gelinler arası kıskançlıkmı ??

Boşver ya. Gelecekte onlar iyi olur, sen kötü olursun inan. Hiç karışma derim.

Canım aldığımız evi diyosun sende çalışıp ev parasının bi bölümünü verdin galiba??
soyle deyim ben bir bölüm para vermedim tabi ama borc oduyoruz diye ev parasiz kaldikca evin ihtiyaçlarını ben karsiladim.o evde hakkim var demiyorum kesinlikle ama onun simdiden herseye karışmaya da hakki yok demek istedim.

O niye dugun yapilirken dugun gunah yapmiyalim demedi.sana ne yapıldıysa o gelinin de hakkı asıl karışmaması gereken o caninı sıkma adaletin gozettigin için tebrikler sana görümce..
şimdi bende bekarim ve kendimi düşünerek cevap veriyorum.ben olsam nr yaparim diye kendime yapılmasını istemedigim birseyi baskasina yapilsin bunu göz ardi edemem.

Düğünün günah olduğunu söyledikten sonra ben bu insanın hiçbir dediğini ciddiye almam. O ne sapkın, sapık bir zihniyet yahu. Allah akıl fikir versin inşallah.

yeni evlenecek çift için mi söyledi bunu evlenmesin araba alalım diye kıskancın önde gideni.istediği kadar kıskanç değilim desin.kocasıyla çalışıp alsınlar arabalarını ,evlendiği ailenin parasına birikimine göz diken insandan korkarım.yarın öbür gün böyleleri kafada miras paylaşımları bile yapar.

soyle deyim ben bir bölüm para vermedim tabi ama borc oduyoruz diye ev parasiz kaldikca evin ihtiyaçlarını ben karsiladim.o evde hakkim var demiyorum kesinlikle ama onun simdiden herseye karışmaya da hakki yok demek istedim.
Canım o evde hakkın var mı yok mu bilemem ama annenin babanın abine yaptığı şeyleri biz yaptık deme yarın birgün görümcenin evi köyü ayrıyken biz sana bunu yaptık dese zoruna gider evet yengenin böyle şeyler söylemeye hakkı yok umursama naparlarsa yapsınlar sen kendi hayatına bak

Bazı kaynanalar, bazı eltiler ve bazı görümceler (konu sahibi söz meclisten dışarı) birleşse yemin ederim dünyayı ele geçirirler. Büyük gelinin paçalarından fesatlık, büyük gelinin paçalarından haset akıyor. Allah ıslah etsin..

Onu ilgilendirmediği gibi sizide hiç ilgilendirmiyo bu konu.

Bulunduğunuz yerdeki perde oturduğu ev alınan evde sizi ilgilendirmiyo.

Siz nasıl benim babamın paradı diye düşünüyosanız o da kocamın babasının paradı diye düşünüyo.

Karışmayın kendi kendine konuşsun

Para babanızdan öıkıyosa söz hakkıda onun

beni ilgilendirmiyor evet ama onu cokmu ilgilendiriyor devamli dillendiyor. Esya almasin dugun yapmasın diye

bence de hakli.bildigini soylemek gerek.

o kizacak diye dogru oldugunu dusundugunu neden soylemeyecksin ki?

hem ona neymis ? ister alir ister almaz . ister oynar . vuhhh .

Fesatlık suç kapsamına girse , sizin gelin müebbet yermiş..

Kv nin kp in cebini düşünecekse kendi düğününde düşünecekti, ben aldım sen alma nedir yani. Ayrıca o ne karışır annen babanın bileceği iş , ondan para isteyen mi oldu?

Ben zaten ailelerin düğüne evliliğe bu kadar yardım etmelerini doğru bulmuyorum ama gelininizin yaptığı tam b.k yemek olmuş afedersiniz

Bilmem burda konu vardı hatta herkes abiye kuzu benzetmesi yapmıştı. Düğünde sürekli ay karıştırmayın gelin benmi o mu falan diyormuş:)
Evet hatırladım kimdi acaba o arkadaş, şimdi araları Nasıl acep

Bilmem burda konu vardı hatta herkes abiye kuzu benzetmesi yapmıştı. Düğünde sürekli ay karıştırmayın gelin benmi o mu falan diyormuş:)
Yok o ben degilim hatirladim konuyu ama varya su konular kadar aklimda tarih cografya kalsaaa istanbula evimin dibine atanirim yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…