Sorunda bu zaten biz hiç bisey yapmadık bizi herkese kötü yansıttığı için bu kadar kızıyorum ona kendi ailesi de söylüyor sizin kadar geline değer veren aile görmedik diye. 2ser sene arayla doğum yaptı ve sorunu cocuklarmıs neyi stres yaptın diye sorduğumuz da bunu söylüyor. Babam her zaman yengem ne isterse onu yapıyor çok açıklayıcı yazmamışım sanırım sizde yanlış anladınız. Yürümesi gayet normal herhangi bir sorunu yok şuan kendini naza çekiyor.Neden bu hale geldi? Yürüyemeyecek ne yaşadı, ne yaşatıldı?
O halde iş mi yapacak?
Abiniz tabiki iş yaptırmayın diyecek.
Canı yanıyo yürüyemiyo, siz sözlüyken kayınvalidenize gidememenin derdindesiniz.
Koşa koşa gidin bence, çünkü sizinde yaptıklarınızı görmeniz gerekiyor.
Derken ?milletten ne görümce kaynana var maşallah ,
Derken ?
Annemde böyle diyor abin için yapıyoruz bu küçük çocuklar için yapıyoruz diyor ama insanın sinirleri bozuluyo böyle olunca dabenımkıler aklıma geldi ondan dedim ,
maşallah ne guzel yardımcısınız geline , boşver sen ne yapıyorsan allah için yap ,
Annemde böyle diyor abin için yapıyoruz bu küçük çocuklar için yapıyoruz diyor ama insanın sinirleri bozuluyo böyle olunca da
Eee bende gelin sayılırım benimde görümcelerim var ama ben yengemin bana davrandığı gibi davranmıyorum hiç bi zaman.Arkadaşım bu forumda kimse sana hak vermez. ÇÜNKÜ burdakilerin büyük kısmı GELİN. Sen ise GÖRÜMCESİN. 13 yaşındaki çocuğa görümce diyen var burda. Ya allah rızası için yapıp sinirlenmeyip yeğenlerine bakacaksın ya da abin az yiyip karısına hizmetçi tutacak. Kendi kendine sinirlenip strese girmene gerek yok.
bende bir an önce artık iyiyim gidebilirsiniz demesini bekliyorum.Tahlillerini yapmışsınız bakmışsınız boşverin.
Anneniz durdugunda siz de kv yi ziyarete gitseniz olabilir.
Ayrıca hep size bagımlı yaşamıyacak tabi ki.
Bunu da hastalıgı yok varsayımına dayanarak yazıyorum tabi.
Allah allah ben aptal değilim çıkıp ta burda kendimi kötüleyecek kadar. Ne olduğunu biliyoruz da konuşuyoruz bunu çevremizdeki herkes biliyor. Kimseye yaranmaya da çalışmıyorum. sizin gibi kaynana görümce düşmanları oldugu sürece iyi olan kaynanalarda zarar görür görümceler de. Senin kaynanan sana ne diyor ne laf ediyor bilmem. Insan yüzsüz olmasın biz çocuklara bakmaktan şikayetlenmiyoruz seve seve de bakarız ömrümün sonuna kadar da bakarım hatta. Yaptığımız iyilikler göz ardı edildiği için kızıyoruz.Allah ne kaynananin ne gorumcenin eline düşürmesin ben de doğumda ne sikintilar yasadim gelip baktilar ama seninki gibi ne laflar ne istekler (benden ev istedi) siz hiç hasta olmayacaksınız başkasının eline dusmeyeceksiniz çünkü yarın obur gün yaranmaya çalıştığınız kaynannizla ilgili konu açarsınız bana ıs yaptırıyor diye gelininiz size naz falan yapmiyor saglam olsa kendi isini kendi yapar cocugunuda kimseye vermez sizin de suratinizi cekmez ama Allah vermis artik bu hastaligi ins derman versin de kurtulsun sizden
Allah'tan abin kimin ne olduğunu görüyor da hakkını veriyor.Goz ardı ediyor derken napmasi lazımdı?Allah allah ben aptal değilim çıkıp ta burda kendimi kötüleyecek kadar. Ne olduğunu biliyoruz da konuşuyoruz bunu çevremizdeki herkes biliyor. Kimseye yaranmaya da çalışmıyorum. sizin gibi kaynana görümce düşmanları oldugu sürece iyi olan kaynanalarda zarar görür görümceler de. Senin kaynanan sana ne diyor ne laf ediyor bilmem. Insan yüzsüz olmasın biz çocuklara bakmaktan şikayetlenmiyoruz seve seve de bakarız ömrümün sonuna kadar da bakarım hatta. Yaptığımız iyilikler göz ardı edildiği için kızıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?