Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, güzel düşüncelerine. Henüz nışanlı değiliz ama kıyafet konusu epey sorun olacak gibi aramızda. Askılı, kolsuz, mini etekler yasak. Onları geçtimde istediğim gelinliği giyemezsem çok üzülürüm. Akşam telefonda konu gelinliğe geldi. Kendisi önceden nışanlılık yaşadı, düğüne yakın bir zamandada ayrılmıştı, bana eski nışanlısının gelinliğinin açık olduğunu, öyle giymesine izin vermedim, oda üstüne bolero diktirecekti dedi. Buda benim canımın sıkılmasına yettiBen bolero sevmiyorum dedim.
Benim hayalimde gelinlik modelim var, inşallah giymek nasip olur dedim. Bilmiyorum canım:44:
Bu arada konunu dağıttım özür dilerim, içimi dökmem gerekti birilerine![]()
mtluluklar cnim
Ah erkekler hiç düşünmüyolar ben bunu dersem karşımdaki nasıl hisseder diyeTaksan bi türlü takmasan başka türlü, çözümleri yok bunların
Umarım istediğin gelinliği giyebilirsin canım, gerçi daha kapalı gelinliklerde de çok hoş modeller var hatta ben bi ara kayık yaka ve kollarındaki danteli dirsek altına kadar inen bi modele takmıştım, hatta sanırım M.Ali Erbilin de kızı o şekilde bi gelinlik giymişti. Sonra böyle bi modele döndüm işte zamanla. İnşallah sen de beyfendiyi ikna edersin de içinde kalmaz.
Bu arada ne demek konuyu dağıtmak olur mu hiç öyle şey. Sıkıntına yardım edebilsek keşke ama pek mümkün değil en azından dinlemiş olalım di mi![]()
Teşekkür ederim canım, güzel düşüncelerine. Henüz nışanlı değiliz ama kıyafet konusu epey sorun olacak gibi aramızda. Askılı, kolsuz, mini etekler yasak. Onları geçtimde istediğim gelinliği giyemezsem çok üzülürüm. Akşam telefonda konu gelinliğe geldi. Kendisi önceden nışanlılık yaşadı, düğüne yakın bir zamandada ayrılmıştı, bana eski nışanlısının gelinliğinin açık olduğunu, öyle giymesine izin vermedim, oda üstüne bolero diktirecekti dedi. Buda benim canımın sıkılmasına yettiBen bolero sevmiyorum dedim.
Benim hayalimde gelinlik modelim var, inşallah giymek nasip olur dedim. Bilmiyorum canım:44:
Bu arada konunu dağıttım özür dilerim, içimi dökmem gerekti birilerine![]()
bece gelinliğin çok hoş...zayıfsan hele hiç bi sorun yok altına platform topuklu bir ayakkabıyla süpper ötesi olursun ankarada nerde yapıosunuz düğünü sora bilirmiyim...
![]()
çok saçma neden eski nişanlısının gelnliğini söylüyo ki sonuçta şuanda senle beraber
Ben sordum, merakımdan yani. Sormamdaki amaç gelinliğin kolsuz olup, olmamasını öğrenmekti. Yani straplez felanmıydı diye. Bolero giyeceğini söyleyince, aldım sorumun cevabını![]()
hmm anladm tatlıminşallah istediğin gbi bi gelinlik giyersin
güzelmiş canım mutluluklarrrr
çok mükemmel canım allahım utandırmasın seni muhteşem olucaksın düğünde allah bir yastıkta kocatsın hepimizi![]()
peki nasıl bi duvak düşünüyosun bu gelinliğe, saçına taç mı çiçek mi, makyajın vs
hadi hayallerini anlat fikir olsun bize de :))