gelin teli....

cellinn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
355
88
318
kızlar belli oluyormu bilmiyorum ama merak edenlere gelinlikçimin bana hazırladıgı gelin teli tacımdan sarkıyordu üzerinede gelinliğimdeki çiçeklerden yapıştırdı

Eklentiler

• $028.webp
    $028.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 1.674
bn evlenirken çok istedim ama gelinlikçim artık o çok eskilerdr kldığını söyledi
oysaki çok hoşuma gidiyodu.

bn evlenirken çok istedim ama gelinlikçim artık o çok eskilerdr kldığını söyledi
oysaki çok hoşuma gidiyodu.

bende öyle düşünüyordum aslında ama annemin istegini kıramadım ve iyki kırmamısım sagolsun okadar gzl bişey hazırladıki gelinlikçim çok begendim ben cnm

gelin teli eskide kalmış olsun varsın nolcak ki. ben de istiyorum mutlaka. önceden nişnda kurdelayı kesip dağıtırlarmış düğünde de bütün kızlar gelin telinden alamk için can atarmış ama şimdi hepsini demode görüyorlar. inatla ben de istiyorum

celliin cnm belli oluyor fotograftan bende kullandım gelin teli ama çiçeğime taktım saçımda olsa gelinliğime uymayacaktı allah mutlu etsin

celliin cnm belli oluyor fotograftan bende kullandım gelin teli ama çiçeğime taktım saçımda olsa gelinliğime uymayacaktı allah mutlu etsin

ben abarttım cnm çiçegimdede kullandım :))))) çiçegimdekileride koparıp koparıp bekarlara dağıttım düğünde :) amin cnm sgl hepimizi mutlu etsin inşl.

demode olup olmaması bizim elimizde.. her şeye demode dersek hiçbir adetimiz kalmayacak, bu sefer de buna üzülücez. bence çok güzel

ayy ben de çok seviyorum bu gelin tellerini..
bi gün evlenirsem çiçeğime takmak istiyorum ben de..

Siz hakkaten telli duvaklı gelin oluyorsunuz desenize :D Güzel bir aksesuar ama her gelinliğin üstüne yakışmaz bence...

bende el çiçeğime kurdelaların arasına takmıstım cokta güzel durdu özelliklede fotograflarda

Son düzenleme:
Back
X