- 14 Nisan 2021
- 542
- 319
- 53
- 27
- Konu Sahibi bademlicikolata
-
Aman boşver o kadar para verdik diye birşey diyemezYa kızlar aslında sorun eşimden kaynaklı. İlk modeli deneğimde kalın askılı, ön kısmı kalp yaka gibi ve orta kısmı hafif transparan bir modeldi ve vücuduma tam oturuyordu. Kendisi açık deyip dırdu transparanı kapat, önünü yukarı çıkar derken en oluru bu oldu yani. Karpuz kol hoşuma gidiyordu kolu henüz bitmedi en son halini denemedim ama ilk fotoğraftaki gibi sadece tül şeklinde kalacaksa en mantıklısı iki modelin ortasını bulup gelinliği uzun kollu hale getirmek. Ön kısmında evet bir sıkıntı var göğüs bölgeme tam oturmadı hafif bir potluk var onu da göstericem son provada.
Ya kızlar aslında sorun eşimden kaynaklı. İlk modeli deneğimde kalın askılı, ön kısmı kalp yaka gibi ve orta kısmı hafif transparan bir modeldi ve vücuduma tam oturuyordu. Kendisi açık deyip dırdu transparanı kapat, önünü yukarı çıkar derken en oluru bu oldu yani. Karpuz kol hoşuma gidiyordu kolu henüz bitmedi en son halini denemedim ama ilk fotoğraftaki gibi sadece tül şeklinde kalacaksa en mantıklısı iki modelin ortasını bulup gelinliği uzun kollu hale getirmek. Ön kısmında evet bir sıkıntı var göğüs bölgeme tam oturmadı hafif bir potluk var onu da göstericem son provada.
Tarlatan nasıl olmalı sizce? Daha kabarık bir tarlatan mı?Yetişmesine yetişir de içte kalmaya değecek bir model olduğunu düşünmüyorum 2 nin.
Bence 1. Daha güzel ama tarlatan değişmeli ve göğüste bir olmamışlik var.
Nasıl olması lazım ince göstermesi için?Ben ikisini de beğenmedim ancak ikisinde de eteğin başladığı yer ve iniş şekli gözüme çok battı. Belinizi olduğundan kalın gösterir
Kurdele dışında fena değil aslında model ama fotoğraftaki giyen kişinin omuzları geniş kalça dar (en azindan oyle gorunuyor) yani ters üçgen erkeksi bir görüntü olmuş görünüyor.Bende 1. Modeli daha çok beğendim. Ama şu bir gerçek ki sen hangisi ile mutlu olacaksan o olmali. Mesela ben şu model tercih etmişim , şimdi olsam giyer miyim emin değilim
Gelinliğimi not tutan kız karıştırdı diye yanlış dikmişlerdi. Ve düğünüme 1 hafta vardı. Kavga kıyamet 2 gün içinde 0dan gelinlik diktiler bana. Ha mükemmel derecede dikemediler ama yine de istediğim gibiydiEylülün sonuna doğru düğünüm var. Mağazadan bir model seçtim hazır dikim yapılıyor. Ancak şimdi karşıma daha çok içime sinen bir model çıktı. Mağazasa bu tarz bir model yoktu. Diğer provam düğünden bir ay önce. 1 ay varken gelinliğin üst kısmı tamamen değiştirebilir mi kızlar? Görsel ekliyorum..
Bu benim diktirdiğim model..
Eki Görüntüle 3283368
Bu da asıl içime sinen model…
Eki Görüntüle 3283369
Eki Görüntüle 3283370
Şimdi sizin için biraz araştırdım bu kola beli daha yukardan başlayan saha kabarık etekler var hep.Tarlatan nasıl olmalı sizce? Daha kabarık bir tarlatan mı?
Siz gelinliği eşinize göre uydurduğunuz için özelliği kalmamış ki. Onu kapat, bunu çek, kol ekle bilmem ne. Yakası çok yukarıda olmuş, daha aşağıda olmalı. Karpuz kolu da beğenemedim hiç. Aşağıdaki model gibi dar ve uzun kol olsa daha iyi. İçinize nasıl siniyorsa öyle yaptırın, daha vakit varmış.Ya kızlar aslında sorun eşimden kaynaklı. İlk modeli deneğimde kalın askılı, ön kısmı kalp yaka gibi ve orta kısmı hafif transparan bir modeldi ve vücuduma tam oturuyordu. Kendisi açık deyip dırdu transparanı kapat, önünü yukarı çıkar derken en oluru bu oldu yani. Karpuz kol hoşuma gidiyordu kolu henüz bitmedi en son halini denemedim ama ilk fotoğraftaki gibi sadece tül şeklinde kalacaksa en mantıklısı iki modelin ortasını bulup gelinliği uzun kollu hale getirmek. Ön kısmında evet bir sıkıntı var göğüs bölgeme tam oturmadı hafif bir potluk var onu da göstericem son provada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?