Gelinlik Modelleri Gelinliğimmmm,, çiçeğimmm ve ayakkabımmm.Lütfen yorumlayın sevgili bayanlar :)))

canım bende aynı glınlıgı aldım cok begendım sanada cok yakısmıstır emınım kı.. duvak modelini nasıl seçtin.

aaa öyle mi canımmm mutlu oldummm :16: nasıldı peki gelinlik güzel durdu mu cok merak ettm şimdiii.Duvak modeldeki duvak değil canım kısa topuzun altından kullancagım ama farklı modeldekinden.

duvagı annem yapacak canım onu da acıklayayım da duvak için 300 tl istediler annem de ben yaparım dedi.tülünü verecekler üstünü annem boncuklu güpürle işleyecek, terziliği de vardır az cok :16:

uzerımde boyle durdu fakat ben bugun askıları cıkarttırmaya karar verdım. bırde sırt kısmında ıplı olan kısmı yarısına kdr actırmıstım

Eklentiler

• $aysira gelinliðim (1).webp
    $aysira gelinliðim (1).webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $aysira gelinliðim (2).webp
    $aysira gelinliðim (2).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
uzun duvak gelinligin sırt kısmın ve arka modelini kapatabilir geneld ebu gelinlikle kısa duvak kullanılıyormus. evet sırt kısmını actırmıssın fark ettim yakısmıs ama sana hos olmus. kollar cıkınca rahatsız olmaz mı hem o farklı bir hava veriyor cok sade durur sanki :44:

bir de içindeki tarlatan nasıl senin canım cok katlı mı benim ki daha kabarık sanki . böyle sende daha gzl geldi gözüme

süper seçimler cnm benim çiçeklerimiz aynı bende pembiş ayakkabı istemiştim olmadı ama bayıldım gelinlik çok zarif saçınıda modeldeki gibi yaptırsan 10 numara hayırlı olsun bakalım

bir de içindeki tarlatan nasıl senin canım cok katlı mı benim ki daha kabarık sanki . böyle sende daha gzl geldi gözüme

cok abartı katlı değil zaten ben cok kabarık sevmıyorum ıcın de boguluyormussun gıbı duruyor ozaman. bana dedıklerınde bu gelınlık ıcın bu tarlatan uygun eemıslerdı ztn. nısanlım kararımdan vazgecırdı askıları cıkrtma dedı senın le aynı dusunuyor. fotogrf cekımlerınde ıcıme alıcam askıları ıkı farklı fotograf cektıırıcem cnm..

canım çiçeğin ve ayakkabın benimkilrle aynı

yalnız benim ayakkabımın önü kapalı topuğu daha kısa :)

çiçeğimi çok sevmiştim hayırlı olsun insallah sanada

Gelinlikle çiçeğe bayıldım ya ama ayakkabıyı braz eski model buldum yoksa rengi çok hoş :16: Mutluluklar dilermm :)) Ne kadara aldınız ?

süper seçimler cnm benim çiçeklerimiz aynı bende pembiş ayakkabı istemiştim olmadı ama bayıldım gelinlik çok zarif saçınıda modeldeki gibi yaptırsan 10 numara hayırlı olsun bakalım

TATLIM çok çok sağol düşündüğüm bir topuz modeli var netten bulmustum onu da paylasrım. :16:

Gelinlikle çiçeğe bayıldım ya ama ayakkabıyı braz eski model buldum yoksa rengi çok hoş :16: Mutluluklar dilermm :)) Ne kadara aldınız ?

sağol canım ben tam böyle bir ayakkabı hayal etmiştim cok da aradım bunu begendim :54: canım gelingiği uzun pazarlıklar sonucu 200 e aldım ama bir defa giyilmiş sıfır gibiydi yani bir daha artı para vermeye gerek yok diye düşündüm. ayakkabı 80.çiçek de 80.duvagı 300 dü onu annem dikecek aysira tülünü verdi sadece :16:

canım çiçeğin ve ayakkabın benimkilrle aynı

yalnız benim ayakkabımın önü kapalı topuğu daha kısa :)

çiçeğimi çok sevmiştim hayırlı olsun insallah sanada

öyle mi canımmm :) sen de netten mi sipariş verdin çiçeği? Bu tam istediğim gibi olunca gelinliğin kendi cicegini kullanmak istemedim ve sipariş verdim . ayakkabı da pembiş kardeşliği olmus demek :16:

cok abartı katlı değil zaten ben cok kabarık sevmıyorum ıcın de boguluyormussun gıbı duruyor ozaman. bana dedıklerınde bu gelınlık ıcın bu tarlatan uygun eemıslerdı ztn. nısanlım kararımdan vazgecırdı askıları cıkrtma dedı senın le aynı dusunuyor. fotogrf cekımlerınde ıcıme alıcam askıları ıkı farklı fotograf cektıırıcem cnm..

canım bugün gittim provaya tam oldu gelinlik baska provaya da gerek kalmadı :16: tarlatan ım da cok katlı değilmiş baktım da.askılar hos bir hava katıyor ama gercekten yoka cok sade olur gelinlik bir arkasının uzunlugu var zaten hava katan ben de nişanlına katılıyorum :) ama tabi cekimler de içeri de alırsın hem aklında kalmamıs olur

işte provadan çekimler

$969323_10151686405909659_1554296568_n.webp

Eklentiler

• $1000772_10151686406219659_946630199_n.webp
    $1000772_10151686406219659_946630199_n.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $993068_10151686406074659_1913709870_n.webp
    $993068_10151686406074659_1913709870_n.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
Back
X