- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
arkadaşlar benim kafama takılan konu şu şu anda aileye 2. gelin geliyor benim kaynanam heq ben eşit davranırım sana ne alındıysa yeni gelecek olana da aynısı alınır bi çöq olsa ortada onu kırar ikiye onu bile eşit qay ederim diyordu (klavyede malum harf basmıyo yerine q koyuyorum) ben de öyle deme belli olmaz belki yeni gelecek olan gelin farklı şeyler ister bişey diyemezsin mecbur kalırsın diyordum yok yok almam ki diyordu ben evlenirken her şeyi en mütevazısından seçmiştim gereksiz şeyleri hiç aldırmamıştım fakat şimdi düğün yaqılıyor ve alınan takıdan tutulan salona kadar eve alınan eşyalara kadar her şey benimkinden kat kat üstün hatta limuzin kiralamaya bile kalktılar normalde kıskanç biri değilim şimdiye kadar etrafımdak insanların maddi varlıkları hakkında yorum bile yamaya gerek görmem ama bu cümleleri kuran bir insanın bu kadar kendisiyle çelişmesi tuhaf değil mi şu an gari geliyor bana açıkçası ayrıca sosyo ekonomik konum olarak hani benden çok üstün bir durumda olsalar diyeceğim ki hani mahcuq olmamak adına haklılar hani konum olarak bizden üstün bi aile her şeyi beğenmez diyeceğim ama eksiği var fazlaları yok benden ve ailemden anlayamadım açıkçası