- Konu Sahibi miss_curious
-
çok hoş sade bir gelinlik .
wowww.harika.çok hoşuma gitti cnm.:lepi:
Çok hoş olmuş güle güle giyin...
tatlım gelinliğin gerçekten çok şık ve güsel çok beğendim güle güle giy nerden aldın acaba öğrenebilirmiyim?
buket modaevine diktirdiğini tahmin etmiştim oranın modelleri benim de çok hoşuma gidiyo gelinliğinin sana da çok yakışacağına eminim
canim ben cok az daha yukarda yaptirdim etek kismini benim kemikleri birazcik genis de..kaydirigubbakcemile3güzel model beğendim..etek kısmı fazla baseni bölüyor, gerçi bu modeller moda oldu ama..
insallah canim ya dedigin gibi onemli olan modeli de tasiyabilmek umarim tasiyabilirim..sagol guzel dilegin icin..opuyorumnanaktanÇok güzelmiş gerçekten, benim zevkime uymuyor ama sana çok yakışacağından eminim,
asil ve sade aynı niktahtaki o güzel elbisen gibi.
Üstünde görmeyi merakla bekliyorum.
Mutlulukla giy canım a.s.
farklı ve çok şık...
mutluluklar dilerim.
cook tesekkur ederim kizlar..darisi bekar arkadaslarimin basina,insallah herkes icine sinen gelinligi giyer bu mutlu gununde..opuyorumnanaktanCok sık gercekten cok begendim :)
çok asil çok şık,bir ömür mutluluklar canım..
taşıması zor bir gelinlik ama yakışıcağından eminim mutluluklar düğünden pozlarda bekliyoruz
harikaa :))
güzel farklı bir modelll
bayıldımmmm :asigim:
Ozellikle rengin bayildim, kimse alinmasin ama gelinlik pur byaz olur takintisi olanlara cok guzel bir ornk sctigin gelinlik, gule gul giy.
tesekkur ederim arkadaslar insallah dikilince de tasiyabilirim uzerimde..:asigim:Ben de en cok ust kismini begenmistim sizin gibi bi de renk olarak hep beyaz dusunmusumdur ben de hatta aynisini beyaz diktirmeyi bile dusundum once ama sonra kendi halinde kalsin istedim..boshayallersmilegelinlikte sırf zaten hmm çok asil duruyor ama üst kısmı daha bi güzel geldi bana
çok güzel canım kibar ve sade gülegüle giy Allah mesur etsin inşallah.
sade ve şık güle güle giy canım
Gelinliğin üst tarafı şahane gerçekten.
Hem göğüs altı hem göğüs kısmı taşları gerçekten çok şık duruyor.
Alt tarafıda güzel..Üste çok güzel uyum sağlamış.Rengide çok güzel..
İnşallah istediğin gibide dikilir canım..
çok hoş bir gelinlik özellikle üstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?