Gelinimiz:(

depresif34

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
237
59
323
İstanbul
Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...

(BİRAZ UZUN OLMUŞ MAALESEF)

Yapmasin annenizde bisey o zaman... 4 yildir böyle alistirmissiniz simdi laf söylüyorsunuz... Haaa yengenizin yaptiklari dogru demiyorum, en azindan bi tesekkür edebilir, ama sizlerde ya yapmiycaksiniz yada yapinca bi karsilik beklemiyceksiniz, karsilik vermiyorsa o onun ayibi... Hem anneniz neden bukadar destek oluyor? Evlenmis gitmisler artik, cok cok zor durumda olurlar tamam ama yoksa ne gerek? Böyle tepenize cikar iste...

Birakin insanlar hayatlarını yasasin. Eski bitti artik. Almayin etmeyin, demekki teşekkür lugatinda yok. Gerci benim kaynanam da bana bir sey alsa teşekkür etmiyorum çünkü anneme de etmiyorum, annem gibi görüyorum.
Ben gelininizde suc göremedim. Illa içli dişli olmaya gerek yok. Herkes kendi hayatini yaşasın yani. Ben de öyle içli disli olmayı sevmem. .

birazdan burası karışıcak

gelininiz alışmı sürekli almaya kibarlıktan kimse ölmez bir şeyini kaybetmez aksine daha takdir görür...
bir teşekkür bu kadar zor olmamalı tabiki haklısın ama bazılar bilgi yoksunu yapacak bir şey yok öyle kabul ediceksiniz...

yada bırakcaksınız sürekli sizden bir şey gelemsine alışmış azıcık elinizi ayağınızı yardımı ilgi kesin o zaman belki anlar.

İLLA İÇLİ DIŞLI OLMAK İSTEYEN YOK,ZATEN BIKTIRDILAR KENDİLERINDEN KONUYU ANLAMADINIZ SANIRIM

İLLA İÇLİ DIŞLI OLMAK İSTEYEN YOK,ZATEN BIKTIRDILAR KENDİLERINDEN KONUYU ANLAMADINIZ SANIRIM

Siz annenizde yemek yiyorsunuz diye, anneniz cocugunuzs bakiyor diye annenize hic teşekkür ettiniz mi?
Ayrica büyük harflerle yazmak yasak!!

Dört yılda tanıyıp huyunu suyunu öğrenmiş olmanıź gerekirdi. Anneniz yada siz yapmayın madem ki karşılık göremiyorsunuz.
Geliniinize sorsak oda derki muhtemelen ben onlardan birşey istemedim kendileri yaptı ve hatta eşyama karışıyorlar, ben o yatağı istemedim, başka yatak alacaktım vs diye. Ha bu arada yaptığını tasvip etmiyorum asla, bir teşekkür ederim demek zor olmasa gerek ama içinden geçeni bilemezsiniz.
Annenizden birşey istemedilerse yapmasın anneniz bence.

Madem boyle nankor oldugunu biliyosunuz neden yapiyosunuz israrla? Birakin kendileri yapsin size ne onlarin yatagindan bilmem nesinden. Belki de her seye karistiginiz icin yuz vermiyordur rahatsiz oluyordur.
karışma durumu değil annem kardesimin durumunu biliyor nasıl alsın diyor o aldı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…