ben nerede hata yapıyorum bayanlar?çok mu fesat düşünüyorum bu resim konusunda ?nasıl davranmalıyım bu kıza?yanlış mı düşünüyorum?başkalarının ay gelinini kıskanıyor demelerinden korkuyorum ya,belkide abim öylede düşünüyor olabilir bilmiyorum ..
Bunlar önceki konularından,yok senin resmin basılmamıs,yok niye cekmişler o zaman.Bence tam da kendi kendini ele vermişsin.Bir atasözü var bu duruma tam uygun ;merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş diye.Neden seni bu kadar ilgilendiriyor kızın gelinliği,koltuğu, resmi vs?Gelin olan o,düğünü olacak olan o.Ne kadar çok karışmaya kalkmışsın kızın işine,yaşın da 21 henüz,hadi diyelim gördün geçirdin tecrübelisin de akıl verip faydalı olmak istiyorsun,o da yok.Kız evliliğiyle mi uğraşsın,ergenlikten yeni çıkmış görümcesinin kaprisleriyle mi?Buraya abim ve gelinimizin nişanı falan diye konu açman da çok saçma bence.O nişan onlara ait özel bir gün,siz aileler olarak yanlarındasınız.İzin aldın mı nişan resimlerinizi koyacağım,böyle konu açıyorum diye ? Verdilerse bile izin hayır diyemedikleri içindir,yüz göz olmamıstır kızcağız.İki konunun biri ,abim gelinimiz...O senin gelinin değil bir kere yengen.
Bir de '' Nedir bu canım gelin gelinliğini bilecek,kendi isteği olsun diye diretiyor'' demişsinFarkındaysan evlenecek olan o,sen değil :) O yüzden en doğal hakkı kendi istediği gelinliği,elbiseyi koltuğu seçmek.Sen alışverişini annene mi yaptırıyorsun,elbiselerini annene ya da baskalarına mı sectiriyorsun en basitinden??
Bence sen bu abinin nişanlısını kıskanmaktan vazgeç,kendi hayatına bak daha mutlu olursun.İnsanlar ne isterlerse yaparlar kime ne?Çok beğendiysen,özendiysen o elbiseleri,koltukları kendi düğününde sen alırsın,ha tabiii müstakbel görümcen ya da kayınvaliden müsaade ederse:))Ama sen bu yaşta gelin gelinliğini bilecek canıııım dediğine göre,evleneceğin zaman haydi haydi bilirsin ve tüm seçimlerini görümcenle kayınvalidene bırakırsın :))))))))))))