gelin siz sevin böyle kaynanayla eltiyi!

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
nişanım oldu hersey mükemmel gitti.taki nişan videosunu izleyene ve sonrasında olanlara kadar.videoyu izleynce btün moralim alt üst oldu.nişanlımla oynarken kendi annemi oyuna kaldırmısım kaynanamıda çaırmısım hatrı kalmasın diye.oturmus sedfin yanına gelmemiş yanıma kalkmamış oyuna(sedef kırılır diye) aynı kaynanam videonun sonunda nişanlımla ben oynarken yanımıza gelip nişanlıma yengenle abini oyuna kaldır kırılırlar diyor.nişanlımda ben onlarla oynadım diyip dönüo bana oynamaya devam ediyoruz.kaynanam serf bunu demek için gelmiş yanımıza yine kosa kosa oturan sedefin yanına gidiyor giderkende k.pedere ne dediyse bizle oynayan k.pederde dönüo sedefin yanına gidiyor.takip edenler bilir kaynanamla kavga ettiğim gün sedefle nişanlımın samimiyetinden hoşlanmadığımı söylemiştim.ben öyle dememşim siz benden uzak durun demişim sanki o gün bugndür samimi olmayalım diye laf sokarak sadece elini öptürüp çekilen tokalasıp öpmeyen k.pederm sedefi almış gayet samimi dans etmişler nişanda.mesele beni öpmüş öpmemiş deil tabiki ne istiyolar onu yapsınlar ben bu apacık görünen ayrımcılığa kızıyorum.takı merasiminde sedefin bana bir bakışı var öyle böyle değil bir saçıma basıma dalmadığı kalmış.gören dünyanın en kötü küfrünü ettim sanır o derece.akıllı nişanlım sanki huylarını bilmiyo gbi kaynanamla kayınpedere izletmiş o anı görün kıza nabtıını diye.kaynanmdan gelen cvp aa o büşraya neden yapsın öyle fotocuya kızmıstır demiş.herseye kılıfları hazır bekliyolar.fotocu nabtıysa sedefe!

-

nişanlığımın üstüne yalancı kürk istiodum havalar souk diye.kaynanam şal vercem ben sana simli tam nişanlıına uygun onu atarsın üstne dedi tm dedim.ona güvenip almadım bişey.kaynanmda o şalı satsın diye sedefe vermişmiş zamanında sedef satamayınca demiş gülcan takcak gelirken getr diye.1 aydır hergn aradı söyledi getr diye.nişandan bigün önce aksam nişanlımdan duydum şalı unutmuş!sedef getrmemiş.şalı unutmuş ama peşine yine birilerini takmayı unutmamış ne zmn sedef nişanlımlara gitse kalmaya peşine ablasının kızını alır yok bilmem nesinin kızını alır her gittiğinde genç bi kız olur yanında o kızla beraber orda kalırlar.bana 2 gnde bir burdasın diyebvilen pederim bi kes olsun sedef demez kızım bekar çocuk var evde kendi akrabalarını habersiz peşine takıp kalmaya getirme diye.ama ben rahatsız olduğumu nişanlıma söyleyince bizim huzurumuz kaçar.

+

nişanlığımın üstüne yalancı kürk istiodum havalar souk diye.kaynanam şal vercem ben sana simli tam nişanlıına uygun onu atarsın üstne dedi tm dedim.ona güvenip almadım bişey.kaynanmda o şalı satsın diye sedefe vermişmiş zamanında sedef satamayınca demiş büşra takcak gelirken getr diye.1 aydır hergn aradı söyledi getr diye.nişandan bigün önce aksam nişanlımdan duydum şalı unutmuş!sedef getrmemiş.şalı unutmuş ama peşine yine birilerini takmayı unutmamış ne zmn sedef nişanlımlara gitse kalmaya peşine ablasının kızını alır yok bilmem nesinin kızını alır her gittiğinde genç bi kız olur yanında o kızla beraber orda kalırlar.bana 2 gnde bir burdasın diyebvilen pederim bi kes olsun sedef demez kızım bekar çocuk var evde kendi akrabalarını habersiz peşine takıp kalmaya getirme diye.ama ben rahatsız olduğumu nişanlıma söyleyince bizim huzurumuz kaçar.

son olarak gecen gün sedefin hamile olduğunu öğrendik.9 senedr çocukları olmuyodu.nasıl sevndiğimi anlatamam anne olan sedef bile olsa yani bnm sevmediğim biri bile olsa annelk baska bişi olmalı allah kmseye evlat hasreti yasatmasın.hemen msj attım eşine ve sedefe ayrı ayrı ben büşra çok sevndk falan diye.eşi gayet ılımlı güzel bi cvp attı.sedeften gelen cvp pardon hangi büşra.(daha yarm saat öncesnde eşi k.pederi aramış sedef hamile diye haber verdikleri ilk kişi k.peder hemen üstne ben msj attım yani ben olduğumu sedef çok ii biliodu can sıkmak için yaptı basardıda)ama ona belli etmedim cvp atsammı atmasammı diye düşünürken aradı bana msj atmıssın kmsnz !! diye.gülerek yeni eltin dedim.bende sana cvp atıodum sen önce davrandın dedm.k.bakma işte bu non yok bnde farklı no kayıtlı falan dedi.ö,deil dedim yne wgüle oynaya kustum kapadım.üstne nişanlım aradı sedfle aramızdaki geregnlii çok ii bilio noldu die merak etmiş.onada bozuntuya vermeden gülerek anlattım durumu kendi anlasın istedim.ama her zmnki gbi anlamdı onun nişanlısına nabtılar o gtti nabtı bende bi arıyım yengemi dedi le kapadık telefonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar k.bakmayın çok bozuk yazmışım sinirden idare edin beni ve yardımcı olun lütfen içim şişti artık bu küçük ama mide bulandıran şeylerden

senin şu sedeften çektiğin nedir yahu bu ne biçim iş.biz sana dedik bu sedefte bi iş var dedik gitmişin nişanlanmışsın

Ne sedefmiş ama....
Bırakın naparlarsa yapsınlar ne söylerlerse söylesinler. Sinirlenmemeye çalışın

nişanlım çok iyi biri ailem nişanlımı benden çok seviyor babam kız babası olduğu halde hergn arıyor özledm gel diye o kadar iyiki herkesin göz bebeği oldu.böyle bi insanı sedef saçmalığı yüzünden bırakmak istemedim üstelk çok seviyorum ve nişanlımın bana yanlışları yok.tek kötü huyu herseyi ben söleyince fark edio kendi anlamıyo hiçbişeyi.sonrada ben şkayet eden kavga çıkaran durumuna düşüyorum sıktılar artık herkes sedefe taktın dedi bana kıskanıosun dedi yermde km olsa takar allah kmseye böyle sinir insanlarla sınamasın

ahh kuzumm ne dertliymişsin sen yaa :) yenisin ya sen onlar gibi olmadığın için çekemiyolar kabullenemiyolar bence seni, sevinmelisin be canımm :)

ah canım bunun benzerini ben ablamın eşinden çektim.
eşimi kıskandı. bunu hareketleri sözleri ile belli etti. en mutlu günlerim üzüntü ile geçti.

nişana söyledikleri zamandan yarım saat geç gelmişler. neden geç gelmişler. yoksa fikir mi değiştirmişler...

daha yazmakla bitmez abuk subuk birsürü şey.

tatsızlık olmasın diye eşime hiçbirşey belli etmedim. ablam anladı eşine kızdı ve kavga ettiler, ona da üzüldüm.

yani bazen bu insanların kıskançlığından bunalıyor insan. sana en küçük bir zararı bile dokunmayan insanların neden mutlu günlerini zehir edersiniz ki?

takma kafana... boşver ama eltinden uzak dur. bende sevmedim onu.

Cnm su güzelim günlerini mahvetmek icin calisan biri icin degermi böyle sinirlenmeye...Birak o sinir olsun...Hayatiyin merkezine koyarsan tabiki icin siser...Ayse, fatma, neyse senin icin, sedefte o olsun...Bak o zaman daha mutlu olacaksin....Madem sana hangi Busra diye mesaj atmis hemen sende mesaja davranip nisanliyin adini yazarak " X in cani canani busra" yazsaydinda b iraksaydin o sinir olsaydi...

takma diyosunuz doru söylüyozunu ama berden sobrada insan doluyo artık korkuyorum hepsine yaptıklarını bir bir kuscam dayanamıcam bigün.ozmnda yne ben kötü olcam kötü olmakla kalmayıp haklıyken haksız duruma düşüp nişanlımıda kaybedicem.baskaları yüzünden canımızın sıkılmasından op kadar yoruldumki nişanlımada hiç bişi anlatmıorum artık.sabah 6 dan gece 1 e kadar çalışıo sırf düğün yapabilmek için çift işte.suan o maddi konuların derdnde ilgilenmio böle küçük şeylerle biz kendimize bakalım diyo.ama yapamıorum işte sölemek istediklerm içimde kaldığı için sinirleniyorum ve hersey böyle devam edicek bunuda bilmek iyice canımı sıkıo

yazdiginin hepsini okumadim,actigin her konuda sedef var,
birak arkadasim oynamazsa oynamasinlar,
sen kendi nisanlinla mutluluguna bak,
takmissin sedefle kaynana...

keske yapabilseydim hazır cevap bryim normalde ama bu kadın öle çok sıkıoki canımı inan telde konusurken bile elim ayaım titriodu gereinden fazla gülerek konustum sesime yansımasın sinirim diye.donup kalıorum böle bişiler olunca nabcamı sasırıorum

yazdiginin hepsini okumadim,actigin her konuda sedef var,
birak arkadasim oynamazsa oynamasinlar,
sen kendi nisanlinla mutluluguna bak,
takmissin sedefle kaynana...

sedef........... sedef......... sedef..........açıkçası bende okuyamadım

amanedenin sedefle imtihanı/ vol. 5

boşver, senin nişanlınla aran iyi olduktan sonra gerisi vız gelir
hiç kafana takma bunları
çeyiz hazırlığına odaklan
derim ben..

sen sedef ı kıskanacagına yenı gelın sensın bırak o senı kıskansın.takılma o ne yapmıs bu ne yapmısa.tak nısanlını koluna eglen,gez,alısverısını yap sedefe takılıp kalma.yoksa bır omur kurtulamazsın.benım nısanımda gorumcem mesela beyaz elbıse gıymıstı.alımlı gosterıslı boylu poslu bır hatun.onun nısanlanacak kız sananlar olmus o kadar yanı.ama umrumda bıle degıldı.oyle bır eglendım kı en guzel nısan dugun benımdı hayatımda gordugum.hıc kımseyı dusunme.

canım takma sedefi bırak kayınvalidenler onu daha çok sevsin, inan bana evlendikten sonra anlayacaksın ne demek istediğimi.. nişanlınla aran iyiyse ona güveniyosan gerisi boş ailesiylede görüşürsün seviyeli olur biter, bence takılma bunlara inan bana böylesi daha iyi belli bir seviye olmalı. Yoksa abartıyolar gelip eve yerleşmedikleri kalıyo izin versen onuda yapıcaklar zaten, boşver sıkma canını.. Ayrıca erkekler herşeyi anlıyoda anlamazlıktan geliyo canım, nişanlında anlıyodur herşeyi ama görmezlikten geliyodur ailesi sonuçta sesini çıkaramıyodur,

Ömür biter sedefin maceralari bitmez.

Tamamini okuyamadim ama kulagini ve gozunu sedef ve k.validene karsi kapat. Madem nisanlin mukemmel biri. Yapacagin baska birsey yok arkadasim.

Canım kusura bakma da, Sedef sana değil de sen Sedef'e takmış olmayasın? Hani kendini sorgula diye diyorum. Çalışıyor musun bilmiyorum ama kendine hobi bul, spor yap, kitap oku. Takılıp kalma insanlara..

seni öyle iyi anlıyorum ki daha önceki yazdıklarımı okursan tıpkı benim yaşadıklarımı yaşamışsın farklı olaylar ama özünde aynı şeyler var benimde nişanımı isteme mmevzumu düğün alışverişimi düğünü düğünümün ikinci günü evime geldi ve evliliğimin ilk günlerini rezil etti ..5 aylık evliyim kayınvalidemi herkes çok sever bzen ben düşünüyorum sorun bende mi diye ama diğer gelinini sürekli savunup hiç benimle aynı şeyleri düşünmediği için ortak bir nokta bulmadığı için sevmiyorum düşün artık onunla bile aramızın açılmasına sebep oldu kayınvalidemle gezer tozar alışveriş yaparlar kayınvalidem herşeyinde onun yardımcısıdır sürekli yanındao lur bana karşı öyle değildir hep mesafe vardır gerçi bundanda şikayetçi değilim çünkü o mesafe benden kaynaklı ..kısacası şöyle söyleyim sana en güzel günlerin bunlar ziyan etme sakın ben de senin gibi çok düşündüm çok taktım kafama çok huzursuz oldum hatta buraya da yazdım onun yaptıkları göze görünmedi bana kıl insansın sen yok efendim çok takıyosun dendi hatta sorun çıkarıyor pozisyonuna da düştüm onun gibi ol demiyorum ama insanlığından ve kendinden ödün vermeden laf sok sürekli kendini ezik hissetsin biraz zoru görsün ve geri dursun yada ne diyosa dinle aldırmamayı öğren ..ben yapım gereği laf sokmam kimseyi kırıp incitmem o yüzden ikinci yolu denedim sürekli laf sokuyor ama kahkahalarla gülüyorum artık deliriyor resmen bi görsen umarım sende başarırısın.))

senin sedefe takılma sebebinde onu kayınvalıdenın kayınpederinin çok sevmelerinden ziyade sedefle nişanlının aralarında geçen ne olduğunuda tam bilmediğimiz ilişki değil mi sen hala o adamla evlenmeye uğraşıyorsun...

konuyu bilmeyenler eski konularına bakabilirler konu sahibinin.

Sekerım sonunda Sedef hastası olup cıkacaksın
bırak ne halı varsa gorsun takmaa kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…