Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımın annesi benim yanımda hep akrabalarının gelinlerini övüyor. Bana bir şey dediği yok beni de çok seviyor biliyorum ben de onu seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu huyunu sevmiyorum ona söyleyemiyorum da çünkü bu sefer ne dedim ki ben diyecek. Yok dayısının gelini çok güzel giyiniyomuş boylu posluymuş.. Benim boyum da biraz kısa olduğu için alındım bu laflara tabi=) Ama nişanlım da uzun değil ki orta boylu, benden çok az uzun. Mesela televizyon izlerken de ünlü bayanları metheder hep, ben sarışın olduğum için bu sefer de esmer güzellerini falan beğenir. Ben mi çok alınganım sizce, o böyle dediğinde diyecek laf bulamıyorum nasıl cevap vermeliyim?
Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımın annesi benim yanımda hep akrabalarının gelinlerini övüyor. Bana bir şey dediği yok beni de çok seviyor biliyorum ben de onu seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu huyunu sevmiyorum ona söyleyemiyorum da çünkü bu sefer ne dedim ki ben diyecek. Yok dayısının gelini çok güzel giyiniyomuş boylu posluymuş.. Benim boyum da biraz kısa olduğu için alındım bu laflara tabi=) Ama nişanlım da uzun değil ki orta boylu, benden çok az uzun. Mesela televizyon izlerken de ünlü bayanları metheder hep, ben sarışın olduğum için bu sefer de esmer güzellerini falan beğenir. Ben mi çok alınganım sizce, o böyle dediğinde diyecek laf bulamıyorum nasıl cevap vermeliyim?
Allah iyiliginizi versin valla haklisiniz cok hosuma gitti lafiniz....biz gelinler bunu istiyoz galiba yasasin kötuluk uuuhahauhaaaa sakaaaa:hulya:Şimdiden armudun sapı üzümün çözp demeye başlamışsınız siz,bence şöyle bir sirkelenin kafanızdakileri atın.
Kadın konuşmasın mı?
yuuuk anam yuukkk....bizimki nisanlilikta yapti evlilikte bittiboshayallersmileboshayallersmilesizde başka kaynanaalrı övün. tv deki mesela hülya avşar ve yaşıtları büyük olan ünlüler için çok bakımlılıar çökememişler kırışmamaışlar sayın:)
benim kayınvalidem de beğendiği gelinlerden bahseder güzel gördüğü kılardan bahseder ama hiç alınmam yeri gelir bsna da iltifat eder. beni sevdiğini biliyorum gerisi çok da önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?