Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinliğim bu nasıl bir saç modeli gider sizce?

Ladypurple

*ümitli rüzgar* (alminAŞK)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
2.453
1.415
198
36
Merhaba arkadaşlar bu henüz dikim aşaması tamamlanmamış ama son provalara yakın gelinliğim, nasıl sizce? Peki sizce bu modele nasılbir saç gider? Ben sıkı, çok büyük olmayan bir topuz ve incili taç düşünüyorum ama nasıl olur ki? :)

Eklentiler

• $1512594_10152473967219456_8327192602492077189_n (1).webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 408
  • $10296562_10152473967124456_1171678938626829339_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 228
  • $10334243_10152473967269456_5065473810997501155_n.webp
    8 KB · Görüntüleme: 236

gelinlik sade ve şık

dağınık topuz ve taç güzel olur dediğin gibi , mutluluklar

Bu modele en güzel enseden şık bir topuz çok yakışır

gelinlik sade ve şık

dağınık topuz ve taç güzel olur dediğin gibi , mutluluklar

Dağınık değil de ,şu tarz fakat daha küçük olabilir sanki he :))
Teşekkür ederim :)

Eklentiler

• $546001_10151154335164441_2137604224_n.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 201
Dağınık değil de ,şu tarz fakat daha küçük olabilir sanki he :))
Teşekkür ederim :)

yaz geliyor ya dağınık daha hoş olur gibi geldi bana o yüzden

şöyle mesela

Son düzenleyen: Moderatör:
yaz geliyor ya dağınık daha hoş olur gibi geldi bana o yüzden

şöyle mesela

Nikahımda saçım aksesuarı çıkar aynı üstteki kızın gibiydi :)) Nikahta aralıktaydı, benim yaz kış modeller yer değiştirecek galiba :))

Alttaki kızın saç rengi de fena değilmiş hani :)

Nikahımda saçım aksesuarı çıkar aynı üstteki kızın gibiydi :)) Nikahta aralıktaydı, benim yaz kış modeller yer değiştirecek galiba :))

Alttaki kızın saç rengi de fena değilmiş hani :)

aa şansa

evet alttaki kızın topuzu da güzel olmuş düşünmelisin

Evet canım kaydettim bile bilgisayara

internetten araştır çok güzel modeller bulursun kuaföre de resmi gösterip bu şekilde olsun dersin ama düğünden önce kuaföre provaya gitmekte fayda var istediğin gibi olmaz falan

hayırlı olsun ....gelinliğin çok güzel ama üstü bi başka güzel....inciler güzel olur evet hoş bir topuz ile....duvağın beline kadar olabilir....mutluluklar....

internetten araştır çok güzel modeller bulursun kuaföre de resmi gösterip bu şekilde olsun dersin ama düğünden önce kuaföre provaya gitmekte fayda var istediğin gibi olmaz falan

Hı hı doğru diyorsun, bakalım birazcık daha vakit var elbet bulurum gönlüme göre bir model :)

hayırlı olsun ....gelinliğin çok güzel ama üstü bi başka güzel....inciler güzel olur evet hoş bir topuz ile....duvağın beline kadar olabilir....mutluluklar....

Teşekkür ederim, hep hayalimdi uzun kollu dantel bir gelinlik..Çok şükür dilediğim gibi diktiler..Üst kısmını da nette görmüştü ona göre yaptırdım.:)

Son düzenleme:
Gelinliğin çok guzelmiş. Belinin oturtulması gerekiyor sadece. Hayırlı olsun
Saç konusuna gelince inci taç konusunda cok mantıklı dusunmussun cunku buna taşlı tac takmak cok basıt kacar.
Saclarını da bence sıkı ve kucuk bı topuz yaptırıp topuzun ustuden duvagını gecırtmelısın. Bu arada duvagının kenarlarını da dantellı secersen cok şık olur.

böyle birşeylerde olabilir bence.gerçi resimlerde saçlar pek gözükmüyor daha çok duvaklar ön planda.duvağınız hazır mı ve nasıl olucak?

Benim gelinliğimde buna yakın model olarak çok güzel canım mutlulukla giymen dileğiyle..

2. resimde ki topuzu bende çok beğendim

Evet, o belden oturtma durumunu son provada halledicez inşallah :) Aslında o dediğin tarzda topuzu ben de çok begeniyorum ama bilemiyorum yaa bende güzel durmaz gibi geliyor bana :) ..Duvak kenarları da dantelli bu arada :)) Sanırım kararımı verdim, önden hafif krapeli şu tarz bır topuz

Eklentiler

• $10386915_527710097340511_1052670019869665228_o.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 121

böyle birşeylerde olabilir bence.gerçi resimlerde saçlar pek gözükmüyor daha çok duvaklar ön planda.duvağınız hazır mı ve nasıl olucak?

Alttakine bayıldım ama işte her kuaförün harcı değil gibi geliyor bana, becerebilir mi bilemiyorum

Benim gelinliğimde buna yakın model olarak çok güzel canım mutlulukla giymen dileğiyle..

2. resimde ki topuzu bende çok beğendim

Aynen o çok güzelmiş ama işte dediğim gibi her kuaför becermez gibi geliyor, şu fotolardakilerin tarzında olucak sanırım, hem kolay kolay bozulmayacak bır model .:)) sen nasıl birşey düşünüyorsun peki canım

Eklentiler

• $2014PrensesTopuzModelleri2_Poster.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…