gelinle damat dans ederken ne konuşur ki???

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
5
643
43
hep merak etmişimdir
gelin ve damat ilk dansa çıktıklarında ne konuşur?
hep de konuşulur ama orrda
insanın hayatında o kadar heycanlı kaç zaman varki
bence düğünün ilk dansıda bunlardan biri ama nedense sanki günlerce görüşülmemiş gibi orda bir koyu sohbetakannehir
işte ben orda konuşuluyo merak ediyorum...

itiraf ediyorum biz eşimle salonda kaç kişi var onu saymaya çalışıyordukkaydirigubbakcemile3

Bizde nişanda tam hatırlamıyorum ama.
gelenlere bakıyorduk ben yine herkeze öpücük atıyordum bide bak şuda gelmiş falan diyordum...:jeyyar:

şimdiye kadar kendim dahil kendini dansa kaptırmış birini görmedim
herkesde bir sohbet
genelde misafirler sayılıyo galiba

heecandan genelde mantık dışı şeyler konusulur yani pek koyu sohbet olduğunu sanmıyorum.sempatiksalakcinni
kendim için söyliyim çok heyecanlıydım bütün gözlerin üzerimde olması dahada heyecanlandırıyordu beni.etrafa pozlar veriyosun ve bu arada heyecanını tabiki eşinle paylaşıyosun.kaydirigubbakcemile3
aman ayağıma basma dikkat et.
duvağa dikkat et
gülümse gülümsee
nekadar uzun dans müziği seçmişiz bitmek bilmedi bayanssulusmile
aklıma gelen cümleler...

Biz ilk dans şarkımızda birbirimizin gözlerine bakarak söylemiştik..
Sonraki şarkılarda gelinliğime basma,aşağı çekiyorsun,sütyenim görünecek diye başının etini yiyordum:))

birde heyecandan tek kelime bile etmeyip bir an önce bitsede otursak

tarzı dans edenler.:sm_cool:

benimki pek dans etmeyi bilmediğinde e bide heyecandan neredeyse koşacasktı dansederken.bende aşkım yavaşla biraz bana uy falan böle şeyler konuşmuştuk. sonra işte davetlilerde katılınca dansa esprikler felan konuşmalar

bende çok merak etmişimdir ne konuşurlar diye.birde nedense gözlerinin içine bakamazlae hep gözlerini kaçırıyolar.hangi düğüne gittiysem hep böyle oldu.evlenen çiftler neden gözlerinin içine bakamazlar acaba:uhm:

Biz ilk dans şarkımızda birbirimizin gözlerine bakarak söylemiştik..
Sonraki şarkılarda gelinliğime basma,aşağı çekiyorsun,sütyenim görünecek diye başının etini yiyordum:))

ben dahil hiç gözgöze dans edenini görmedim
aslında öyle olmalı değilmi
çok özel bi an yanii

son kez düşünüyo olabilirler mesela doğru bi karar mı verdim acaba diyenaniknanik

zaten beklenir davetlilerde dansa kalksın biraz kalabalık olsunda arada kaynayalım diyedelikafadulden

arkadaşlar ben bir olayı hiç unutmam..hala aklıma gelince çok ,,hoşuma gidiyor...düğünün birinde misafirlerden bir çift.çok yakışıklı bir bey çok güzel olan eşi dans ederlerken bende onlara bakıyordum...bi an göz göze gelip gözlerini kaçırmışlardı

resmen gözlerindeki aşkı okudum
ahhh bu aşk çok güzel bişiii

ayy bende hep merak etmişimdir bir arkadaş anlatmıştı gelinle damat dans ederken damat geline "aşkım ben nasıl kıycam sana bu gece" diyormuş hehehe damatlar o heyecanla bu işi düşünebiliyorlarsa heyecansız hallerini düşünemiyorum yandık biz

orda bile bunu düşünebiliyolar gerçekten yaananiknanik
nerde ilk dansın romantizmi:asigim:

biz bak bu bizim düğünümüz inanabiliyomusun işte olduzemuszemus:asigim: gibi bi konuşma geçmişti ilk çktığımızda çok komikti herkez bize bakıyodu:kedi: bide ben etrafa bakıyodum kim var kim yo:sm_confused:k diye sonra eşim eteklerime basmamak için şekilden şekile giriyodu bende ona düzgün dans etsene diye çemkiriyodumkaydirigubbakcemile3zemuszemus çok güzeldi çok güzel bi duyguydu yıllarca o anıın hayalini kurmuştum ama bitti ohaoldumsmilerüya gibiydi:1rolleyes: ama olsun aşkım şuan benimleyabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…