- 23 Aralık 2020
- 328
- 104
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Ben olsam karışmam sanırım. Susup susup Fitillersen sonuç pek hayra çıkmaz daha sarpa sarar diye düşünüyorum. Mesafeli davranarak tavır koymak daha makul galibaMerhaba kızlar biz üç kardeşiz üçümüz de evliyiz, yengemler çocuklarla her yaz köye geliyor ve bir ay falan kalıyor bu süreçte aralarında gerilimler kavgalar oluyor ben bariz şekilde haklı haksız görebiliyorum fakat beni ilgilendirmiyor diye sessiz kalıyorum iki tarafa da aynı şekilde davranıyorum ama bir yengem haksız aslında . Aralarındaki tartışmalardan dolayı annem ve babama da trip yapıp onlara eziyet ediyor bu haksız bulduğum taraf, ben arada bir annemlere gidince sonradan öğreniyorum olayları diğer yengeden annem hiç anlatmıyor bana ama onların üzülüp yıpranmasını da istemiyorum zaten yaşlılar ve köy işleri üstüne bir de stres her yaz , yengem abimi aşırı dolduruyor resmen ana babasına düşman gibi surat yapıyor karı koca nefret etmeye başladım bunlardan ve annem bu abime daha düşkün malesef onun ve eşinin hatalarını göremiyor sanırım hep sineye çekiyor sizce ben bu konuda ne yapmalıyım yengemle tüm bağları koparmak istiyorum abimle de kopacak ki zaten hiç görüşmüyoruz sayılır annemlerin gözünü açmak istiyorum cidden evlat diye bu kadar çekilmez saflık yapıyorlar yanlış mı düşünüyorum acaba hiç bulaşma mı dersiniz susunca da onaylıyor gibi oluyorum ama tepkimi göstermek istiyorum artık desteklediğimi sanmasınlar diye
Annen herşeyin farkında olup düşkün olmasaydı konuş derdim ama bence karışma annem o abime daha düşkün dedin orda film koptu bende. Ne desen görmez anlamaz annen. Gelmezler kuserler der sonra sen kötü olursun. Annene babana saygısızlığı varsa yengenin abine söyle en başta. Daha sonrada mesafeni koyMerhaba kızlar biz üç kardeşiz üçümüz de evliyiz, yengemler çocuklarla her yaz köye geliyor ve bir ay falan kalıyor bu süreçte aralarında gerilimler kavgalar oluyor ben bariz şekilde haklı haksız görebiliyorum fakat beni ilgilendirmiyor diye sessiz kalıyorum iki tarafa da aynı şekilde davranıyorum ama bir yengem haksız aslında . Aralarındaki tartışmalardan dolayı annem ve babama da trip yapıp onlara eziyet ediyor bu haksız bulduğum taraf, ben arada bir annemlere gidince sonradan öğreniyorum olayları diğer yengeden annem hiç anlatmıyor bana ama onların üzülüp yıpranmasını da istemiyorum zaten yaşlılar ve köy işleri üstüne bir de stres her yaz , yengem abimi aşırı dolduruyor resmen ana babasına düşman gibi surat yapıyor karı koca nefret etmeye başladım bunlardan ve annem bu abime daha düşkün malesef onun ve eşinin hatalarını göremiyor sanırım hep sineye çekiyor sizce ben bu konuda ne yapmalıyım yengemle tüm bağları koparmak istiyorum abimle de kopacak ki zaten hiç görüşmüyoruz sayılır annemlerin gözünü açmak istiyorum cidden evlat diye bu kadar çekilmez saflık yapıyorlar yanlış mı düşünüyorum acaba hiç bulaşma mı dersiniz susunca da onaylıyor gibi oluyorum ama tepkimi göstermek istiyorum artık desteklediğimi sanmasınlar diye
Malesef abim 35 yaşında ama yengemin kuklası olmuş onu istediği tarafa çekiyor benimle de abi kardeş bağı olmadığı için sözümü dinleyeceğini sanmıyorum annemi babamı abim yengemden daha çok üzüyor , mesela gideceği günü haber bile vermemiş annemlere çekip gitmiş İstanbul’a yengem hala köyde ve annemlere surat yapıyor o da bunlara rağmen annem abime ve torununa aşırı düşkün ve vericiAnnen herşeyin farkında olup düşkün olmasaydı konuş derdim ama bence karışma annem o abime daha düşkün dedin orda film koptu bende. Ne desen görmez anlamaz annen. Gelmezler kuserler der sonra sen kötü olursun. Annene babana saygısızlığı varsa yengenin abine söyle en başta. Daha sonrada mesafeni koy
Canım benim anneem babam dda öyle abime yengeme verilen değer kimse görmemiştir eminim. Diğer kardeşlerim yapılan haksızlığa karşı onlaara gerçeği göstermeye çalıştı ama sonuç kıskanıyor oldu. Bence karışmayın. Siz mesafenizi koruyun herkes yerinde iyii olsun deyin geçin.Merhaba kızlar biz üç kardeşiz üçümüz de evliyiz, yengemler çocuklarla her yaz köye geliyor ve bir ay falan kalıyor bu süreçte aralarında gerilimler kavgalar oluyor ben bariz şekilde haklı haksız görebiliyorum fakat beni ilgilendirmiyor diye sessiz kalıyorum iki tarafa da aynı şekilde davranıyorum ama bir yengem haksız aslında . Aralarındaki tartışmalardan dolayı annem ve babama da trip yapıp onlara eziyet ediyor bu haksız bulduğum taraf, ben arada bir annemlere gidince sonradan öğreniyorum olayları diğer yengeden annem hiç anlatmıyor bana ama onların üzülüp yıpranmasını da istemiyorum zaten yaşlılar ve köy işleri üstüne bir de stres her yaz , yengem abimi aşırı dolduruyor resmen ana babasına düşman gibi surat yapıyor karı koca nefret etmeye başladım bunlardan ve annem bu abime daha düşkün malesef onun ve eşinin hatalarını göremiyor sanırım hep sineye çekiyor sizce ben bu konuda ne yapmalıyım yengemle tüm bağları koparmak istiyorum abimle de kopacak ki zaten hiç görüşmüyoruz sayılır annemlerin gözünü açmak istiyorum cidden evlat diye bu kadar çekilmez saflık yapıyorlar yanlış mı düşünüyorum acaba hiç bulaşma mı dersiniz susunca da onaylıyor gibi oluyorum ama tepkimi göstermek istiyorum artık desteklediğimi sanmasınlar diye
İşte ailen böyle biri olduğu için süs daha sen kötü çıkarsın. Benim annem babam evlat ayırmaz iyiye iyi kötüye kötü der. Gelin suratsız kardeşim desen sessiz annem sizemi muhtacım bana gelmeyeni ben hiç aramam diyor gelinle annem asla muhatap olmuyor çünkü herşeyin farkında. Ama sizinkiler öyle değil buyuzden karışma suanMalesef abim 35 yaşında ama yengemin kuklası olmuş onu istediği tarafa çekiyor benimle de abi kardeş bağı olmadığı için sözümü dinleyeceğini sanmıyorum annemi babamı abim yengemden daha çok üzüyor , mesela gideceği günü haber bile vermemiş annemlere çekip gitmiş İstanbul’a yengem hala köyde ve annemlere surat yapıyor o da bunlara rağmen annem abime ve torununa aşırı düşkün ve verici
Malesef abim 35 yaşında ama yengemin kuklası olmuş onu istediği tarafa çekiyor benimle de abi kardeş bağı olmadığı için sözümü dinleyeceğini sanmıyorum annemi babamı abim yengemden daha çok üzüyor , mesela gideceği günü haber bile vermemiş annemlere çekip gitmiş İstanbul’a yengem hala köyde ve annemlere surat yapıyor o da bunlara rağmen annem abime ve torununa aşırı düşkün ve verici
Yani ben anneme babama desem kendinize gelin diye bana tavır alıp kötü olmazlar ama neden kendileri göremiyor anlamıyorum evlat olabilir ama diğer abime böle düşkün değiller bu abim resmen biraz saf ve pasif olmasına rağmen onu üstün tutmaları garibime gidiyor bu abim asgari ücretli ve evi yok diye sanırım merhamet de var biraz ama abim çok gaddar yengem de her fırsatta torunları kullanıyor ben bile uzaktan görüyorum her şeyiİşte ailen böyle biri olduğu için süs daha sen kötü çıkarsın. Benim annem babam evlat ayırmaz iyiye iyi kötüye kötü der. Gelin suratsız kardeşim desen sessiz annem sizemi muhtacım bana gelmeyeni ben hiç aramam diyor gelinle annem asla muhatap olmuyor çünkü herşeyin farkında. Ama sizinkiler öyle değil buyuzden karışma suan
Evet ben de konuşmak için abimi aradım defalarca ama açmıyor telefonumu sanırım konuyu bildiği için kaçıyor dediğim gibi yengemin gazıyla hareket eden birisi şimdi yanında karısı yok diye telefonumu açmaya bile korkuyorZaten öyle cekip gittigi icin kiymete biniyor. Sahsen abime haddini bildirirdim yeri geldiginde. Huzusuzluk cikartacaksa gelmesin. Böyle esinin lafi ile anne babaya eziyet edene zaten kilim. Allah yaratti demem. Bense hadsizlige susmak arsizliga yol acar ancak
Evet ben de konuşmak için abimi aradım defalarca ama açmıyor telefonumu sanırım konuyu bildiği için kaçıyor dediğim gibi yengemin gazıyla hareket eden birisi şimdi yanında karısı yok diye telefonumu açmaya bile korkuyor
Diğer yengemle küs olması sorun değil o da zaten küs kalmaktan memnun fakat asıl sorun anneme ve babama yaptıkları istiyor ki o desteklensin annem babam da taraf tutmadığı için bu sefer onlara çektiriyor işte suratlarına bakmıyor odasından çıkmıyor torunları uzak tutuyor abimi dolduruyor böyle şeyler de özellikle annem abime düşkün olduğundan üzüyor onu farkediyorum ağlayıp ağlayıp gene affediyor onlara kul köle oluyor sorun annemin adil olamayışında malesef ben zaten küs olmak istiyorum işime gelir de bunlara haddini bildirmek de istiyorum annem böle yüz verdikçe zor tabiBence karışmayın. Yarın öbür gün herkes barışır siz kötü olursunuz. Anne babanız da kaç yaşında insanlar saf vs değillerdir her şeyi de görüyorlardır. Öyle davranmak istedikleri için öyle davranıyorlardır. Diğer yengenizi haklı buluyorsanız ona daha sıcak, yardımsever davranırsınız olur biter.
Aynen ben de beraber gelmeyin hep aynı şeyler oluyor dedim diğer yengeme sanırım o da meydanı boş bırakmamak için özellikle geliyor, evin üst katını paylaşamıyorlar asıl konu bu biri hepsi benim diyor diğeri ikimiz de geliniz ortak kullanacağız diyor her sene aynı konu , mantıken iki gelinse ikisinin de ortak kullanım hakkı var fakat diğeri bastırmak istiyor annem babam da kötü olmamak için net bişi demiyorlar bu sene babam ilk defa iki oda senin iki oda senin eşit demiş diğeri yenge işte bundan dolayı tripli abim de haber vermeden gitmiş o da yengemin gazıyla benceBir yerde yakalarsiniz muhakkak. Herkes haddini bilmeli, madem anlasamiyor gelinler ayni anda gelmesinler. Milletin didismesini niye yaslilar ceksin. Benim bir akrabagim karsinin iftirasi ile kanser hastasi olan annesini evire cevire dövmüş zamaninda. Kadinin idrarira kan gelmis. Ben yaslilarin böyle konularda korunmasi gerektigini düsünüyorum. Kimin ne yapacagi belli olmaz hic
Ya aslında gelinlerin durumu umrumda değil konuyu okuduysanız ben annem ve babam için üzülüyorum o sebeple sordum soruyuBaşlığa istinaden cevabım direk ölü taklidi yaparım görümce olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?