaysa ve seni anlıyorsa, bir gün gerçekten çok büyük bir hatalarını gördüğünde senin yanında olacaksa eğer, neden bu insanları eğitmiyor, alttan alarak düzelmelerine uğraşmıyorsun.. Hatta alttan alma sen, üstüne giderek düzeltmeye çalış... Sen edepli isen, haddini ve üslubunu bilerek ve fakat gayet akıllıca, aba altından sopa göstererek düzeltirsin bu insanları.. Önce kaybetmeye değil de bir kazanmaya bakalım... Uğraşalım ki bir gün görüşmeyecek dahi olsak, vicdan sağdan soldan çıkıp "Ya bayram da geçti, gitmedim, aramadım" diye dürtüp durmasın bizi... Huzurumuz kaçmasın... Öyle bir uğraşalım ki hatta aile olmak için, günü geldiğinde "ben elimden gelen her şeyi yaptım" demek istediğimizde eşimiz ağzımızdan lafı alsın "Sen elinden gelen her şeyi yaptın... Bırak" diye...
Bana Avatar'ın verdiği yetkiye dayanarak yazdım bunları,
Siz şimdi daha iyisini bilirsiniz elbette...

Back
X