Gelinlik Modelleri Gelinligim...

çok hoş sade bir gelinlik .

wowww.harika.çok hoşuma gitti cnm.:lepi:

Çok hoş olmuş güle güle giyin...

tatlım gelinliğin gerçekten çok şık ve güsel çok beğendim güle güle giy nerden aldın acaba öğrenebilirmiyim?

cook sagolun kizlar insallah dikildiginde de icime siner..opuyorumnanaktan Lucky canim gelinligi fatihte BUKET MODAEVİ var oraya diktiriyorum..

buket modaevine diktirdiğini tahmin etmiştim oranın modelleri benim de çok hoşuma gidiyo gelinliğinin sana da çok yakışacağına eminim

insallah canim ya umarim icime siner..ben de hep onunden gecerken bakardim modellerine niyeyse bi sempati duyuyorum oraya..:sm_confused:

güzel model beğendim..etek kısmı fazla baseni bölüyor, gerçi bu modeller moda oldu ama..
canim ben cok az daha yukarda yaptirdim etek kismini benim kemikleri birazcik genis de..kaydirigubbakcemile3

Çok güzelmiş gerçekten, benim zevkime uymuyor ama sana çok yakışacağından eminim,
asil ve sade aynı niktahtaki o güzel elbisen gibi.
Üstünde görmeyi merakla bekliyorum.
Mutlulukla giy canım a.s.
insallah canim ya dedigin gibi onemli olan modeli de tasiyabilmek umarim tasiyabilirim..sagol guzel dilegin icin..opuyorumnanaktan

Ozellikle rengine bayildim, kimse alinmasin ama gelinlik pur beyaz olur takintisi olanlara cok guzel bir ornek sectigin gelinlik, gule gul giy.

Son düzenleme:
Gelinliğin üst tarafı şahane gerçekten.
Hem göğüs altı hem göğüs kısmı taşları gerçekten çok şık duruyor.
Alt tarafıda güzel..Üste çok güzel uyum sağlamış.Rengide çok güzel..
İnşallah istediğin gibide dikilir canım..

güzel farklı bir modelll

bayıldımmmm :asigim:

Ozellikle rengin bayildim, kimse alinmasin ama gelinlik pur byaz olur takintisi olanlara cok guzel bir ornk sctigin gelinlik, gule gul giy.

gelinlikte sırf zaten hmm çok asil duruyor ama üst kısmı daha bi güzel geldi bana
tesekkur ederim arkadaslar insallah dikilince de tasiyabilirim uzerimde..:asigim:Ben de en cok ust kismini begenmistim sizin gibi bi de renk olarak hep beyaz dusunmusumdur ben de hatta aynisini beyaz diktirmeyi bile dusundum once ama sonra kendi halinde kalsin istedim..boshayallersmile

çok güzel canım kibar ve sade gülegüle giy Allah mesur etsin inşallah.

sade ve şık güle güle giy canım

çok hoş bir gelinlik özellikle üstü.

amiin arkadaslar dilerim herkes begendigi ve icine sinen gelinligi giyer o mutlu gununde..:1hug:

asil ve cok hos...alisagelmisin disinda birsey...cok harika duruyor, eminim sana cok yakisir,
duvagin nasil birsey sectnmi?
tac takacakmisin?
mutluluklar dilerim canim...dügün nezaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…