Gelinlik Modelleri Gelinliğimmmm,, çiçeğimmm ve ayakkabımmm.Lütfen yorumlayın sevgili bayanlar :)))

yalnız bir sorum olacak gelinliğin üst kısmına benden önce kullanan bayan 2 parmak kadar ek yaptırmıs resimde de o sekilde denedim zaten acaba onu cıkarttırsam mı? annem cıkarttırma göğsüm acıldı diye ugrasla diyor .sanki böyle de cok kapalı olmus gibi geldi bana ne yapsaammm:18:

canım cok guzel olmussun. yalnız kuyrugun ucundakı danteller benımkınden farklı bence onu bır sor. ben sana sımdı bır fotograf daha atıcam..

Evet canım bende fark ettim daha farklı bir sorarım onu da .Ya canım sence göğüs kısmı nasıl olmus benden önceki 2 parmak ek yaptırmıs onu cıkartsam mı acaba yoksa göğsüm acılmaz falan daha mı rahat olur ??? fotonu da bekliyorum canım

canım internetteki modele baktım da aysira mbs 0348 ordaki model ikimizdeki de değil etek ucundaki demek ki farklı olabiliyor :50:

ayakkabı süper çiçek süper gelinlik de öyle
Rabbim içinize sindirsin. dekolte kapalı olursa rahat edersiniz bence

ayakkabı süper çiçek süper gelinlik de öyle
Rabbim içinize sindirsin. dekolte kapalı olursa rahat edersiniz bence

çok tsk ederim.Annem de sizin gibi söylüyor ama bana da sanki kollarındaki modeli falan söndürmüş boynuma cok yakın olmus gibi geliyor bir türlü karar veremedim ,aksamdan beri gel gitler yasıyorum :((((

$IMG-20130624-WA0005-1.webp
canım cok guzel olmussun. yalnız kuyrugun ucundakı danteller benımkınden farklı bence onu bır sor. ben sana sımdı bır fotograf daha atıcam..

canım benımkı boyle yanılıyorda olbılırım. bence okdr dekolte kısmını kapatma derım yınde sen bılırısn

Aysira Gelinlik

canım sanki seninki de burdakinden farklı gibi bende anlamadım şimdi nedir bu aysira nın yaptıgı :)))

bende kapanmasını istemiyorum bu kadar actırmak istiyorum ama sonra da acık olur rahatsız eder mi diyorum ,bir düşüneyim :18::18::18::18::18:

hmmm itsbeautyden tanıyorum seniii.... gelinliğin çok güzel harika bir seçim yapmışsın. Hele şu pembe yada somon kuşaklara bayılıyorum çok zarif duruyor. ben de nişanlıyım ve gelinlik arayışındayım. Hayırlı olsun şimdiden

çok güzel cnm mutluluklar çiçeğinin canlı yaptırsaymışsın daha güzel olmazmıydı :26:

hmmm itsbeautyden tanıyorum seniii.... gelinliğin çok güzel harika bir seçim yapmışsın. Hele şu pembe yada somon kuşaklara bayılıyorum çok zarif duruyor. ben de nişanlıyım ve gelinlik arayışındayım. Hayırlı olsun şimdiden

öyle mi :) ben tanıyamadım seni ama tesekkür ederim.Umarım istediğin gibi bir gelinlik bulursun sen de :16:

çok güzel cnm mutluluklar çiçeğinin canlı yaptırsaymışsın daha güzel olmazmıydı :26:

canım çiçeğimi canlı yaptıramadım 2 yerde düğünüm olacak ve 2 defa çiçekle ugrasmak istemedim bunlar da canlıya cok benzer durdugu için tercih ettim ama canlı isterdim kesinlikle 1 düğünüm olsaydı :30:

veee kuşağımla çiçeğim de geldiiii.Kuşak da pembe çiçekten sarkanların renginde.İşte çiçeğim:

$578346_10151688931929659_628174805_n.webp $988636_10151688931674659_228833736_n.webp

Back
X