Gelinin fendi kaynanayı yendi..

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kaynanası geline anlatır...

- Bak kızım benim 3 halim vardır,Eğer sinirliysem gülü yakama takarım.
ort...a halliysem gülü saçıma takarım.
çok mutluysam kulağıma takarım..

Gelin cevap verir..
...- Bak kaynana benim tek halim var.Sigaramı yakarım bacak bacak üstüne atarım.Gülü kıçına da taksan ben bildiğimi yaparım. ;)

Bu hikaye biraz daha uzun, burda kesilmis bayagi.
Yoruma gelince... bu mudur yani? bir gelin kayinvalideye bu sekilde tavir mi almalidir? hani kendini ezdirmeyecek ya... hadi gelin-kaynanayi gectim. bir insan bir insanla boyle konusamaz. cok saygisizca bir yaklasim bence bu. bu tur yazilar evlenmeyi dusunen veya evlenmek uzere olan kizlari doldurup, kayinvalideye onyargili yaklasmasindan baska birsey yapmiyor.

kaynanalar dozer yada pres değil... gelinlerde asfalt değil.

bütün iş EŞ diye seçtiğiniz adam da biter. insanı rezil eden de vezir edende eştir.

sebebi senin mesaj sayının az olması olabilir :) burası böyle amerikalılarla dolu kendilerini bişey sanan
(daha öncede bu fıkra verilmişti. hiç te böyle tepki yok diye hatırlıyorum. )

Ya birde söyle şeyler oluyor kişinin ne anlattığına bakmıyorlar...nereden ne ters bişey bulabilirz da burada muhalif olabilirz diye düşünenler oluyor burada..bir o kadarda melek gibii hatunlarımız...

Ustume alinmiyim, sallamiyim dedim de... Ben konuya veya konuyu acana demisim diyecegimi. konuyu da anlamak istedigim gibi anlarim, yorumu da ne gorduysem ona gore yaparim. kimseden izin alcak degilim, degiliz hicbirimiz. Arkamizi donduk konudan ciktik diye yorumuma yorum istemiyorum. kimseyle ugrasamam ben burda. hadi bakalim, eyvallah.

Edit butonu kaldirildigi icin burdan birsey daha ekleyecegim. Benim muhattabim konuyu acandir. Varsa bir sorun, bir anlasmazlik, buyursun cevap yazsin. Onun disinda kimse muhattabim degil. onun icin "bazilari, soyleleri, boyleleri" diye laf sokup durmasin kimse, bir dahaki tepkim daha sert olabilir.

Kaynanası geline anlatır...

- Bak kızım benim 3 halim vardır,Eğer sinirliysem gülü yakama takarım.
ort...a halliysem gülü saçıma takarım.
çok mutluysam kulağıma takarım..

Gelin cevap verir..
...- Bak kaynana benim tek halim var.Sigaramı yakarım bacak bacak üstüne atarım.Gülü kıçına da taksan ben bildiğimi yaparım. ;)

:roflol::roflol::roflol:
kayınvalidemi çok seven-sayan biri olarak güldüm ...
adı geçenler safinaz ve temel de olsa aynı derecede ,aynı hislerle gülerdim ...

yani bunu bir saygısızlık olarak almamalısınız bence arkadaşlar,eğer öyle olsaydı temel fıkraları yüzünden ,karadenizde harb çıkardı....

Bence de komik sempatiksalakcinni
Ayrıca, fıkrayı paylaşana yüklenmeyin lütfen.
O yazmadı sonuçta, sadece paylaştı...
Amaç mizah, bunu abartmanın karşımızdakini incitmenin anlamı yok. zemuszemus

Konu mizahi bir konu adı üstünde komik yazılarda
içerikle ilgili paylaşımlara devam edelim lütfen
konu dışı mesajlara ve ikili tartışmalara devam edilmesin lütfen
mizah bölümü burası

Edit butonu kaldirildigi icin burdan birsey daha ekleyecegim. Benim muhattabim konuyu acandir. Varsa bir sorun, bir anlasmazlik, buyursun cevap yazsin. Onun disinda kimse muhattabim degil. onun icin "bazilari, soyleleri, boyleleri" diye laf sokup durmasin kimse, bir dahaki tepkim daha sert olabilir.

arkadasım bos ver moralını bozma boyle sacma fıkraları bende sevmıorum.

Back
X