Gelin İç Giyim Gelinliğin altına göğsü küçük gösterecek askısız neler kullanabiliriz?

tam karar vermedim daha da üstü buna benzer bişi olcak
3808.png

sen kaç beden kullanıyosun normalde
aslında benimde var güzel südyenlerim ama hep askılar sabit ya ondan olmuyo bi yere

çok romantik bir model. Ben 75 D takıyorum. Nişanda baktım askısı çıkan sütyenimi kullandım. Ya bunda şöle bişi yapabilirsin meala bak alt ksıımlarda çiçekler falan varya diktireceğin yere aynı modl sütyen askısı diktirip boyundan getirebilirsin. Bir öneri

çok romantik bir model. Ben 75 D takıyorum. Nişanda baktım askısı çıkan sütyenimi kullandım. Ya bunda şöle bişi yapabilirsin meala bak alt ksıımlarda çiçekler falan varya diktireceğin yere aynı modl sütyen askısı diktirip boyundan getirebilirsin. Bir öneri

ooo seninki çokk iyimiş ya ben 90 b kullanıyorum
o yüzden toparlayıcı bişi olması şart
ama bu askı olayı kafama yattı çok sağol valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ooo seninki çokk iyimiş ya ben 90 b kullanıyorum
o yüzden toparlayıcı bişi olması şart
ama bu askı olayı kafama yattı çok sağol valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ni demek kuşummm.. Faydam olursa ne güsel. Resim koyma özürlü olduğum için nişanlığımı koyamadım gittim avatara koydum .Boyundan bağlamalı tercih ettim ki yukarıdaki askım görünmesin. Ya da görünürsede elbisenin renginde modelinde olsunki kimse çakmasın. Zaten kimse anlamadı. kaydirigubbakcemile3

iyi kamufle etmişsin valla vereliniortak
elbiseninde rengi güzelmiş mutluluklar diliyorum darısı başıma artıkk

benim de göğüslerim büyüktür, nişan elbisem kendinden sütyenliydi , hiç de sorun yaşamadım , çok rahattı, hatta üst kısmını oyle bir dikmişlerdi ki sanki büstiyer gibiydi , sıkı sıkıydı .

şu kendinden sütyen olayınıda gelinkçilerde bir deneyim genede. Sonuçları bildircem

Yasmene bende de aynı sorun var ve gelinlik konusunda da bu yüzden çok kararsızım.Beğendiğim modellerde göğüs kısmı hep açık ve nasıl bir model olacak üst kısmı karar veremedim.Gelinlik iç çamaşırını ben de daha bulamadım.Eğer bulursan buraya markasını yazarsan sevinirim.Bu arada benim nişanımda giydiğim elbise ince askılıydı ve göğüs kısmı kat kat olduğundan sütyene gerek kalmadı ve de toparladı.

Yasmene bende de aynı sorun var ve gelinlik konusunda da bu yüzden çok kararsızım.Beğendiğim modellerde göğüs kısmı hep açık ve nasıl bir model olacak üst kısmı karar veremedim.Gelinlik iç çamaşırını ben de daha bulamadım.Eğer bulursan buraya markasını yazarsan sevinirim.Bu arada benim nişanımda giydiğim elbise ince askılıydı ve göğüs kısmı kat kat olduğundan sütyene gerek kalmadı ve de toparladı.

benim de büyük göğüs sorunum var bu nedenle straplez tercih ettim en iyi o duruyor. içine de tam ismini bilmiyorum ama sanırım bistüyer diolar böyle bütün bedeni saran demirli falan bişey alıcam en iyi o tutuyor.ben üst kımının resmini koyayım en iyisi ordan bakın

Eklentiler

• $DSC00166.webp
    $DSC00166.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 118
benim de büyük göğüs sorunum var bu nedenle straplez tercih ettim en iyi o duruyor. içine de tam ismini bilmiyorum ama sanırım bistüyer diolar böyle bütün bedeni saran demirli falan bişey alıcam en iyi o tutuyor.ben üst kımının resmini koyayım en iyisi ordan bakın

Tatlım güzel durmuş... Evet ne kadar yere sorduysam büstiyer dediler daha denemedim ama düğüne var diye. Denemeye giderken yanıma straplez bir bluz alıcam giydikten sonra nasıl durucak bakıcam...

mertaba arkadaşlar ya kader ortaklarımı buldum dedim valla başlığı okuyunca..
bende bıktım şunlarda valla ya ne denesem canım dahada sıkılıyo:(
uzun zamandır yazılmamış ama sonuçları ve çözümleri çok merak ediyorum..
yazarsanız çok ama çok sevinirim..

kızlar benim haziranın 15 inde nişanım var nişanlığımı aldığım yer bana straplez südyen önerdi
en rahat o olur dedi
bende orkidenin straplezini aldım umarım memnun kalırım
o gün yine yorumlarımı yazaaarım

arkadaslar ben bu kendinden sütyenli gelinlikler hakkında bişi dicem....
benım de yaza ıns dugunum olcak we modacıları gezerken kendınden sutyenlı gelnlıklerın ısın kolayına kacmak oldugunu soledı bana bı modacı... yanı onlar oldugu zaman onun olculerıne gore dıkım oluyor kolay oluyor dedı ama onemlı olan kısının olculerı onun wucuduna oturtularak yapılması dedı benden solemesı....bende hala arastırıyorum ya zaten

arkadaslar ben bu kendinden sütyenli gelinlikler hakkında bişi dicem....
benım de yaza ıns dugunum olcak we modacıları gezerken kendınden sutyenlı gelnlıklerın ısın kolayına kacmak oldugunu soledı bana bı modacı... yanı onlar oldugu zaman onun olculerıne gore dıkım oluyor kolay oluyor dedı ama onemlı olan kısının olculerı onun wucuduna oturtularak yapılması dedı benden solemesı....bende hala arastırıyorum ya zaten

Evet tatlım aynen ole çok doru demiş . Bem kom'a bir ara gitttim yanıma straplez bir badi aldım ama çok da ole küçük falan durmadı. Araştıyorum hala...
alıp deneyen varsa yazabilirrrr..

Kendinden sütyenli doldun göğüsler için uygun değil..

Walla olmadı straplezden vazgeçicem:sinifsinif:

Evet tatlım aynen ole çok doru demiş . Bem kom'a bir ara gitttim yanıma straplez bir badi aldım ama çok da ole küçük falan durmadı. Araştıyorum hala...
alıp deneyen varsa yazabilirrrr..

Kendinden sütyenli doldun göğüsler için uygun değil..

Walla olmadı straplezden vazgeçicem:sinifsinif:

ben bustıyerımı aldım kızlar... prowalarda yanımda olmalıymıs bu cumartesı baslıcaz ınss ılk prowamla... bustıyer ıse yarıo wala gusel gosterdı :kedi:

Ben geçenlerde bir gelinlik provasına gittim orada zaten bustiyer takıp denettirdiler ama benim bel kısmı incecik ama gögüsler büyük olduğu için kendşme göre bir bustiyer almam gerecek yada biz ayarlarız dediler .. Bakalım nasıl yapıcam ama bustiyer şimdilik tek çözüm giibi

Selam kızlar.... Yazı düğünü olanlar vardı benimki Ekimde olduğu için ne yaptınız diye merak ettim.

Back
X