Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim galiba, bir yorum lütfen :)

Teşekkür ederim canım, güzel düşüncelerine. Henüz nışanlı değiliz ama kıyafet konusu epey sorun olacak gibi aramızda. Askılı, kolsuz, mini etekler yasak. Onları geçtimde istediğim gelinliği giyemezsem çok üzülürüm. Akşam telefonda konu gelinliğe geldi. Kendisi önceden nışanlılık yaşadı, düğüne yakın bir zamandada ayrılmıştı, bana eski nışanlısının gelinliğinin açık olduğunu, öyle giymesine izin vermedim, oda üstüne bolero diktirecekti dedi. Buda benim canımın sıkılmasına yetti:14: Ben bolero sevmiyorum dedim.:19: Benim hayalimde gelinlik modelim var, inşallah giymek nasip olur dedim. Bilmiyorum canım:44:
Bu arada konunu dağıttım özür dilerim, içimi dökmem gerekti birilerine:70:

Ah erkekler hiç düşünmüyolar ben bunu dersem karşımdaki nasıl hisseder diye :19: Taksan bi türlü takmasan başka türlü, çözümleri yok bunların :9: Umarım istediğin gelinliği giyebilirsin canım, gerçi daha kapalı gelinliklerde de çok hoş modeller var hatta ben bi ara kayık yaka ve kollarındaki danteli dirsek altına kadar inen bi modele takmıştım, hatta sanırım M.Ali Erbilin de kızı o şekilde bi gelinlik giymişti. Sonra böyle bi modele döndüm işte zamanla. İnşallah sen de beyfendiyi ikna edersin de içinde kalmaz.
Bu arada ne demek konuyu dağıtmak olur mu hiç öyle şey. Sıkıntına yardım edebilsek keşke ama pek mümkün değil en azından dinlemiş olalım di mi :71:

Ah erkekler hiç düşünmüyolar ben bunu dersem karşımdaki nasıl hisseder diye :19: Taksan bi türlü takmasan başka türlü, çözümleri yok bunların :9: Umarım istediğin gelinliği giyebilirsin canım, gerçi daha kapalı gelinliklerde de çok hoş modeller var hatta ben bi ara kayık yaka ve kollarındaki danteli dirsek altına kadar inen bi modele takmıştım, hatta sanırım M.Ali Erbilin de kızı o şekilde bi gelinlik giymişti. Sonra böyle bi modele döndüm işte zamanla. İnşallah sen de beyfendiyi ikna edersin de içinde kalmaz.
Bu arada ne demek konuyu dağıtmak olur mu hiç öyle şey. Sıkıntına yardım edebilsek keşke ama pek mümkün değil en azından dinlemiş olalım di mi :71:

Çok teşekkür ederim canım, inşallah bu konuda sorun yaşamayız..
Seninde herşey gönlünce olsun inşallah. Sana şimdiden mutluluklar dilerim canım:16:

bece gelinliğin çok hoş...zayıfsan hele hiç bi sorun yok altına platform topuklu bir ayakkabıyla süpper ötesi olursun ankarada nerde yapıosunuz düğünü sora bilirmiyim...
:61:

Teşekkür ederim canım, güzel düşüncelerine. Henüz nışanlı değiliz ama kıyafet konusu epey sorun olacak gibi aramızda. Askılı, kolsuz, mini etekler yasak. Onları geçtimde istediğim gelinliği giyemezsem çok üzülürüm. Akşam telefonda konu gelinliğe geldi. Kendisi önceden nışanlılık yaşadı, düğüne yakın bir zamandada ayrılmıştı, bana eski nışanlısının gelinliğinin açık olduğunu, öyle giymesine izin vermedim, oda üstüne bolero diktirecekti dedi. Buda benim canımın sıkılmasına yetti:14: Ben bolero sevmiyorum dedim.:19: Benim hayalimde gelinlik modelim var, inşallah giymek nasip olur dedim. Bilmiyorum canım:44:
Bu arada konunu dağıttım özür dilerim, içimi dökmem gerekti birilerine:70:

çok saçma neden eski nişanlısının gelnliğini söylüyo ki sonuçta şuanda senle beraber

bece gelinliğin çok hoş...zayıfsan hele hiç bi sorun yok altına platform topuklu bir ayakkabıyla süpper ötesi olursun ankarada nerde yapıosunuz düğünü sora bilirmiyim...
:61:

Ayyyyy çok mutlu olduum çok saol canım :71:
Bizim düğünümüz İstanbul'da Baltalimanı Polisevinde olacak canım, çünkü sözlümün tüm akrabaları orada, sadece ailesi Ankara'da. Benim ailem de Bursa ve Susurluk'ta, dolayısıyla en iyi çözüm İstanbul olmasıydı. Ama Ankara'da da nikah yapmayı düşünüyoruz çünkü iş çevrelerimiz hep burda, onları da davet etmek isteriz dedi kayınvalidem. Nikah da sanırım Kurtuluş parkı mı ne varmış (Ankara'da pek bi yeri bilmiyorum da :9: ) onun içinde bir nikah dairesi varmış orası olacak galiba. Galiba diyorum çünkü nikah yapalım diye tam karar vermedik henüz.
Ama düğün yerimizi tuttuk :66: Sen de Ankara gelini oluyosun heralde? Senin nasıl olacak canım? Var mı düğün nişan vs?

çok saçma neden eski nişanlısının gelnliğini söylüyo ki sonuçta şuanda senle beraber

Ben sordum, merakımdan yani. Sormamdaki amaç gelinliğin kolsuz olup, olmamasını öğrenmekti. Yani straplez felanmıydı diye. Bolero giyeceğini söyleyince, aldım sorumun cevabını:31:

peki nasıl bi duvak düşünüyosun bu gelinliğe, saçına taç mı çiçek mi, makyajın vs

hadi hayallerini anlat fikir olsun bize de :))

peki nasıl bi duvak düşünüyosun bu gelinliğe, saçına taç mı çiçek mi, makyajın vs

hadi hayallerini anlat fikir olsun bize de :))

Ay canım interneti sömürdüm resmen bunları ararken :9: Duvak olarak tül olup iki yanında danteli olan duvaklardan önerdi terzi. Ben de saçımı toplatmayı düşünüyorum ama annem açık düşünmüş :9: O dediğim duvaktan belçim erdoğanınki gibi tepede taç olan bişey önerdi bana. Benim de hoşuma gitti açıkçası ama tam karar veremedim toplarsam daha rahat ederim diye düşündüm ama saçımı açık da çok sevdiğim için arada kaldım. Şimdi bi fasıl da saçıma karar vermeyi düşünürüm heralde :10: Aklımda şu resimdeki topuz var çok orjinal geldi bana. Diğer resimdeki taç gibi bir taç düşünmüştüm, çok sempatik geldi :69: Makyaj olarak da sade bi makyaj düşünüyorum. Belki fuşya bi far olabilir hafif. Gözlerim yeşil olduğu için fuşyayı ve pembeyi seviyorum. Birde eyeliner kullanırım ben hep o yüzden güzel bi eyeliner olması lazım. Pembe tonlarda da allık, hopp bitti :9:
El çiçeğimi de böyle canlı renklerden istiyorum ve kurdeleyle bağlansın istiyorum sadece. Ayakkabım da şu beyaz üstüne kırmızı kalpli melissalar çok hoşuma gitti sanırım onları alıcam. Normal zamanda da kullanabileceğim bişey olsun istiyorum ayakkabı, şimdi pırıltılı beyaz bi ayakkabıyı bidaha nerde giyerim ki.
Kısaca böyle işte, bak sorduğuna pişman ettim seni di mi canım :9: Bende fikir bitmez, o kadar araştırdım ki bu gelinlik ve aksesuar işini :1:

Eklentiler

• $Yılmaz-erdogan.webp
    $Yılmaz-erdogan.webp
    9 KB · Görüntüleme: 53
  • $00.large.webp
    $00.large.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $7679263_Q3lsIlgo_c.webp
    $7679263_Q3lsIlgo_c.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $tropical punch.webp
    $tropical punch.webp