- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
arkadaşlar iki haftadır gelinlik bakıyorum tesettürlüyüm biraz taşlı iddialı bir gelinlik arıyorum.
swarowski döşemeli birçok gelinlik baktım bende moda tasarımcısıyım bu yuzden herşeyi beğenemiyorum
bunu cok beğendim pek anlaşılmıyor ama nişanlım beğenmedi
fiyatı 7.500
soldakini beğendim ama ikisi hakkındada yorum bekliyorum gelinlik kapatılcak.
Eki Görüntüle 324810
kardeşim sen ne biçim konuşuyorsun ya. ucube felan. hiç hoş değil
sen tesettürlüsünü düşünme ben onu giymek istesem on kere tesettürlüye çeviririmbiz tasarımcılar bunun ıcın varız .
kimsenin zevkine uymadı ama bu şekilde belirtmediler.
Sen yorum istemişsin bende içimden geçeni yazdım. Ayrıca benimde asıl mesleğim stilistlik tabi ben bunu çok büyük birşeymiş gibi her yerde belirtmiyorum
aman allahım bunlareın onu ne kadar ıgrenç aman nolur yapmayın boel bişi sonra cok pişman olursunuz
boşver özlem. dinime söven de müslüman olsa demişler...
Sen yorum istemişsin bende içimden geçeni yazdım. Ayrıca benimde asıl mesleğim stilistlik tabi ben bunu çok büyük birşeymiş gibi her yerde belirtmiyorum
boşver özlem. dinime söven de müslüman olsa demişler...
belirtebilirsiniz herkez belirtmiş. sadece ''ucube''lafına sinirlendim saygıyla konuşmalısınız net uzerinden bile olsa. ben stilist değilim tek başına bir stilist hiç bir zaman moda tasarımcısı olamaz cunki kalıp cıkarmayı bilmezseniz o çizimin nasıl kalıba döküleceğini nasıl kumaşların ustunde iyi duracagını bilmenizde gerekir.
meslegım moda tasarım ama alanlarımıda soyleyeyim madem dalga geçmeyi biliyorsunuz
modelist
stilist
vitrin dizanatörü
stil danışmanı
ben hıc bır zaman ''stilistim''demedim stilist sadece çizer ....insanların uzerinde ve kumaşın uzrinde nasıl duracagını bilmeden egıtımını almadan yada sektorde çalışmadan kimse stilistim diyerek moda tasarımcısı olamaz
hem fikir iste,
hem eleştirilere açık olma,
hem mesleki kompleks içinde ol,
hem de insanlara akıl öğret!
"forum" kelimesini yanlış anlamışsın sen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?