Gelinlik Modelleri gelinliğime bakarmısınız :)

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
aklımda bambaska bır gelinlik modeli vardı istediğim gibi bulamayınca bunu alıverdim kollarını sonradan yaptırdım sapsade bir gelinlik sizce nasıl? duvagımda gelinliğime uygun guzel birsey sac konusuna gelince bana toplu sacı hıc yakıstırmıyorum o yuzden yarım toplamak ıstıyorum bu gelinliğede uygun olurmu bilemedım sizce ne yapmalıyım sectiğim sac modellerinin hangısı güzel olur

Eklentiler

• IMG-20150504-WA0003.jpg
    IMG-20150504-WA0003.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 835
  • IMG-20150504-WA0005.jpg
    IMG-20150504-WA0005.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 798
  • IMG-20150504-WA0009.jpg
    IMG-20150504-WA0009.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 769
  • 2014-Gelin-Saçı-Modelleri-6.jpg
    2014-Gelin-Saçı-Modelleri-6.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 889
  • gelin-saçı.jpg
    gelin-saçı.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 744
  • yarım-dağınık-toplu-gelin-başı-modeli.jpg
    yarım-dağınık-toplu-gelin-başı-modeli.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 2.215
  • yarım-toplu-dalgalı-gelin-saçı-moda.jpg
    yarım-toplu-dalgalı-gelin-saçı-moda.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 2.023
Canım gelinlik zaten dantelli ve kapalı, bu sebeple sacında acık olursa cok boğarsın.
Bende topuz modellerinden gidebilirsin.
Gelinlik çok güzel
:)

benim yaptırcagım gelinige benziyor omuz kısımları biraz daha acık olcak bende sadece..kollarını daralttırıcaksınız degilmi bol olmasa daha iyi gibi..sac olarakda salık olabilir ama onlere dogru gelmesin arkada dursun

benim yaptırcagım gelinige benziyor omuz kısımları biraz daha acık olcak bende sadece..kollarını daralttırıcaksınız degilmi bol olmasa daha iyi gibi..sac olarakda salık olabilir ama onlere dogru gelmesin arkada dursun
evet kollrı daraltıldı sac olarakta senin dedigine gore bu iyi olur sanırım

Eklentiler

• yarım-dağınık-toplu-gelin-başı-modeli.jpg
    yarım-dağınık-toplu-gelin-başı-modeli.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 143
gelinliğiniz güzel:nazar:
bu gelinlikle saçlar toplu olmalı bence çünkü gelinlik oldukça kapalı
attığınız modellerden bir tanesi toplu ona benzer modellere bakın

Mutluluklar dilerim, çok yakışmış. Sakıncası yoksa (özelden de yazabilirsiniz) nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyim? Ben de uzun kollu arıyorum, saçımı da açık bırakmayı düşünüyorum.

Güzel bir gelinlik, saçlarını kesinlikle toplamalısın, arkadaşlar da aynı şeyi söylemiş zaten
Ben de uzun kollu bi gelinlik denemiştim, Gülben Ergen'in gelinlik modelinden. Bayılmıştımmm
Uzun kollu gelinlikleri beğeniyorum, sana da yakışmış. Mutlu mutlu giy inşallah ve kesinlikle saçlarını topla, ihtiyacın olan tek şey iyi bir kuaför bulmak :)

Güzel bir gelinlik, saçlarını kesinlikle toplamalısın, arkadaşlar da aynı şeyi söylemiş zaten
Ben de uzun kollu bi gelinlik denemiştim, Gülben Ergen'in gelinlik modelinden. Bayılmıştımmm
Uzun kollu gelinlikleri beğeniyorum, sana da yakışmış. Mutlu mutlu giy inşallah ve kesinlikle saçlarını topla, ihtiyacın olan tek şey iyi bir kuaför bulmak :)
haklisiniz sanirim ama banada toplu sac hic yakismaz umarim iyi bi kuafor bulabilirim istedigim gelinligi bulamayinca bunu alsim pek icime sinmemisti ama moral oldu sagol :)

ilk resimde kolları yapışık duruyor ve sanırım bayıldım. biraz daha kabarık olsa Tam benim istediğim gelinlik, muhteşemm:KK36:

Bu arada belin kaç cm canım merak ettim incecik duruyor :)

Allah mutlu etsin:nazar:

Son düzenleme:
valla gelinlik çok yakışmış, hayırlı olsun şimdiden :)
saç modelinize gelince kesinlikle toplanmalı derim ben
yüzünüz de saçınız da gayet hoş geldi bana
dağınık topuz yaparsanız kesinlikle yakısır ayrıca, fotoğraflarda olan gayet güzel :)

X