Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bol bol horon tepeceğimi düşündükçe zaten en iyisi babet giymek diyorum![]()
canım bende aynı glınlıgı aldım cok begendım sanada cok yakısmıstır emınım kı.. duvak modelini nasıl seçtin.
duvagı annem yapacak canım onu da acıklayayım da duvak için 300 tl istediler annem de ben yaparım dedi.tülünü verecekler üstünü annem boncuklu güpürle işleyecek, terziliği de vardır az cok![]()
bir de içindeki tarlatan nasıl senin canım cok katlı mı benim ki daha kabarık sanki . böyle sende daha gzl geldi gözüme
süper seçimler cnm benim çiçeklerimiz aynı bende pembiş ayakkabı istemiştim olmadı ama bayıldım gelinlik çok zarif saçınıda modeldeki gibi yaptırsan 10 numara hayırlı olsun bakalım
Gelinlikle çiçeğe bayıldım ya ama ayakkabıyı braz eski model buldum yoksa rengi çok hoşMutluluklar dilermm :)) Ne kadara aldınız ?
canım çiçeğin ve ayakkabın benimkilrle aynı
yalnız benim ayakkabımın önü kapalı topuğu daha kısa :)
çiçeğimi çok sevmiştim hayırlı olsun insallah sanada
cok abartı katlı değil zaten ben cok kabarık sevmıyorum ıcın de boguluyormussun gıbı duruyor ozaman. bana dedıklerınde bu gelınlık ıcın bu tarlatan uygun eemıslerdı ztn. nısanlım kararımdan vazgecırdı askıları cıkrtma dedı senın le aynı dusunuyor. fotogrf cekımlerınde ıcıme alıcam askıları ıkı farklı fotograf cektıırıcem cnm..