- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi depresif34
-
annemde yemek yenmıyor benım evimde yemek yenıyor
kardeşim istiyor gecen seneden beri annem bekledi belkı alırlar diye pzt geldı anne yatak alalım bizim yatak kötu dedi gelin de evet kötü diyordu .Alma olayında degıl kadın evladıma var dıye alıyorum ama takdır beklıyor sonuçta .resmen kullanıyor ne dıyımDört yılda tanıyıp huyunu suyunu öğrenmiş olmanıź gerekirdi. Anneniz yada siz yapmayın madem ki karşılık göremiyorsunuz.
Geliniinize sorsak oda derki muhtemelen ben onlardan birşey istemedim kendileri yaptı ve hatta eşyama karışıyorlar, ben o yatağı istemedim, başka yatak alacaktım vs diye. Ha bu arada yaptığını tasvip etmiyorum asla, bir teşekkür ederim demek zor olmasa gerek ama içinden geçeni bilemezsiniz.
Annenizden birşey istemedilerse yapmasın anneniz bence.
ne gibi ?Valla tam bir gorumcelik havasi sezdim, kusura bakmayin...
Bacım boş ver...karışma durumu değil annem kardesimin durumunu biliyor nasıl alsın diyor o aldı sonuçta
Arkadasim, annen insanmis ki ogluna gelinine yardim etmis. Sen bosver, niye aciklama yapiyorsun, su nedenle aldi diye? Gelininiz kiymet bilmez bir insan. Bosversene. Burada illa gelini hakli cikartmak icin iyi bir kayinvalideyi bile yerden yere vuracak insanlar var. Annen kendini geri ceksin. Hic karisma hatta destekle anneni. Yoklugu gorunce varligin kiymetini anlarlar belki.kardeşim istiyor gecen seneden beri annem bekledi belkı alırlar diye pzt geldı anne yatak alalım bizim yatak kötu dedi gelin de evet kötü diyordu .Alma olayında degıl kadın evladıma var dıye alıyorum ama takdır beklıyor sonuçta .resmen kullanıyor ne dıyım
ne gibi ?
karışma durumu değil annem kardesimin durumunu biliyor nasıl alsın diyor o aldı sonuçta
BanadaaaaaaaAllah'im neden kiymet bilmeyene iyi kaynana veriyorsun? Bana yazik degil mi?
bencede çok güzel bir yorum olmuş.E siz de onlarin işine karisiyorsunuz. 4 yildir boyleymis, 4 yildir çözmüş kabullenmis olmaniz gerekiyor. Sizin eviniz de ayri birakin nasıl davraniyorlarsa öyle davransinlar birbirlerine.
Belki yatagi gidip kendisi begenip alacakti.
Karismayin, karismayin, karismayin..
eee arkadaşım siz baştan yanlış kurmuşunuz düzeni bence asıl şikayetci sizin eşiniz olmalı bune ya her akşam anneler kardeşler gelin görümce adam bir kez eşiyle başbaşa kalamazmı yahu
ayrıca gelinizden önce abiniz hatalı o neden eniştenin evine gelip yemek yiyip duruyor.tamam gelnilir gidilir de arada böyle her gün her gün olmaz
gelinse bu duruma alışmış nasılsa eksik alınıcak çocuk bakılacak yemek yapılacak...
sizin düzen kurmanız lazım...
kardeşinizin kendi evine anneniz kendi evine siz kendi kendinizle kalın...
gelinde evin de kalır belki anlar anlamazsa öyle kabul edicek eskisi gibi ilgi göstermeyeceksiniz.
yazık eşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?