Gelinimiz:(

Ayıp etmiş ama belki bilmiyordur tsk etmesi gerektiğini annesi gibi görüyordur ya da almanız istemiyor belkide yapmayın diye etmiyor da olabilir bnce siz yakınsaniz annenizde çok üzülüyorsa gelininizle konuşurken laf arasında anlamasını saglayabilirsinz anlayıpta hala aramiyorsa istemiyordur almanızi anlarsıniz yapmasınız bir daha birsey.

kardeşim istiyor gecen seneden beri annem bekledi belkı alırlar diye pzt geldı anne yatak alalım bizim yatak kötu dedi gelin de evet kötü diyordu .Alma olayında degıl kadın evladıma var dıye alıyorum ama takdır beklıyor sonuçta .resmen kullanıyor ne dıyım

Sizde size verdigi kadar deger verin .

Madem deger bilmiyor neden yatak aliyorki annen , hic bisey almasin vermesin.

Yedi yabanciya tesekkur eder insan , ama malesef senin kardesindede is yokki kadin size deger vermiyor .

eee arkadaşım siz baştan yanlış kurmuşunuz düzeni bence asıl şikayetci sizin eşiniz olmalı bune ya her akşam anneler kardeşler gelin görümce adam bir kez eşiyle başbaşa kalamazmı yahu

ayrıca gelinizden önce abiniz hatalı o neden eniştenin evine gelip yemek yiyip duruyor.tamam gelnilir gidilir de arada böyle her gün her gün olmaz

gelinse bu duruma alışmış nasılsa eksik alınıcak çocuk bakılacak yemek yapılacak...

sizin düzen kurmanız lazım...

kardeşinizin kendi evine anneniz kendi evine siz kendi kendinizle kalın...

gelinde evin de kalır belki anlar anlamazsa öyle kabul edicek eskisi gibi ilgi göstermeyeceksiniz.

yazık eşinize

bayanlar benı ılgılendıren bişey yok aldıysa annem aldı ben değil,sonuçta sadece üzüldüğundenn paylaşmak ıstedım fıkır alışverişi yaparız diye

karışma durumu değil annem kardesimin durumunu biliyor nasıl alsın diyor o aldı sonuçta
Bacım boş ver...
Adımız görümce
Bizim gelin de aynı ama 2. gelin sözlenipte bize karşı ilkinden çok daha iyi olunca kafa dan dedi ama iş işten geçti

İlki aynı sizin gelin gibi
İkincisi bacım gibi...
Bir abla dediğinde 2. abla cigerinden dökülüyor sanki

İlki ötekileşmeşmek istedi öteledim...

İkincisi bacın olayım dedi, hay hay dedim
Ben gelin değil bacı istiyordum zaten,
Çok şükür bacım oldu

Gelin olarak yazsan taraftar çok olurdu ama görümcesin ya baret giy birazdan

Arkadasim, annen insanmis ki ogluna gelinine yardim etmis. Sen bosver, niye aciklama yapiyorsun, su nedenle aldi diye? Gelininiz kiymet bilmez bir insan. Bosversene. Burada illa gelini hakli cikartmak icin iyi bir kayinvalideyi bile yerden yere vuracak insanlar var. Annen kendini geri ceksin. Hic karisma hatta destekle anneni. Yoklugu gorunce varligin kiymetini anlarlar belki.

E siz de onlarin işine karisiyorsunuz. 4 yildir boyleymis, 4 yildir çözmüş kabullenmis olmaniz gerekiyor. Sizin eviniz de ayri birakin nasıl davraniyorlarsa öyle davransinlar birbirlerine.
Belki yatagi gidip kendisi begenip alacakti.
Karismayin, karismayin, karismayin..

bence birşey yapıp sonra da kenarı geçip acaba teşekkür edecek mi? diye beklemek bana hiç hoş gelmedi.
tamam yapmanız güzel de , teşekkür etmedi diye pusuya yatıp eleştirip annenizle birbirinizi kışkırtmanız da bence çok saçma.
madem teşekkür etmiyor ve sizde bu durumdan rahatsızsızın yapmayın birşey.
sanki sırf kız teşekkür edip size minnet etsin diye birşey yapıyor havanız var.
eğer öyle değilse sadece iyilik için yapıyorsanız, o zaman neden bu kadar minnet ve teşekkür bekliyorsunuz.
çokta iyi niyet sezemedim açıkcası..

Bu konuya uyan bir ata sözü var yüz verirsen dayıya gelir ...... halıya

bu biraz modifiye edilmiş hali tabi

bencede çok güzel bir yorum olmuş.
belki de kendisi beğenip almak istiyordu yatağı.
karışmayın :) bencede

Konu sahibinin eşi çok anlayışlıymış cidden başka eş olsa tepki gösterirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…