gelinim gelinimiz:(

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
6 senedir bebek için uğrasıyordu.
bugünde tüp bebek yapılmak için yumurta alınacaktı sevinçliydi heyecanlıydı
işte olduğum için arayamadım biraz önce yoğun bakıma almışlar .yumurta almak için narkoz vermişler.
kaldıramamış mide suyu ciğerlerine dolmuş.fenalaşmış.ne demek bu?gencecik daha bişey olurmu?
içim acıdı elimizden duaa etmekten baska bişey gelmiyor kardeşime belli etmiyyorum ama ya bişey olursa?

Hic bilgim yok ama Allah yardımcınız olsun demek istedim. Dualarım sizinle. Rabbim gençliğine acisin ve kardeşinize bagislasin. Sonuçta annelik gibi kutsal bir yolda Rabbim acır insallah... Cok üzüldüm gercekten..

Hic bilgim yok ama Allah yardımcınız olsun demek istedim. Dualarım sizinle. Rabbim gençliğine acisin ve kardeşinize bagislasin. Sonuçta annelik gibi kutsal bir yolda Rabbim acır insallah... Cok üzüldüm gercekten..

amin insalla..
bende bilmiyorum nasıl olur nasıl yapılır alınmasın diyede soramıyordum zaten
kendi anlattıklarıyla biliyordum tüp bebek nasıl yapılır diye

çok üzüldüm yumurta toplamak için verilen narkoz çok hafif bir şeyedir aslında,bana da verilmişti 5-10 dk lık bişey.demek ki bünyede ters etki yapmış. .mide suyu ciğerlerine dolmuş ne demek bilmiyorum ama İnşallah kolay geçen bi şeydir.Rabbim yardımcısı olsn İnşallah çabucak atlatır bunu.çok geçmiş olsun.

ayyy çok kötü oldum yaa ...bende tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi oldum

ve alerjik bir bünyem var ama o operasyon için az narkoz veriliyor ..ona rağmen beni çok zor uyandırmışlardı ...ama bu durumu yaşamadım......doğumda sezeryan olduğu için ama oda solunumum durduğu için olduğunu söylediler...

rabbim yardımıcısı olsun...şifa versin...

geçmiş olsun
anesteziden değildir muhtemelen
belki ovaryan hiperstimülasyon sendromudur

Son düzenleme:
Bir kaç kişiden duymustum aynı sorunu gecenlerde tvde de izledim
ciddi bir durum ama kalıcı bir sorun olusturmaz diye biliyorum
rabbim şifa versin canım içini ferah tut

Cok gecmis olsun canim
Benden de yumurta topladilar tup bebek icin ancak narkoz verilmiyor. Anestezi yapiliyor. 10 dakika falan uyutuyorlar.hafif bir sey yani.
Allah acil sifa versin insallah.
İnsallah bir an once bebegini de kucagina alir.
Cok zor bir surec tup bebek tedavisi.
Allah yardimcisi olsun

ciğerlerin su toplaması tehlikeli bir durum diye biliyorum. öyle kulaktan dolma bir bilgi işte..
Allah eşine, ailesine bağışlasın.
acaba doktor hatasından kaynaklanan bir şey mi?

Son düzenleme:

diyorum ya bilmiyorumki bu tedaavilerin seyri nedir nasıl olur.
bünyesi zayıf kaldıramaış demekki canım ..
çok teşekkür ederim

ciğerlerin su toplaması tehlikeli bir durum diye biliyorum. öyle kulaktan dolma birşey.
Allah eşine, ailesine bağışlasın.
acaba doktor hatasından kaynaklanan bir şey mi?

aminnn rabbim gençliği var o kadar endişeliyimki..
dua etmekten baska bişey gelmiyor elimden..
mide suyu ciğerine gitmiş

Allah şifa versin yarın yogun bakımdan cıkaracaklarına göre durumu iyiye gidiyordur ve su yorumunuzu cooook begendim varsın bebek olmasın onun canı sağolsun demişsiniz ya.Okuyunca gözlerim dolu dolu oldu.Ne görümce kaynanalar var.Allah gelininizi kardeşinize ailesine size bagıslasın...İnşallah düzelir ve bebişini sevmek de nasip olur.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.Rabbim eşine bağışlasın inşaallah.Tüp bebek tedavisi ne zor ne yıpratıcı bir süreç zor bir imtahan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…