- Konu Sahibi GurratilAyni
-
Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Patavatsızlıktan olabilir.
Kendince iyilik yapmış olabilir (agız kokunuz falan vardır belki,eşinize falan sorun)
Deli olabilir
Kıskanmış da olabilir.
Kadını tamam anladım da eşiniz de dahil size zincirleme şekilde söylenmesi daha garibime gitti.Dert etmeyin canım,gidin bir diş doktoruna muayne olun.Diş beyazlatma işlemi yaptırın.Maddi durumunuz müsait değilse eğer,karbonatla fırçalayın ayda 1-2 kez.Agız gargarası kullanın,zaten dişlerinizi düzenli fırçalıyormuşsunuz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eltim kaynanla otuyor. Esimi kucuklugunden beri biliyor. Yemegini utusunu hep o yapmis. O yuzden hani daha yakin onunla. Ben daha yeni evli oldugum icin pek samimi degiliz. O da bana soylemeye cekinmiseltin yalan söylüyor olabilir mi? o kadın böyle dediyse bile eltin neden eşine söylüyor?
gulmekten öldum becede arkadasın gıbı soyleyın haber salın neredeyse munasabetsıze kıcı kokuyo dıyınayy ınsan kendını eşine karşı çok kötü hisseder ya çok rencide edici eltinde ya da görümcenmıydı ne zıkkımsa hiç iyi niyetli değilmiş niye sana söylemiyo ya da söyleme be kadın geç Allah Allahhhhhhhhhhh ne manyak insanlar var sen de ona haber sal k.çını yıkasın oturduğu yer kokuyo de
ayy ınsan kendını eşine karşı çok kötü hisseder ya çok rencide edici eltinde ya da görümcenmıydı ne zıkkımsa hiç iyi niyetli değilmiş niye sana söylemiyo ya da söyleme be kadın geç Allah Allahhhhhhhhhhh ne manyak insanlar var sen de ona haber sal k.çını yıkasın oturduğu yer kokuyo de
gulmekten öldum becede arkadasın gıbı soyleyın haber salın neredeyse munasabetsıze kıcı kokuyo dıyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?