- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
-
Merhaba arkadaşlar bu henüz dikim aşaması tamamlanmamış ama son provalara yakın gelinliğim, nasıl sizce? Peki sizce bu modele nasılbir saç gider? Ben sıkı, çok büyük olmayan bir topuz ve incili taç düşünüyorum ama nasıl olur ki? :)
gelinlik sade ve şık
dağınık topuz ve taç güzel olur dediğin gibi , mutluluklar
Bu modele en güzel enseden şık bir topuz çok yakışır
Dağınık değil de ,şu tarz fakat daha küçük olabilir sanki he :))
Teşekkür ederim :)
yaz geliyor ya dağınık daha hoş olur gibi geldi bana o yüzden
şöyle mesela
Nikahımda saçım aksesuarı çıkar aynı üstteki kızın gibiydi :)) Nikahta aralıktaydı, benim yaz kış modeller yer değiştirecek galiba :))
Alttaki kızın saç rengi de fena değilmiş hani :)
aa şansa
evet alttaki kızın topuzu da güzel olmuş düşünmelisin
Evet canım kaydettim bile bilgisayara
internetten araştır çok güzel modeller bulursun kuaföre de resmi gösterip bu şekilde olsun dersin ama düğünden önce kuaföre provaya gitmekte fayda var istediğin gibi olmaz falan
hayırlı olsun ....gelinliğin çok güzel ama üstü bi başka güzel....inciler güzel olur evet hoş bir topuz ile....duvağın beline kadar olabilir....mutluluklar....
Gelinliğin çok guzelmiş. Belinin oturtulması gerekiyor sadece. Hayırlı olsun
Saç konusuna gelince inci taç konusunda cok mantıklı dusunmussun cunku buna taşlı tac takmak cok basıt kacar.
Saclarını da bence sıkı ve kucuk bı topuz yaptırıp topuzun ustuden duvagını gecırtmelısın. Bu arada duvagının kenarlarını da dantellı secersen cok şık olur.
böyle birşeylerde olabilir bence.gerçi resimlerde saçlar pek gözükmüyor daha çok duvaklar ön planda.duvağınız hazır mı ve nasıl olucak?
Benim gelinliğimde buna yakın model olarak çok güzel canım mutlulukla giymen dileğiyle..
2. resimde ki topuzu bende çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?