Gelinlere eit davranlmamas ?

bu bızde de oluyor sana ne alındıysa onda aynısı alıncak dıyor kayın valıdem sonra ona daha fazla sey alınıyor bebek esyası alınırken mesela en basıtı aynı marka krem alınırken senın kızınada bu alındı onada bunu alıncak dıyor alıyor canta alt degıstırme seyıne gelınce onun nasıbıymıs alı verelım dıyor benım annemler almıştı onları ya o benım bunu kafama sokmasa kat kat fazlasını aldırırım eltıme bende hanı hersey aynı olcaktı demem kıskanıyorsun dıyor bıde bana bu arada bızım ıslerımız ortak kazandıgımız aynı

canım haklısın bu laflardan sonra eşit davranması gerekdi ama zaten kendi lafını kendi yemiş bırak o utansın zaten sen aç gözlülük yapmamışsın mütevazi davranmışsın sen üstünlüğünü göstermişsin . bi de bunlar onun kısmetiymiş yazık boşver senin olmadı bari onun olsun bence. benim de eltim hep beni daha çok sevdiklerini söyler sizde beni seviyolar ama evimde bi tek çöpleri yok görseydin sen halimizi bi de bize dediler ki ev alıcak iki ay sonra oraya çıkarken alınır dediler biz de onun hevesine almamıştık. yan, herşey kendi emeğimiz bi de onun evindeyiz ev de almadılar yalanmış meğer sonra da çıkın diye tutdurdular bi de üstüne benim aldığım eşyaları giderken bırakın bana demez mi kafayı yedim çok şükür gene sizinkiler en azından bişeyler yapmış. daha utanmazları var yani

canım biz 15 gün arayla gelin olduk eltimle,1 aycık old daha.o benden önce girdi aileye.aynı vaadler bize de verildi.eltimin her şine koşturdular,tek bir an yalnız bırakmadılar,başka şehirde olmasına rağmen gittiler evini tmizlediler,düzdüler.biz bir mahalle ötesinde olmamıza rağmen eşim geldi temizledi tuttuğumuz evi,düün günü gördüler eşyaları,ne alındığını nereye koyulduğunu.moral bozukluğu yaratıyor tabi,bana taktıları herşey borcumuza gitti,hiçbişeyleri kalmadı.bi setim var onu da eşi aldı zaten.eltime yüzü ,küpe herşeyi onlar aldı.ama ayrım yapıdı diye bi düşünce gelmiyor bile akıllrına,en git nlara sor.
anlatsan daha neler neler...herşey en başından belli oluyor ve nasıl başlarsa öylegidiyor.bştan kalbim kırı k benim de ama.çok şükür muhtaç değiliz maddi anlamda.

benim durumum da tam tersi. eltime yapılanın ve takılanın daha iyisi ve fazlası yapıldı bana. ama bu eski hataların telafisi gibi bişeydi. yani bana yapıldı edildi de ne oldu, eskileri unutabiliyor muyum, hayır? parayla saadet olmaz muhabbeti yani. bide bu açıdan bak, en önemli şey eşinle olan huzurun.

bu durum benim eltimin de gücüne gitmiş, sadece bana keşke senin gibi olsaydım her istediğimi yaptırsaydım dedi. kayınvalidemlerle araları eskisi gibi değil şu anda bizde kankayız. garip bi durum oldu yani.

Son düzenleme:
Back
X