Gelinlik Modelleri Gelinliğimmmm,, çiçeğimmm ve ayakkabımmm.Lütfen yorumlayın sevgili bayanlar :)))

mor_yel34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
780
312
158
37
bu aysira dan aldıgım gelinliğim.sağ tarafda gelinliğin arkasını gösteren resim de mevcut.

Aysira Gelinlik

bunlar ayakkabılarım ve çiçeğim,kuşağım da pembe.

Gelinliği çok beğendim.
Çiçeği de.
Ayakkabı da çok güzel ama ben beyazdan başka düşünemediğim için çekimser kaldım o konuda. :)

Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin.
Mutluluklar dilerim.

Gelinliğe bayıldımmm
Benim de çiçeğim ve ayakkabım pembeydi, ama bi farkla benim ayakkabılarım conversti
Çok beğendim, eminim sana da çok yakışır. Mutluluklar diliyorum:123:

yaaa çook güzeeeel insanın birdaha evlenesi geliyor valla umarım çok mutlu olursun güzelim..

Gectigimiz sene bende ayni yerden alsim buketimi : ) benim ki incili gulluydu : ) Allah tatamina erdirsin mutluluklar dilerim : )

Gelinliğe bayıldımmm
Benim de çiçeğim ve ayakkabım pembeydi, ama bi farkla benim ayakkabılarım conversti
Çok beğendim, eminim sana da çok yakışır. Mutluluklar diliyorum:123:

converse cok güzel bir fikir canım ama malum damatla aramızda boy farkı olunca tsk ederim çokkk

cok begendim sitedeki buketkleri canım bende bugün sipariş ettim daha.bakalım nasıl gelecek

Ben cok begenmistim canim : ) Ayrieten kina gecesi icin biseyler siparis etmistim birde gelin damat kadehi gelin damat taki kurdelasi bunlarida ordan siparis etmistim : )

sağolun bayanlar :) henna ya da bakmıstım canım ama aklım hep bunda kaldı aldım sonunda :)

gelinliğiniz çok çok zariff.. ayakkabı ve çiçeğinde çok hoş.. maalesef benin topuklu ayakkabılarla alakam bitti :) artık babet,converse hangisi olursa :))

gelinliğiniz çok çok zariff.. ayakkabı ve çiçeğinde çok hoş.. maalesef benin topuklu ayakkabılarla alakam bitti :) artık babet,converse hangisi olursa :))

tsk ederim canım boylarınız mı yakın eşinle , olsun cok tatlı converseler ve babetler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…