İstediği gibi surat assın o kim oluyor ki eltiye düğün yapma günah desin. Anası mı babası mı yada hoca falanmı da fetva verecek. Bide gittiği düğünlerde oynuyor muş. Sen karışma bırak istediğini desin kendini küçük düşürür. Korkarım bu elti eltisinin düğınünde beyaz giymeye kalkmasın. Bunuda gördük bu kk de . bildiğin kıskanıyormerhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum öncelikle belirteyım ben bir gorumceyım.buyuk yengem 2006 da evlendi ilk gelinimiz.evini düğününü herseyını tam yaptık.bulundugumuz ılçedeki perdecilerden perde bile begenemediği için başka ilçeden aldık ilk kiraya evlendi daha sonra ev aldık ama kiraya evlenirken o eve göre ıstediklerini aldı.simdi diğer abim evlenicek kız isteme mevzuları var devamlı söylücem ona çok esya almasın kiraya evlencek. düğün gunah dugun olmasın. ama kendisi yakın olan her akrabanın düğün de çıkıp oynayan biri.bende yenge şimdi,den bunların hesabını yapmayalım o kızında vardır hayalleri bende bekakrım benımde hayallerim var her genç kızın oldugu gıbı dedim diye kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı. ee sımdı ben mı hatalıyım oyle söyledim diye.kendi her istediğini yaptı şimdi mi bizim kesemizi dusunuyor. ne zor işlermis bunlar ya.daha gelini ıstemeye gitmeden tartıstık ve surat asıyor şimdi bana.
Ahaa benim eltim mi o benim.kide dugunumde beyaz abiye giydiİstediği gibi surat assın o kim oluyor ki eltiye düğün yapma günah desin. Anası mı babası mı yada hoca falanmı da fetva verecek. Bide gittiği düğünlerde oynuyor muş. Sen karışma bırak istediğini desin kendini küçük düşürür. Korkarım bu elti eltisinin düğınünde beyaz giymeye kalkmasın. Bunuda gördük bu kk de . bildiğin kıskanıyor
kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı.
Ağzına sağlıkŞu eski gelinlerin rütbeli hallerine tilt oluyorum.
Tabi Sizde Haklisiniz bende karismamaya karar verdim ama bir degil iki degil ucuncu kez ayni seyi deyince bende demiş bulundum . Kendisi şimdiden aldigimiz evi küçük diye begenmemezluk yapıyor ama cok şükür kira vermiyorum demiyorda. Abim icin biriktirdiginiz dugun parasini evlenmesinde araba alalım diyebiliyor bunlar birikince bende patlak verdi artikCanım sen cebinden mi yaptırdın öyle konuşuyosun ama annen baban oğullarına yapıyolar iki türlüde senlik bi durum yok ayrıca şimdiden taraf olma naparsa yapsınlar ben kaç yıllık yengesiyim şimdiden onu savunuyo der belkide gerçekten kıskanmamıştır kendi pişman olduğu için demiştir bilemezsin ki
Canım aldığımız evi diyosun sende çalışıp ev parasının bi bölümünü verdin galiba??Tabi Sizde Haklisiniz bende karismamaya karar verdim ama bir degil iki degil ucuncu kez ayni seyi deyince bende demiş bulundum . Kendisi şimdiden aldigimiz evi küçük diye begenmemezluk yapıyor ama cok şükür kira vermiyorum demiyorda. Abim icin biriktirdiginiz dugun parasini evlenmesinde araba alalım diyebiliyor bunlar birikince bende patlak verdi artik
Tabi Sizde Haklisiniz bende karismamaya karar verdim ama bir degil iki degil ucuncu kez ayni seyi deyince bende demiş bulundum . Kendisi şimdiden aldigimiz evi küçük diye begenmemezluk yapıyor ama cok şükür kira vermiyorum demiyorda. Abim icin biriktirdiginiz dugun parasini evlenmesinde araba alalım diyebiliyor bunlar birikince bende patlak verdi artik
Bence seninde hakkin var konusmaya ama yok dariliyor dersen laf acildiginda annen babab yada evlenecek olan abin sana masil yapildiysa yeni gelinede her ne istiyorsa imkanlar olcusunde yapilacak desunlwr nokta bittimerhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum öncelikle belirteyım ben bir gorumceyım.buyuk yengem 2006 da evlendi ilk gelinimiz.evini düğününü herseyını tam yaptık.bulundugumuz ılçedeki perdecilerden perde bile begenemediği için başka ilçeden aldık ilk kiraya evlendi daha sonra ev aldık ama kiraya evlenirken o eve göre ıstediklerini aldı.simdi diğer abim evlenicek kız isteme mevzuları var devamlı söylücem ona çok esya almasın kiraya evlencek. düğün gunah dugun olmasın. ama kendisi yakın olan her akrabanın düğün de çıkıp oynayan biri.bende yenge şimdi,den bunların hesabını yapmayalım o kızında vardır hayalleri bende bekakrım benımde hayallerim var her genç kızın oldugu gıbı dedim diye kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı. ee sımdı ben mı hatalıyım oyle söyledim diye.kendi her istediğini yaptı şimdi mi bizim kesemizi dusunuyor. ne zor işlermis bunlar ya.daha gelini ıstemeye gitmeden tartıstık ve surat asıyor şimdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?