Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçı için model örnekleri lazıııım acil

miklagard

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
14
0
16
İstanbul
kızlar mayısın son haftasonu düğünüm var. model belirlemekte o kadar zorluk çekiyorumki yaşayanlar bilir diyim ben:):)
noolur bana model örnek bişiler paylaşın, fikirlerinize ihtiyacım var.
gelinliğim fransız güpürlü ve incili rengi de kırık beyaz. şöyle güzel romantik model bi saç arıyorum.

teşekkürler canlarım emeğinize sağlık alttaki yandan topuz çok hoşuma gitti ilk fırsatta prova edicem bunu gözünüze çarpan başka model olursa buradan yada özelden kesin paylaşın mayısa kadar zamanım var olursa kesin değerlendiririm.

böyle dağınık topuz çok güzel oluyor ya herkeze yakışıyor ben kesinlikle bu şekilde yaptrmak istiyorum bi kaç tanesini aldım hatta :)

böyle dağınık topuz çok güzel oluyor ya herkeze yakışıyor ben kesinlikle bu şekilde yaptrmak istiyorum bi kaç tanesini aldım hatta :)

Canım bu modeli ablam düğününde yaptırdı kuaför güzel yapamamasına rağmen romantik bir duruş oldu ama şunu söylemeliyimki alttaki o saçlar hemn düştü bozuldu bir saat içinde kız güzel olduğu içinde yakıştı diyebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…