M
merral
Ziyaretçi
- Konu Sahibi merral
-
merhaba
ben 2 sene önce evlendikm gelinligimi akay gelinlikden aldim tacimida gelinligimide cok severek giydim profilimde resmim var bakalbilirsin bi öneri belki begenirsin
Geçen yaz güneydeki bir arkadaşım için taç aramıştım epey,hem nette hem dışarda.Avcılardan almıştım en son bana yakın diye.Fiyatlar burdaki söylenenlerden çok daha makuldu ancak bir kaç gün önce emin önü tarafına gittim alışveriş için.Sokaığın adını tam bilmiyorum ama birsürü bujiteriinin olduğu bir yer.Sadece taç satışı yapan yerlerde var ve fiyatlarda inanılmaz ucuz,mutlaka bakın derim taşlı düşünenler için.Ben kendiminkini ordan almaya karar verdim.
Böyle birşey arıyorsanız ben size yardımcı olurum. Çiçekler renkler hepsi değişebilir zevkinize göre :)
merhaba yakın zamanda düğünüm var ve tamda sizin bahsettiğiniz gibi bir taç arıyordum. :) Benim istediğim küçük inciler ve aralarında küçük beyaz çiçeklerin olduğu bir taç. Yardım edebilirmisiniz? Konu hakkında sizden bilgi alabilirsem sevinirim...
Böyle birşey arıyorsanız ben size yardımcı olurum. Çiçekler renkler hepsi değişebilir zevkinize göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?