benimkide giydi.hatta bana ilk gösterdiğinde aaa beyaz renk mi demiştim.Ama benimki kskançlktan değil galiba düşüncesizlıktendi sanrım.sonraki sohbetlerde başkalarının düğününde beyaz giyenleri eleştirdim.Biraz bozuldu ama seslenmedi.
ama konu sahibi siz karşmayın hiç.sonra onlar ballı güllü olur siz görümce olursunuz.Anne babanızı uyarın adaltli davransınlar.anneniz üzerinde etkili olabilirsiniz.tabi büyük gelin yokken.o varken seslenmeyin he he sana ne yapldıysa ona da ayns olacaktr elbet deyin geçin.sonuçta bu bir hak , bunun bile hesabı sorulurmuş.kv dem evlenirken demişti de.bir kaç eşyam öbür gelinlerden çok tutunca.....üstünü bize de ödetmediler .ben kendi paramla alrdım yoksa daha güzel modelleri ...ama yok kendileri alacakmış hep ama eşit olacakmış.hatta bizden üç sene önce aldıkları eşyaların şimdiki değerlerini hesaplamış, yazıp getirmişti yanında
sonra da dediki sizin mobilya çok tuttu şimdiki değerden halıları perdeleri siz alın artık.....Zaten bişe istemedim ki ben.bir de bunun pazarlğnı yapmştı.çok utanmştım.isteyen eşya da eşya diyen gelinmişim gibi...
siz de gelininize pazarlık yapmadan utandırmadan ve kimseyi karştırmadan alın alacağınızı