- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kusura bakmayın o zaman. Sadece o kısmı görünce yanlış anladım![]()
Yoksa bereket için huzur için kur'an okunması çok güzel bir şey tabi. Ama şu mezuniyet kınası bugün aklımdan silmek isteyeceğim tek şey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın o zaman. Sadece o kısmı görünce yanlış anladım![]()
yaO neydi gız![]()
ev alip borcu bittiğinde mi de okutuyor onu ilk defa duydumYeni yeni çıkıyor bu adetler bence bebek doğmadan önce parti, sonrasında parti, mezuniyet kınası, doğum günü partileri, gelin mevlüdü var da var bence kişi kuran okumak istiyorsa açıp okuyabilir yahu illa yemek yedireceksek fakirleri doyuralım sadaka verelim bizde de yok öyle adetler bazıları sosyal alemde resim paylaşılmak için bile yapılıyorBenim bildiğim biri öldüğünde kuran okutulur, ev alıp borcunu bitirdiğinde okutulur, bebek doğduktan sonra ilk aylarda okutulur o kadar
![]()
O konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.Yoksa bereket için huzur için kur'an okunması çok güzel bir şey tabi. Ama şu mezuniyet kınası bugün aklımdan silmek isteyeceğim tek şey.
O nedir "gelin mevludu" ?? Evinizde kuran okutmak istiyorsaniz kendiniz okuyun..şartmı onca insanı eve doldurmak..Kızlar aradan geçmiş onca zaman ( 9 ay )gelin mevlüdünü yapmadığımı eşimin kuzeninin gelin mevlüdünü duymamlaa farkettimm... şimdi hem anneme hem kayınvalideme içten içe kızmakla meşgulümmm benim mevlüdümmm nedennn olmadıııı..ben unuttum onların el ayak olması lazım değil miydi.. en baştan hatalı ben miyim ya da
ev alip borcu bittiğinde mi de okutuyor onu ilk defa duydum
valla neler çikiycak başimda
emekli olduğundada okutuyor.:)
abuk cubuk partiler aslinda çok gereksiz yaş partisi dişinda
Duymadım bizimde olmadı haliyle çocuğum doğunca ona yaptırıcam Allah kısmet ederseKızlar aradan geçmiş onca zaman ( 9 ay )gelin mevlüdünü yapmadığımı eşimin kuzeninin gelin mevlüdünü duymamlaa farkettimm... şimdi hem anneme hem kayınvalideme içten içe kızmakla meşgulümmm benim mevlüdümmm nedennn olmadıııı..ben unuttum onların el ayak olması lazım değil miydi.. en baştan hatalı ben miyim ya da
Neden ayrıldığınıza bağlı bence olan olmuş öyle düşünme kadere inanirim olmuyorsa da kaderBen de çok istemiştim,ama evlendik 3 ay köyde kaynanamlarda kaldık evimde değildik,sonra eve geçtik iş yok para yok okutamadık,sonra işe girdik kavgalar başladı ve ayrıldık.. bazen demiyorum desem yalan olur,okutsam fayda eder miydi ki?