Gelinlik Modelleri Gelinligi satın aldıktan sonra

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
dügünden sonra gelinligi ne yapıyorsunuz ben almayı düsünüyorum burada kiralıyabilecegim yer yok parise 3 saat uzaklıktayız ama oradan al getir dügünden snra tekrar götür satın almakla aynı fiyata denk düsmüyor mu ve bunun için tr'ye gelince bu yaz oradan satın aldırıcaktm ama sonra ne yapıcam dolap mı bekliycek israf olmasın diyorum bosuna ama aklım karstı :26:

merak etme inş elinde kalmaz. kalırsa da, gerçi oralarda nasıl bulursun bilmem ama, ihtiyaç sahibi bir geline verirdin, çok büyük sevap olurdu...

merak etme inş elinde kalmaz. kalırsa da, gerçi oralarda nasıl bulursun bilmem ama, ihtiyaç sahibi bir geline verirdin, çok büyük sevap olurdu...

evet haklısın, bi süre beklerim ihtiyacı olan birine veririm eger çıkmazsada satarım hani kimisi der hatıradır dursun fln ama acırım ben dolabı beklemesindense baska birinin kullanması daha cazip geliyor

bende yurtdisindayim cok ta odedm gelinligim icin ama alamayanlara veriidiceem yani kayinvalideme birakicam o da vericek ama geri getirmek karsiligyla sonra bi baskasina gidicekk...tabi buarada kayinvalidem kuru temizlemeciye vericek.. evde dolapta hatta durucak gerek yook ki ben gelinlik ayakkabilarimida vericem...

düğünüm trabzonda düğünden sonra orda bırakıcam kayınvalidem kuru temizleme yaptırıp saklıycak hatıra kalıcak bana oraya gittikçe bakarım çocuklarıma kalır şahsen annemin olsaydı ben özenle saklardım onun gelinliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…