- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
soyle deyim ben bir bölüm para vermedim tabi ama borc oduyoruz diye ev parasiz kaldikca evin ihtiyaçlarını ben karsiladim.o evde hakkim var demiyorum kesinlikle ama onun simdiden herseye karışmaya da hakki yok demek istedim.Canım aldığımız evi diyosun sende çalışıp ev parasının bi bölümünü verdin galiba??
şimdi bende bekarim ve kendimi düşünerek cevap veriyorum.ben olsam nr yaparim diye kendime yapılmasını istemedigim birseyi baskasina yapilsin bunu göz ardi edemem.O niye dugun yapilirken dugun gunah yapmiyalim demedi.sana ne yapıldıysa o gelinin de hakkı asıl karışmaması gereken o caninı sıkma adaletin gozettigin için tebrikler sana görümce..
Düğünün günah olduğunu söyledikten sonra ben bu insanın hiçbir dediğini ciddiye almam. O ne sapkın, sapık bir zihniyet yahu. Allah akıl fikir versin inşallah.merhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum öncelikle belirteyım ben bir gorumceyım.buyuk yengem 2006 da evlendi ilk gelinimiz.evini düğününü herseyını tam yaptık.bulundugumuz ılçedeki perdecilerden perde bile begenemediği için başka ilçeden aldık ilk kiraya evlendi daha sonra ev aldık ama kiraya evlenirken o eve göre ıstediklerini aldı.simdi diğer abim evlenicek kız isteme mevzuları var devamlı söylücem ona çok esya almasın kiraya evlencek. düğün gunah dugun olmasın. ama kendisi yakın olan her akrabanın düğün de çıkıp oynayan biri.bende yenge şimdi,den bunların hesabını yapmayalım o kızında vardır hayalleri bende bekakrım benımde hayallerim var her genç kızın oldugu gıbı dedim diye kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı. ee sımdı ben mı hatalıyım oyle söyledim diye.kendi her istediğini yaptı şimdi mi bizim kesemizi dusunuyor. ne zor işlermis bunlar ya.daha gelini ıstemeye gitmeden tartıstık ve surat asıyor şimdi bana.
yeni evlenecek çift için mi söyledi bunu evlenmesin araba alalım diyeTabi Sizde Haklisiniz bende karismamaya karar verdim ama bir degil iki degil ucuncu kez ayni seyi deyince bende demiş bulundum . Kendisi şimdiden aldigimiz evi küçük diye begenmemezluk yapıyor ama cok şükür kira vermiyorum demiyorda. Abim icin biriktirdiginiz dugun parasini evlenmesinde araba alalım diyebiliyor bunlar birikince bende patlak verdi artik
Canım o evde hakkın var mı yok mu bilemem ama annenin babanın abine yaptığı şeyleri biz yaptık deme yarın birgün görümcenin evi köyü ayrıyken biz sana bunu yaptık dese zoruna gider evet yengenin böyle şeyler söylemeye hakkı yok umursama naparlarsa yapsınlar sen kendi hayatına baksoyle deyim ben bir bölüm para vermedim tabi ama borc oduyoruz diye ev parasiz kaldikca evin ihtiyaçlarını ben karsiladim.o evde hakkim var demiyorum kesinlikle ama onun simdiden herseye karışmaya da hakki yok demek istedim.
Onu ilgilendirmediği gibi sizide hiç ilgilendirmiyo bu konu.
Bulunduğunuz yerdeki perde oturduğu ev alınan evde sizi ilgilendirmiyo.tum bunlar beni ilgilendirmiuor tamam ama yeni gelinin alacagi esya yapacahi dugun onu ilgilendiriyor mu peki???
Siz nasıl benim babamın paradı diye düşünüyosanız o da kocamın babasının paradı diye düşünüyo.
Karışmayın kendi kendine konuşsun
Para babanızdan öıkıyosa söz hakkıda onun
beni ilgilendirmiyor evet ama onu cokmu ilgilendiriyor devamli dillendiyor. Esya almasin dugun yapmasın diyeOnu ilgilendirmediği gibi sizide hiç ilgilendirmiyo bu konu.
Bulunduğunuz yerdeki perde oturduğu ev alınan evde sizi ilgilendirmiyo.
Siz nasıl benim babamın paradı diye düşünüyosanız o da kocamın babasının paradı diye düşünüyo.
Karışmayın kendi kendine konuşsun
Para babanızdan öıkıyosa söz hakkıda onun
Bilmem burda konu vardı hatta herkes abiye kuzu benzetmesi yapmıştı. Düğünde sürekli ay karıştırmayın gelin benmi o mu falan diyormuş:)Ahaa benim eltim mi o benim.kide dugunumde beyaz abiye giydi
merhaba bayanlar sizden fikir almak istiyorum öncelikle belirteyım ben bir gorumceyım.buyuk yengem 2006 da evlendi ilk gelinimiz.evini düğününü herseyını tam yaptık.bulundugumuz ılçedeki perdecilerden perde bile begenemediği için başka ilçeden aldık ilk kiraya evlendi daha sonra ev aldık ama kiraya evlenirken o eve göre ıstediklerini aldı.simdi diğer abim evlenicek kız isteme mevzuları var devamlı söylücem ona çok esya almasın kiraya evlencek. düğün gunah dugun olmasın. ama kendisi yakın olan her akrabanın düğün de çıkıp oynayan biri.bende yenge şimdi,den bunların hesabını yapmayalım o kızında vardır hayalleri bende bekakrım benımde hayallerim var her genç kızın oldugu gıbı dedim diye kızdı bana ben onu kıskanmıyorum etmıyorum dşiye başladı. ee sımdı ben mı hatalıyım oyle söyledim diye.kendi her istediğini yaptı şimdi mi bizim kesemizi dusunuyor. ne zor işlermis bunlar ya.daha gelini ıstemeye gitmeden tartıstık ve surat asıyor şimdi bana.
Evet hatırladım kimdi acaba o arkadaş, şimdi araları Nasıl acepBilmem burda konu vardı hatta herkes abiye kuzu benzetmesi yapmıştı. Düğünde sürekli ay karıştırmayın gelin benmi o mu falan diyormuş:)
Yok o ben degilim hatirladim konuyu ama varya su konular kadar aklimda tarih cografya kalsaaa istanbula evimin dibine atanirim yemin ederimBilmem burda konu vardı hatta herkes abiye kuzu benzetmesi yapmıştı. Düğünde sürekli ay karıştırmayın gelin benmi o mu falan diyormuş:)
Sende tarih okurken ittifak devletleri ben itilaf devletleri esimin ailesi diyerek tarih çalış:)Yok o ben degilim hatirladim konuyu ama varya su konular kadar aklimda tarih cografya kalsaaa istanbula evimin dibine atanirim yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?