Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

Canım bu modelleri görünce aklıma direk kendi nişanlığımı diktireceğim yer geldi :) bende nişanlığımı diktirmeye başlıyorum orada bir sürü bu model gelinlikler gördüm çok beğendim bazı arkadaşlar beğenmemiş ama zevk meselesi. Bende çok gösterişli seylerden hoşlanan bir insanım allahtan kendim gibi bir gelinlikçi buldum. Pervin İlikçi hanımefendi çok güzel modelleri var Fatihte bulunuyor mağazası çok ilgili bir bayan benim gibi şatafatlı olsun diyince aman ne gerek var sade ol demiyor. Bazı gelinlikçiler öyle diyor beni sinir ediyor direk çıkıp gidiorum. İstersen bi git görüş facebook da PERVİN İLİKÇİ MİLENY GELİNLİK VE TÜRBAN TASARIMI diye aratırsan bulabilirsin. Sayfalarında kapalı modelleride gördüm. İnş içine sinen bir gelinlik bulursun canım mutluluklar..

Eki Görüntüle 325974 Eki Görüntüle 325983 Eki Görüntüle 325982 Eki Görüntüle 325981 Eki Görüntüle 325980 Eki Görüntüle 325979 Eki Görüntüle 325978 Eki Görüntüle 325977 Eki Görüntüle 325976 Eki Görüntüle 325975 Eki Görüntüle 325984

bunların ilk ikisi arap tasarımcılarına ait ikiside muhteşem bunlara bakarak az çok neler den hoşlandıgımı anlayabilirsiniz. zarif ancak dikkati cezbeden şeyleri seviyorum ole dümdüz sade duran şeyleri sevmiyorum..çok abartı sevmiyorum evet o gun kfam bilmiyorum nasıldı ama beğendim onu yanımdakilerde cok beğendi cezbedio insanı şaşası ile ama sonra mantıklı dusununce hayır diyor insan.

SONDAN İKİNCİYİ YANLIŞLIKLA EKLEDİM PARDON..

Son düzenleyen: Moderatör:
vintage2012 - özelden mesaj gönderemiyorum size, mail adresimden iletişime geçebilirsiniz.

ya arkadaşlar zaten açık olarak dizayn edilmiş bir gelinliğe tesettüre uydurmak için değişiklik yapmak o gelinliği bütünüyle bozuyor..bence var olan bir gelinliği değiştirmek ve üzerinde oynamak yerine en başından tesettüre uygun olan bir gelinlik aryışı ile başlamalısın.. benim fikrim bu ve anladığım kadaryla bana katılanlar oldukça fazladır..

canım zevk meselesi ama ben ikisinide tercih etmezdim.ancak herkezin bir hayali vardır ve senin hayalindeki gelinlik bu ise gerçekten istiyorsan beğendiysen al tabi çünkü gelin olacak olan o gelinliği giyecek olan sensin ve kendini iyi hissetmen gerekiyor gerçekten üzerinde taşımaktan mutlu olman gerekiyor insanın ömründe bir kere olan birşey fakat ben ikisinide tercih etmezdim canım.....

Sen yorum istemişsin bende içimden geçeni yazdım. Ayrıca benimde asıl mesleğim stilistlik tabi ben bunu çok büyük birşeymiş gibi her yerde belirtmiyorum

Gelinlik saflığın, sade güzelliğin simgesi değil mi ?
Çok abartılı hiç beğenmedim

bende hic begenmedim ikisinide.gelinlikden ziyade kostum gibiydiler.maskeli balo kostumleri.gelinlikde esas olan gelini bir kugu gibi gosterecek saf modellerdir.bu tasarimlar biraz ucuk.. tesettur icin hele cok cok ucuk.nisanlisinizda begenmemis zaten.erkeklerden daha cok sade modelleri sever.hicbiseyin abartisini sevmezler..

Son düzenleme:
Sen yorum istemişsin bende içimden geçeni yazdım. Ayrıca benimde asıl mesleğim stilistlik tabi ben bunu çok büyük birşeymiş gibi her yerde belirtmiyorum

belirtebilirsiniz herkez belirtmiş. sadece ''ucube''lafına sinirlendim saygıyla konuşmalısınız net uzerinden bile olsa. ben stilist değilim tek başına bir stilist hiç bir zaman moda tasarımcısı olamaz cunki kalıp cıkarmayı bilmezseniz o çizimin nasıl kalıba döküleceğini nasıl kumaşların ustunde iyi duracagını bilmenizde gerekir.
meslegım moda tasarım ama alanlarımıda soyleyeyim madem dalga geçmeyi biliyorsunuz
modelist
stilist
vitrin dizanatörü
stil danışmanı
ben hıc bır zaman ''stilistim''demedim stilist sadece çizer ....insanların uzerinde ve kumaşın uzrinde nasıl duracagını bilmeden egıtımını almadan yada sektorde çalışmadan kimse stilistim diyerek moda tasarımcısı olamaz

boşver özlem. dinime söven de müslüman olsa demişler...

beğenmiyorsam bunun size bir zararı varmı?
hayır ozaman ne diye konuyu didikliyorsunuz
özlem nickli uyeyle birlieşip burda ziyadesi ile saçmalık yapıyorsunuz rica edeceğim başka konulara dağıtın dikkatinizi.
bırısı sıze bırsey sordugu ozaman fikrinizi belirtin sadece.

hem fikir iste,

hem eleştirilere açık olma,

hem mesleki kompleks içinde ol,

hem de insanlara akıl öğret!

"forum" kelimesini yanlış anlamışsın sen!

hem fikir iste,

hem eleştirilere açık olma,

hem mesleki kompleks içinde ol,

hem de insanlara akıl öğret!

"forum" kelimesini yanlış anlamışsın sen!

eleştiriye açığım hakarete değil terbiyenizi takınıp geliniz.
mesleki kompleks değil bu tecrübedir. daha tasarımcı ne demek bilmeden konuşan insanları sevmem. her mesleğin hakkını verenler vardır bide vermiş gibi görünenler.

küsme ama çengi kıyafeti gibi şmdi dolduruyolar 5 kilo taş gelin dediğin bembeyaz zarif olmalı abartılı olan gelinliğin değil güzelliğinin ön planda olmasıdır gelinliğin abartılı olursa kmse güzelliğini görmez ltfen darılma

anladığım kadarıyla nişanlığınızda dar mış.ben çok dar gelinlikleri pek beğenmiyorum.açıkçası herzman bir yakınımızın düğününde bile dar bir elbise giyebilirz.ama kabarık asla giyemeyiz çok kabarık olmasada gelinlik bence böyle dar olmamalı ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…