Sekerım sonunda Sedef hastası olup cıkacaksın
bırak ne halı varsa gorsun takmaa kafana
canım valla bu sedef beni bile hasta etti burda saçını başını yolasım geldinedir bu ya vıcık vıcık bir gelin ve herkes onun etrafında nefret ederim öyle insanlardan sen sen ol bence evlenince uzak dur o sedef midir nedir artık ondan hiç gelemem öyle şeylere eşime 1 metre yaklaşana bile tahammülüm yoktur sonuçta o senin eşin olacak o gitsin kendi eşine sırnaşsın oooofff benim bile burda içim şişti
iyi söylüyosun güzel söylüyosun canımda laftan anlamıyo işte hep ilgi odağı olmak istiyo kimseyi kendi haline bırakmıyo kaynanayı kenara ceker gülüşür atıyorum en basiti bu elinden gelen herseyi yapıp sen hiçbişeysin bu evin gelini benim havasını vermeye çalışıyor.ben bu durumlarda nabıcam onu bilmiyorum gardımı almak istiyorum ona karsı simdiden
eşimede okudum canım o bile şok oldupeki siz evlenince nerde oturacaksınız evlenince lütfen bu vıcık gelin sizden uzak olsun bence şehirdışında oturun nişanlınızada söyleyin ben rahatsız oluyorum diyin hatta sorun bakalım siz kaynınıza öyle davransanız nişanlınız ne yaparmış ?
nişanlım zaten zamanında ona bu hareketleri yapcak cesareti verdiği için elbirliğiyle şımarttıkları için bin pişman boşansalar yada ölsede kurtulsam artık bile diyor.o dereceye geldi o bu durumdan rahatsız olduğumu biliyor elinden geldiği kadarıyla uzakta durmaya çalışıyor hatta sen benm yengemsn ama oda benm eşim olcak ben mesafeli olmak istiyorum sorun yasamak istemiyorum dısardan bakınca yanlış anlaşılır bu samimiyet dedi kadın yüzsüz yne canımlar cicimler bi konusmalar yne uyardı canım deil ismim var benm die hiç cvp bile vermedi kadın braz duraksayıp konusmasına devam etti yalnızca tepkimizi bi şeklde koyuyoruz koymasınada kadının sagı solu belli deil bugn düzgün davransa yarın yne sırnasık lanet olsunki nişanlımda anında tepki vermeyi beceremio yalnızca sakin zamanda konusabiliyor durum böyle oluncada sedefin her hareketi beni boğuyor çünkü savasa döndü ortalık o aklınca kazanmış ben yenilmiş oluyorum.sedef sehir dışında farklı biryerde oturuyor ama saolsun çok sever aile ziyaretlerini iki ayda bir kocası gelmese yanına genc bi kız alır gelir nişanlımlarda kalırlar ortalığı bulandırıp giderler bıktım artık ya alsam karsıma adam akıllı bak sedef ben rahatsız oluyorum sorun yasamayalım yapma böle desem ortalığın nasıl karsıcanı düşünmek bile istemiyorum.çünkü dediğim gbi kaynana ve kayınpeder sedefe karsı kör.alelen bişi bile yapsa aa kızım o sana nie öle yapsın canı sıkkınsa sen yanlış anlamışındır diyip kapatıyolar.kaynanam telefonda sedefle konussa benm yanımda bir havalara giriyor görmenz lasım sanki sedef paşa torunu çok sıktılar artık çoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?