- Konu Sahibi GurratilAyni
-
Eltim kaynanla otuyor. Esimi kucuklugunden beri biliyor. Yemegini utusunu hep o yapmis. O yuzden hani daha yakin onunla. Ben daha yeni evli oldugum icin pek samimi degiliz. O da bana soylemeye cekinmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy ınsan kendını eşine karşı çok kötü hisseder ya çok rencide edici eltinde ya da görümcenmıydı ne zıkkımsa hiç iyi niyetli değilmiş niye sana söylemiyo ya da söyleme be kadın geç Allah Allahhhhhhhhhhh ne manyak insanlar var sen de ona haber sal k.çını yıkasın oturduğu yer kokuyo de
cok sınır bozucu ama dımıhahahhahaaa ay keşke burda en şahaane yorum seçmesi falan yapılsaydı da sizi birinci sıraya taşısaydık :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gulmekten öldum becede arkadasın gıbı soyleyın haber salın neredeyse munasabetsıze kıcı kokuyo dıyın
bayıldım bu cevaba süper kapak...
Acıkcası yine de bu zincirleme dedikoduyu çok saçma buldum.Ama her şerde bir hayır vardır :) Eşinizden artık rahat rahat isteyebilirsiniz "dişimi beyazlatmak istiyorum" diye :) Sonra da bembeyaz inci gibi dişlerinizle gidin bir çay saati yapın,işi gücü olmayan hanımefendi de rahatlamış olur :) Başkasının lafı için değil tabii siz de istiyormuşsunuz zaten bahaneniz olsun bu olay.
acaba yıkıyormu onuda bılmıyoruz kıdimi ama kızlar çok kızdım manyak kadın varsan baksan kendininki valla kokuyodur ıykk insanı zorla kötü yapıyorlar
hahahhahaaa ay keşke burda en şahaane yorum seçmesi falan yapılsaydı da sizi birinci sıraya taşısaydık :)
acaba yıkıyormu onuda bılmıyoruz kı
bende cok sınır olurum boyle seylere ınsanlar kendı kusurlarını gormeden mıllete laf yetıstırır baksen popolarını yıkamıyorlardır
Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOlTE]
kadın niye öyle birsey desin bence bu eltinin yalanı seni asıl.o kıskanıyor olmasın
ne diye kocana yetistiriyor sana demek varken güvenme eltine asıl yılan o bence
dimi ama kızlar çok kızdım manyak kadın varsan baksan kendininki valla kokuyodur ıykk insanı zorla kötü yapıyorlar
yagdır mevlam sarkısı geldım aklıma bırden bıretabi kız peçeteyle yalapşak siliodur teyze zaten şekli şemalide kaymıştır kıskanmış kızcağızı bu akşam zaten asabiydim tanımadığım kadına yağdırıyrum
yagdır mevlam sarkısı geldım aklıma bırden bıre
öyle tabı kendılerıne baksınlar once kımse 4 4 luk degıl
sanamı kalmıs dıslerı
kıskanc gudubet
Anaaa ne iyi koca o öyleeeAynen oyle oldu. Esim istersen beyazlatiriz dedi bende zaten istiyodum da bi firsat bekliyodum. Hatta yapmisken tel takalim daha guzel olur dedi. Bakalim uygun zamani bekliyoruz. Ondan sonra da kiskancindan ne kulp bulacaklar cok merak ediyorum
Kizlar bisey daha sorucam. Hatta bunun icin ayri bi konu acicaktim Esime soyleyen eltim var ya. Benim alyansimin aynisindan almis. Yuzuk bakmaya gittigimizde oda vardi. Benim yuzugumu kocasi almisti.kayinpederim gelememisti. O da esine bana soyle bi yuzuk almadin demis. Benim yuzugumun aynisini almis. Iyi dusunmek istiyorum cok begenmistir demek istiyorum ama baska yuzuk mu kalmadi ya. Off bu da mi beni kiskaniyor yokdanapcam ben..
ona saydıracak halım yokKonu yavas yavas eltiye doğru kayıyor,sinirinizi heba etmeyin eltiye de kalsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?