Gelininiz dislerini fircalasin demis!

ya konu sahibi okadar iyi niyetlisinizki nasıl yani size biri eltnizi çekiştirse dişerini fırçalasın gibi bişey söylese gidip bunu eltinizin kocasınamı söylersiniz.açıkcası ben eşime bile söylemem patavatsız der geçerim eltime bile söyleyemem

hahahhahaaa ay keşke burda en şahaane yorum seçmesi falan yapılsaydı da sizi birinci sıraya taşısaydık :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
cok sınır bozucu ama dımı

ben olsam kesın tepelerdım

Aynen oyle oldu. Esim istersen beyazlatiriz dedi bende zaten istiyodum da bi firsat bekliyodum. Hatta yapmisken tel takalim daha guzel olur dedi. Bakalim uygun zamani bekliyoruz. Ondan sonra da kiskancindan ne kulp bulacaklar cok merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dimi ama kızlar çok kızdım manyak kadın varsan baksan kendininki valla kokuyodur ıykk insanı zorla kötü yapıyorlar
acaba yıkıyormu onuda bılmıyoruz kı
bende cok sınır olurum boyle seylere ınsanlar kendı kusurlarını gormeden mıllete laf yetıstırır baksen popolarını yıkamıyorlardır

evet arkadaşların dediği gibi haber gönderin sizde ter kokusu burnuma dek geliyordu ..sık sık duş alsa iyi olur diyin

acaba yıkıyormu onuda bılmıyoruz kı
bende cok sınır olurum boyle seylere ınsanlar kendı kusurlarını gormeden mıllete laf yetıstırır baksen popolarını yıkamıyorlardır

tabi kız peçeteyle yalapşak siliodur teyze zaten şekli şemalide kaymıştır kıskanmış kızcağızı bu akşam zaten asabiydim tanımadığım kadına yağdırıyrum

Hadi o kadın patavatsızın teki de eltine noluyor.
Eşinle aralarında seninle olduğundan daha çok mu samimiyet var ki gidip eşine açıyor konuyu.
Samimiyet olmasa bile kadın kadına söyler eşin ne alaka.
Bu ne samimiyet lan der dalarım direk o ne öyle

dimi ama kızlar çok kızdım manyak kadın varsan baksan kendininki valla kokuyodur ıykk insanı zorla kötü yapıyorlar

tabi kız peçeteyle yalapşak siliodur teyze zaten şekli şemalide kaymıştır kıskanmış kızcağızı bu akşam zaten asabiydim tanımadığım kadına yağdırıyrum
yagdır mevlam sarkısı geldım aklıma bırden bıre
öyle tabı kendılerıne baksınlar once kımse 4 4 luk degıl
sanamı kalmıs dıslerı
kıskanc gudubet

Eltin eşine neden söylemiş diyoruz da gelip sana söylese de tepki verirdik canım biz Ona mı kaldı sana yetiştirmek diye.. Kadın çok patavatsızmış bışverin herkesin inci gibi dişleri olmak zorunda değil kaldı ki bu fırçalamakla da ilgili değil fırçalayınca beyazlamıyor ki dişler

Kizlar bisey daha sorucam. Hatta bunun icin ayri bi konu acicaktim Esime soyleyen eltim var ya. Benim alyansimin aynisindan almis. Yuzuk bakmaya gittigimizde oda vardi. Benim yuzugumu kocasi almisti.kayinpederim gelememisti. O da esine bana soyle bi yuzuk almadin demis. Benim yuzugumun aynisini almis. Iyi dusunmek istiyorum cok begenmistir demek istiyorum ama baska yuzuk mu kalmadi ya. Off bu da mi beni kiskaniyor yokda napcam ben..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anaaa ne iyi koca o öyleee
Bendede yamukluk + dişleklik var yani tavşanım az biraz:86::86:
2 hafta sonra ilk muayenem var ortodontistin yanında
sevgilim ikide bir ya sen bu tellere nekadar takçan diye sorup sorup duruyor
takmasam daha iyi onun için böyle daha güzelsin fln diyor ama yemezleerr

Ya beğenmiştir belki,belki de kıskanmıştır,belki o kadıncağız öle bir şey dememiştir belki de demiştir...Bunları düşündükçe insam kendisini sinir eder.Ne gerek var?Siz de diyorsunuz dişlerim sarı diye,ne güzel yaptıracaksınız işte.Diyelim ki sizi kıskanıyor,olsun kıskansın.Baktınız bir iki böyle olay daha oluyor daha seyrek görüşürsünüz.Keyfinize bakın,ne de güzel yüzüğüm varmış diyin,dişlerim inci gibi diyin,maşallah bana nazar seğmesin diyin :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

terbiyesize bak ben bile asiri sinir oldum yaa

gordugum ilk yerde, ilk firsatta napip edip agzinin payini veririm ben olsam dislerimi yikamadigimi nerden cikardiniz terbiyesizlik bu diyeee
aaa terbiyesiz kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…