Gelininiz dislerini fircalasin demis!

ben asıl eltinize takıldım..
biri düşük konuştu hadi diyelim, o neden gelip hemen eşinize söylüyo..
hiç iyi niyetli bi davranış değil..

Ayyy ben böyle şeylere çok gıcık olurum şimdi burdaki arkadaşlar oha bu da ne kaprismiş derler belki ama ben değiştirtirdim kendi yüzüğümü
eşimin başının etinide yerdim o aynısını takacaksa ben takmam diye
Özel olarak birisi için alınan şeylere çok kıymet veririm ve gözümde değeride çok daha başkadır.
Mesela şöyle bir örnek vereyim... erkek arkadaşımın abisi evlendi iki yıl önce tabi sevgilisi yok birşey yok anası kız bulacaktı görücü usulü yanii
Önce izmirden bir kız baktılar kız da beğenmiş onay vermişş ama sonradan kısmet olmamış işte pek ayrıntı bilmiyorum daha aileye girmedim..
Ama bu süreçte kv tek taşını almış kızın söz yüzüğü olarak tabi kısmet olmadı... sonradan işte çoooookk kısa bir süre içinde 1-2 hafta kadar sonra memleketinden başka bir kız buldular ve yüzük hoooopp o kızın parmağına geçtii..
Şimdi kader kısmet olaylarına bende inanırım belliki o yüzük müstakbel eltimin kısmetinde varmış
ama mesela düşünüyorumda kendimi benden önce diyelimki kv başkasına niyetlenipte yüzük alıyor sonra o başkasına alınan yüzük veya herhangib birşeyde olabilir gelip bana takılıyor... bana özel olmasını tercih ederdim açıkçası.. ha kv ye denilmez git bunu değiştir bunu başkası için almışsınız diye ama böyle bir takıntım var işte anlatim dedim

farkında mısın bilemem ama eltinin içinde başka bi elti daha yaşıyo kendisi oldukça kıskanç ve fesat..

Kim ne yaparsa yapsın
ister kadın böyle birşey söylemiş ve patavatsızlık yapmış olsun
ister söylememiş eltiniz uydurmuş olsun
ister kadın söylemiş eltiniz bunu eşinize iletmiş olsun sonuç değişmez
davranış nahoş..
çocukça hareketler var..
bugün dişlerinizi beyazlatırsınız
yarın başka bir kulp bulurlar
sadece kendiniz ve eşiniz için değişin millete göre ayarlamayın kendinizi
bir de doğruysa
teyzeyi bir ara bize de yollayın diş muayenesi yapsın hayrına

kadın niye öyle birsey desin bence bu eltinin yalanı seni asıl.o kıskanıyor olmasın
ne diye kocana yetistiriyor sana demek varken güvenme eltine asıl yılan o bence

Banada eltiniz eşinizin ailesi ile anlaşmanızı çektmemiş gibi geldi. Şimdi sen o kadına bişi söyleyeceksin ailede kötü g elin olacaksın dikkat et bunun gibi bir sürü şey daha deneyecek senin sevilmemen için

Konulara yorum yaparken çok çekiniyorum günah almaktan ama aklıma ilk bu geldi söylemeden geçemicem.Eltin bilerek eşine söylüyo ki eşinin kulağına kar suyu kaçsın senin bakımsız olduğunu çok afedersin koku problemin olduğunu düşünsün de aranız açılsın ya da eşin sana söylesin onun duyduğunu bil rencide ol diye. Bunun başka hiçbi açıklaması yok. Benim eltim için öyle bişey dese biri mübarek gün yemin ederim çok fena bpzardım bi daha da ağzını açamazdı. İsterse düşmanım olsun bi insana o lafı söylettirmem. Çünkü ne kadar dikkat edersen et olabiliyo insanız. Ki nedense dikkat etmediğin izlenimi uyanmadı bende.

Hatta bana kalırsa eltinin kendi fikri bu. Günahı boynuna. Sen önce bi dişini fırçala dercesine hani.

Herşeyi geçtim eltine kadın öyle dediğinde, eltin ona ben de tam sana onu söylicektim ara sıra şu ağzına fırça sürtüver başımı döndürdün demeliydi.
Yani kadın hak etmiş gerçi bu daha fena oldu ama anca bu laf kızartır o yüzü şayet böyle bişey varsa.

Hadsizlik başka bir şey değil.
Gönül kirmis vay O'nun haline.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun o kadin degil eltin farkinda misin? Su an kadin gercekten oyle bir sey dedi mi bilemiyoruz bilemeyiz. Ama bir gercek varsa eltin senin hakkinda duydugu ilk kotu seyi esine yetistirdi. Sana gelip soyleyebilirdi hem de o kadinin uyardigini soylemeden seni utandirmadan. Canim dislerin cok mu sari sanki beyazlatsana bizim disci cok ucuza yapiyor gel beraber gidelim gibi bisey demek cok zor olmasa gerek. Eltin dupeduz terbiyesiz kiskanc fesat. Cok dikkat et o kadina. Sakin acik verme.

Bu nasıl bir münasebetsizliktir yahu..
Tamam dişleriniz beyaz olmayabilir belki bir sağlık sorununuz vardır ki kimse florasan gibi bembeyaz dişlerle gezmek zorunda değil zaten..
İlk defa tanıştıgınız birini bunu bu şekilde lanse etmesi ne kadar ayıp, üstelik en yakınınız-eşiniz- size böyle bir uyarıda bulunmamışken, rahatsız edici boyutta bir şey olsaydı o söylerdi diye düşünüyorum.
Ne kadar patavatsız bir kadınmış.
Maddi durumunuz müsaitse bir diş hekimine danışıp diş beyazlatma işlemi yaptırabilirsiniz, her ne kadar zararlı oldugu söylense de ben ileride yaptırmayı düşünüyorum, dişlerim beyaz aslında ama bembeyaz olmasını 1 kere de olsa isterim.:)
Onun dışında karbonatın diş minesinde çiziklere yol açtıgını ve uzun vadede problem yarattığını okudum, önceden ben de yapıyordum şimdi ne kendim yapıyorum ne de anneme yaptırtıyorum.
Geçen http://www.guzelleselim.com/dogal-dis-beyazlatma-nasil-yapilir-2-yontem.html bu videoyu izlemiştim diş beyazlatmayla alakalı, çok ilgimi çekti ve denemeyi düşünüyorum. Siz de deneyebilirsiniz hem de doğal bir şey.

Son düzenleme:

o kadının yaptığı ayıp ama eltinin de sen varken gidip eşine söylemesi daha da ayıp ve tuhaf olmuş.Eltin seni çekemiyor ve kıskanıyor,ben bunu çıkardım.

Esine burda yazilanlari da okut. Bu kadar kadin yaniliyor olamaz. O da eltinin kotu niyetli oldugunu bilsin. Gardinizi alin.

Evet bence sizi kıskanmış, ilk defa gittiğin evde sen tut evsahibini eleştir, kendini senden üstün gördüğüne işaret ,bak o kadarda mükemmel değilsin kızım demiş arkandan kendisinin egosu zarar görünce buna başvurmış

bence hayat onu olgunlaştırmamış
bunlar önemli değil ki

bazıları bu dünyaya boş gelir boş gider , çok var bunlardan
takmayacaksın ,gülüp geçeceksin sonuçta itici olmuş
şu bir kaç günlük dünyada ne gereği var böyle sözlerin

acaba bunlar sadece eşinizin fikri de size direkt söyleyemediği için eltinizin ağzından söylemiş olabilir mi?

gerçi eltinizle konuşacağınızı tahmin etmiş de olabilir...

Anlayamadigim neden kadin eltine diyor eltinde esine diyor 😑 eltin esine diyene kadar gelip sana deseydi 😒 ne malum kadinin oyle bisey dedigi belki eltin cikardi bu lafi 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyle bi gerizekalilik olamaz ya ne salak kadin boyle birsey denirmi ya?
Hakikaten kotu niyetle soyledigini dusunuyorum.Bu ne demek sen ilk defa goruyorsun ve bunu soyluyorsun senin rencide olabilecegini dusunmemismi acaba?
Kendini kotu hissedecegini dusunememis olmasi imkansiz,akilsiz olmasi lazim

Valla bence de kıskanmış
yoksa ona mı düşmüş yahu fırçalasın demek haddi değil hele de kocana kadar ulaştırmışlar ayıp yani cıkcık eşin haklı kıskanmış besbelli eşine söyleyen eltin de bir garip bana bir söylese yok canım daha neler derim eşine de ulaştırmazdım doğru olan yapılması gerekn bu çünkü
ha gerçekten öyle bir durum varsa sana kendim uygun dille kimse duymadan söylerdim olur biterdi ortada bir kıskançlık furyası dönüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…