• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime bi bakın :)

ben gelinlikte nedense sadelikten yanayım,senin gelinliğinde gayet sade ve hoş

çooooooooooooooook güzelmiş..
darısı başımıza :)))

canım hayırlı olsun gelinliğin inş. bir sorun olmamıştır. benimde dün 2.provo oldu 2 hafta sonra hazır olucak ancak o zaman resim atabilirim tatlım

canım çok yakışmış ya Allah nazarlardan saklasın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

bitmişhalini heycanla bekliyorum hemen foto koyarmısın canım bende senden kopya cekeyim :)

canım hayırlı olsun gelinliğin inş. bir sorun olmamıştır. benimde dün 2.provo oldu 2 hafta sonra hazır olucak ancak o zaman resim atabilirim tatlım

canım çok yakışmış ya Allah nazarlardan saklasın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

bitmişhalini heycanla bekliyorum hemen foto koyarmısın canım bende senden kopya cekeyim :)

eylemcim çok teşekkür ederim canım :16: baddereamist canım gelinliğimi aldım bi sorun olmadı çok şükür istediğim gibi olmus ama canım foto çekmeyi unutmusum ya gelinliğide memlekete gönderdim :14:

vavvv çok güzel eylülde kardeşiminde düğünü var oda bu modelden yaptırıyor çok hoş.

kızlarr gelinlikçim bana iki duvak verdi uzun ve kısa hangisini taksam karar veremedim sizce bu modele hangisi gider :26::26:

..................

Back
X