- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi GurratilAyni
-
Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bisey daha sorucam. Hatta bunun icin ayri bi konu acicaktim Esime soyleyen eltim var ya. Benim alyansimin aynisindan almis. Yuzuk bakmaya gittigimizde oda vardi. Benim yuzugumu kocasi almisti.kayinpederim gelememisti. O da esine bana soyle bi yuzuk almadin demis. Benim yuzugumun aynisini almis. Iyi dusunmek istiyorum cok begenmistir demek istiyorum ama baska yuzuk mu kalmadi ya. Off bu da mi beni kiskaniyor yokdanapcam ben..
Bazen insanlari anlamakta cok zorlaniyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerdeyken uzaktan bi akrabasi geldi. Akraba bile sayilmaz hatta. Ilk defa tanistik. Ilk goruste sevmistim. Konustuk sohbet ettik. Giderken eltime demis ki, gelininiz cok guzel ama soylede o dislerini fircalasin demis. Eltimde geliyor bunu esime soyluyor. Esimde bana. Ve ben sokkk! Ya bir insan nasil neden boyle birsey soyler. Yakin dostum olsan hadi neyse dicem. Daha seni ilk defa tanimisim. Evet dislerim bembeyaz degil guldugum zaman inci gibi durmuyorlar ama bu fircalamadigimi gostermez ki. Hem fircalamasam da niye bu kadar dert oldu benim dislerim. Esim de bana cok safsin diyor. Seni kiskandi ondan bi kusur bulmaya calisti bula bula bi tek onu buldu diyor. Bilmiyorum ya sizce neden boyle bisey demis olabilir. Gercekten kiskandigi icin boyle bisey dermi insanlar??
Aynen oyle oldu. Esim istersen beyazlatiriz dedi bende zaten istiyodum da bi firsat bekliyodum. Hatta yapmisken tel takalim daha guzel olur dedi. Bakalim uygun zamani bekliyoruz. Ondan sonra da kiskancindan ne kulp bulacaklar cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?