Gelinliğe bayıldımmm
Benim de çiçeğim ve ayakkabım pembeydi, ama bi farkla benim ayakkabılarım conversti
Çok beğendim, eminim sana da çok yakışır. Mutluluklar diliyorum:123:
Gectigimiz sene bende ayni yerden alsim buketimi : ) benim ki incili gulluydu : ) Allah tatamina erdirsin mutluluklar dilerim : )
yaaa çook güzeeeel insanın birdaha evlenesi geliyor valla umarım çok mutlu olursun güzelim..
Ben cok begenmistim canim : ) Ayrieten kina gecesi icin biseyler siparis etmistim birde gelin damat kadehi gelin damat taki kurdelasi bunlarida ordan siparis etmistim : )
Eki Görüntüle 749676
Çok ama çok zevkli bir seçim olmuş gelinliğiniz.
Çok begendim
gelinliğiniz çok çok zariff.. ayakkabı ve çiçeğinde çok hoş.. maalesef benin topuklu ayakkabılarla alakam bitti :) artık babet,converse hangisi olursa :))
tsk ederim canımboylarınız mı yakın eşinle , olsun cok tatlı converseler ve babetler var
maalesef öylee boylarımız çok yakıntopukluyu çok sık kullanan biri değildim ama yine de hiiiç kullanamayacak olmak üzücü tabi :S[/Q
olsun arada kullanırsın sen yine de . hem en rahatı bosver cok yoruyor insanı iyi yanlarından bakmak lazım canım cok tatlı taslı süslü converseler var gelinlik için bayılmıstım onlaraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?