• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinliğimi satıyorum....

glaze_butterfly

yenigelinmutfakta.blogspo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.818
26
158
Kütahya
Kızlar 30 eylül 2012 de evlendim...

Aysiradan aldığım piercardin gelinliğimi satıyorum..

Sadece bir kere giydim..1800 tl aldığım fiyat 1000 liraya vermeyi düşünüyorum..

ilgilenenler olursa fotoğraflarını gönderebilirim..

İstanbulda oturanlar elden teslim alabilir...

diğer şehirlerede kargo ile gönderebilirim

konunuzu gerekli yere taşıdım. buradan devam edebilirsiniz. ayrıca aynı konuyu 2 yere açmışsınız. bunun olmamasına dikkat edelim lütfen

36 - 40 beden arkası ipli olduğu için

canlı çiçek kullandığım için el çiçeğim yok verdiğim linkten resimlere bakabilirsiniz

boyutları büyük olduğu için buraya yükleyemedim...

.................

Son düzenleyen: Moderatör:
$nusya1.webp$nusya2.webp$nusya3.webp

umarım yükleyebildim

Son düzenleme:
burdan alan olurmu bilmiyorum ama fcden bi syfa var baya satış yapan oluyor:) yalnız düşük fiyat sunulmalı sonuçta 2. el yani 1000 1200 tlye gidip 0 almak varken neden 2. el alsınlar:) 700 800e verceksiniz ki 2 .el olunca fiyat göze batmıcak :)

burdan alan olurmu bilmiyorum ama fcden bi syfa var baya satış yapan oluyor:) yalnız düşük fiyat sunulmalı sonuçta 2. el yani 1000 1200 tlye gidip 0 almak varken neden 2. el alsınlar:) 700 800e verceksiniz ki 2 .el olunca fiyat göze batmıcak :)

evet ben gelinliğimi 1,100 TL ye diktirdim şehsen.

burdan alan olurmu bilmiyorum ama fcden bi syfa var baya satış yapan oluyor:) yalnız düşük fiyat sunulmalı sonuçta 2. el yani 1000 1200 tlye gidip 0 almak varken neden 2. el alsınlar:) 700 800e verceksiniz ki 2 .el olunca fiyat göze batmıcak :)[/QUO

700-800'e verilecek bi gelinlik olsa hiç düşünmem sadece 5/6 saat giydim

o dediğin gelinlikler griye dönmüş oluyor kiralamıyorum ki satıyorum...
duvağı ile birlikte hani olurda almak isteyen olursa tabikien ufak bir hasarı yok
piercardin içinde etiketi var aldığım fiyattan 800 tl düştüm zaten

Son düzenleme:
burdan alan olurmu bilmiyorum ama fcden bi syfa var baya satış yapan oluyor:) yalnız düşük fiyat sunulmalı sonuçta 2. el yani 1000 1200 tlye gidip 0 almak varken neden 2. el alsınlar:) 700 800e verceksiniz ki 2 .el olunca fiyat göze batmıcak :)[/QUO

700-800'e verilecek bi gelinlik olsa hiç düşünmem sadece 5/6 saat giydim

o dediğin gelinlikler griye dönmüş oluyor kiralamıyorum ki satıyorum...
duvağı ile birlikte hani olurda almak isteyen olursa tabikien ufak bir hasarı yok
piercardin içinde etiketi var aldığım fiyattan 800 tl düştüm zaten

yani tabiki öyle ama benmde düğünüm var 6 ay sonra kendi düşüncemi söledim .. gelinliğin marksını danteli km anlıcak kim bakıcak :) zaten loş bir ortamda oynuosun zplıosun 2 saatlik bişe:) alcaksam 1000 tlye 1. el varken birinini giydini almam ama arasınki fiyat farkı 300 400se durumumda yoksa alırım:)

Back
X